amelia00 21.01.13, 09:32 Czy mozecie mi polecic jakiegos pediatre z Wrocławia, który jezdzi na wizyty domowe? Ale prosba o naprawde sprawdzone namiary, bo takich, co od razu przepisują antybiotyk jest na pęczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela10086 Re: Wrocław, pediatra godny polecenia, wizyty dom 21.01.13, 12:50 ja polecam dr kunzig-gagała ale czy dojezdza o nie wiem, my zawsze jezdzimy do niej Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.00 polecam i odradzam 21.01.13, 13:10 Polecam panią Kingę Potocką. Przyjmuje w przychodni w Bielanach i Klinice Transplantacji Szpiku, Onkologii i Hematologii Dziecięcej przy ul. O. Bujwida we Wrocławiu.Na dniach będę miałą do niej nr taki w razie awarii, bo wiadomo - dzieci chorują jak przychodnia zamknięta Pani doktor dokłdnie nada Skrzata, odpowiada na wszystkie pytania, słucha co się do niej mówi i ma fajny kontakt z dziećmi. Odradzam Bożenę Lewandowską Drożdż - odpowiada wymijająco, dziecko bada szybko i pobieżnie, mojego zaufania nie zdobyła. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia00 Re: Wrocław, pediatra godny polecenia, wizyty dom 21.01.13, 14:42 zalezy mi tylko na namiarach do pediatrów, którzy oferują wizyty domowe. Dzisiaj jest jakas masakra, dzwonilam juz do 4 i kazdy ma tyle wizyt, ze nie da rady przyjechac. Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.00 Re: Wrocław, pediatra godny polecenia, wizyty dom 21.01.13, 15:41 znalazłam nr do dr Paszkowskiej, odezwij się na @ gazetowego to podeśle Ci ten nr Odpowiedz Link Zgłoś