olivia24 29.01.05, 00:28 moja mala bardzo czesto piszczy okropnie lekarz mowi ze poznaje swoj glos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulka50 Re: Pisk 29.01.05, 07:58 a ile ma twoja mała? mój Julek ma 5 mcy i tez piszczy mieszkamy na 4 pietrze a slychac go na parterze i smieje sie przy tym w glos, pewnie go to bawi ) Odpowiedz Link Zgłoś
olivia24 Re: Pisk 29.01.05, 10:41 8 lutego skonczy 5 miesiecy mieszkam na 2 pietrze,tez czekalismy na mala 5 lat i sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: Pisk 29.01.05, 11:15 Ale tak jak piszczy mój Szymon to założe się że nie piszczy żadne dziecko Już w szpitalu jak tylko się urodził płakał inaczej niż pozostałe dzieci. Uszy nam puchną!!!Nie wiem po kim on to ma... Chyba będzie z niego jakiś śpiewak operowy Odpowiedz Link Zgłoś
anuchna1 Re: Pisk 29.01.05, 11:46 Moja córcia też piszczała. Teraz jej trochę przeszło. Poznaje inne dzwięki. Zaczęła gadać "ba-ba-ba", "da-da-da", "ta-ta-ta" i świetnie się przy tym bawi. Parska też śmiesznie i cała się przy tym opluwa )))Ma teraz 6 miesięcy. Pozdrawiam. ania. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi44 Re: Pisk 29.01.05, 13:44 Magdalena1811,rozumiem cie hehehe.A mogła bym z toba sie załozyc,nie wiem kto wygrał by,ale moja to tez słychac było od pierwszej sekundy Ale juz mam troche spokoju,bo mi nie piszczy i uszy maja spokój(powiedzmy)od ultradzwienku, zaczyna gadac baba,adede itp. Odpowiedz Link Zgłoś