monikak14 31.01.05, 14:39 Czy takie mleko w proszku (w niebieskim opakowaniu) jest dopuszczone dla niemowlat (6 miesiecy)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: mleko dla niemowlat 31.01.05, 17:04 w niebieskich opakowaniach sa rozne rodzaje mleka. napisz cos dokladniej. Odpowiedz Link Zgłoś
anna39 Re: mleko dla niemowlat 31.01.05, 17:13 wiem o jakie ci mleko chodzi jezeli jest na nim napisane ze dla niemowlat to raczej tak, a zobacz mleko 3,2 % zobacz jak bedzie tolerowac moja corka juz od 2 mis je pije a ma teraz 9 mies prawie tj 7 lutego ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikak14 Re: mleko dla niemowlat 01.02.05, 08:27 W zlobku do ktorego ma chodzic moje dziecko robi sie kaszke na mleku w proszku bez zadnej nazwy... Chcialam nawet przyniesc znane mi mleko np. Bebiko, ale im nie wolno karmic produktami z zewnatrz (Chyba, ze dziecko ma alergie i specjalna miesanke mleczna). Wiem, ze maja roznego rodzaju kontrole. Ale nie spotkalam sie z tym mlekiem, moze tylko dlatego, ze przede wszystkim karmie piersia? Odpowiedz Link Zgłoś