samodzielnaania 15.04.03, 11:38 Witam wszystkie samodzielne mamy! Samodzielne i szęśliwe. Ja jestem nią od początku - już prawie 4 lata! Wszytkie mamy pozdrawiam, i życzę DUŻO szęścia! Bo ten "ON" nie jest nam potrzebny! Ania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: samodzielne=szęśliwe 15.04.03, 12:47 czesc gratuluje tedo wspanialego nastroju i szczerze mowiac to troszke go zazdroszcze. jakos nie umiem sobie do konca poradzic ze swoja samodzielnoscia i czuje sie bardzo niesamodzielna,ehh.wiosna za oknm wiec usmiecham sie i dziekuje za teki posty jak ten twoj.dziekuje,dziekuje aniu pozdrawiam iza,samodzielna od 17 mcy Odpowiedz Link Zgłoś
nenekuku Re: samodzielne=szęśliwe 15.04.03, 13:11 Dziękuję Aniu , za to co napisałaś tu i w moim poście. Czuję się coraz lepiej jako coraz bardziej samodzielna , myślę że pojedziemy z Adasiem na nasze pierwsze samodzielne wakacje, mam nadzieję . A może któraś z samodzielnych mam wybieże się z nami Pozdrawiam nene Odpowiedz Link Zgłoś
aagn Re: samodzielne=szęśliwe 15.04.03, 13:47 Zgadzam, się ale wiesz czasami, żal dziecka. Moja córeczka nie ma żadnego kontaktu z ojcem i to jest troche dołujące. No ale musi być dobrze, bo innego wyjści a nie ma!!!!! No nie????????? Do usłyszenia Pa ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzieckokarenina Re: samodzielne=szęśliwe 15.04.03, 17:42 hej ! fajny post, ja też staram się być całkowicie i tak naprawdę szczęśliwa a myślę,że te nasze "samodzielne" zmartwienia biorą się nie tyle z braku "jego",tylko z wielu obowiązków jakimi jesteśmy obarczone(i bardzo często z braku pieniędzy na siebie i dziecko-tak przynajmniej jest u mnie. Pozdrawiam gorąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elapiotrus Re: samodzielne=szęśliwe 15.04.03, 21:57 ja tez sie zgadzam, ze to nie tylko sam status samodzielnej, ale raczej otoczka (pieniadze, choroby, obowiazki, stresy) nas dobija. Mnie tez zal mojego synka; tatus przestal sie z nim widywac. Nie sadzilam, ze maly bedzie tak tesknil, nie sadzilam, ze to bedzie tak trudne... Podobno jednak mamy wiosne... Odpowiedz Link Zgłoś
krozynska Re: samodzielne=szęśliwe 18.04.03, 12:54 Oczywiście, że można być samotną szczęśliwą mamą!!! Sama nią jestem Odpowiedz Link Zgłoś