konwalia30
05.12.11, 18:23
moja córcia robi kupkę ze śluzem, odstawiłam nabiał bo miała też na buźce wysypke, wysypka zeszła kupka dalej jest. Podaje dicoflor30 hm...zmian nie widze (podaje ok.20 dni). Wprowadziłam do swojej niewielkie ilości nabiału tzn masło bardzo cienko, jogurt naturalny co jakiś czas-stan buźki sie nie pogorszyl. Ostatnio troche wbrew swojej woli - dla świetego spokoju poszlam do innej pediatry znajomej teścia ( starsza przed emeryturą pani). Pani pediatra zasugerowała: podawanie delicolu - mimo, iz mała nie ma kolki -bo może gazy nie pozwalają jej spokojnie zasnąc, takim głebokim snem po drugie warto też zrobić badanie kału i po trzecie jedno moje karmienie zastąpić podaniem mleka Enafil.
Przyznaje że nie posłuchałam się bo jakoś nie podoba mi że mam wprowadzić mleko nie moje skoro moja mala świetnie je i przybiera a po drugie chce sie skonsultować z moim pediatra - ide w czwarek.
Wiem, że warto zasięgnąć opinii innego lekarza ale przyznaje że jestem "ogłupiała" nie wiem kto ma racje i kogo słuchać.
chyba musiałam to wyrzucić z siebie - bo dziś teściu zadzwonil i zapytał czy wprowadziłam mleko malej brrrr.