ju8 JEST KONTO FUNDACJI!!!! 06.06.05, 21:25 FUNDACJA SPLOTU RAMIENNEGO w WARSZAWIE ING Bank Śląski O/Krucza 51, 00-022 Warszawa Nr konta: 97 1050 1025 1000 0022 3887 9981 koniecznie z dopiskiem DLA WITKA GŁÓDA Dziewczyny, błagam, powklejajcie tę wiadomość na inne fora bo ja sama nie dam rady)) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
morwa23 Re: POMOC DLA WITUSIA 07.06.05, 22:26 też wysłałam pieniążki , czekam na informacje o stanie zdrowia , pozdrawiam morwa Odpowiedz Link Zgłoś
kate33 Re: POMOC DLA WITUSIA 08.06.05, 14:14 I ja się dołączam, każdy grosz się liczy. Chcę się w ten sposób przyczynić do powrotu do zdrowia Witusia. Pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
basia606 Re: POMOC DLA WITUSIA 08.06.05, 19:31 up Może ktoś jeszcze może pomóc Witusiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: POMOC DLA WITUSIA 08.06.05, 21:13 Szukałam dzisaj tego wątku i nie mogłam odnaleść.. już nawet prosiłam o wyjaśnienia moderatora, a tu jest... Przeoczyłam czy rzeczywiście go nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk ??????????????????? 09.06.05, 09:43 o znalazałm ten wątek ufff już przestaję cokolwiek kumać z tymi wątkami kilku z nich nie było już od dawan a są !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaleta76 Re: POMOC DLA WITUSIA 09.06.05, 10:39 własnie zebrałam u siebie w wydziale pieniazki dla Wicia.zaraz biegne do banku wpłacić.strasznie sie ciesze ze jest juz tyle zebrane-dzieki ze jestescie i pomagacie.pozdrawiam i pedze! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: POMOC DLA WITUSIA 09.06.05, 11:06 Pomoglismy wlasnie Witusiowi a zaraz potem pomozemy Oli. Marta i Olek Odpowiedz Link Zgłoś
ju8 Re: POMOC DLA WITUSIA 09.06.05, 22:59 przeczytajcie to: "Dawno mnie tu nie było ale śledze ten wątek z wielką uwagą tym bardziej,że zwróciłem się poprzez Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków do klubu Wisła Kraków z propozycją zorganizowania pomocy dla Witka podczas MECZU LIGOWEGO MISTRZA POLSKI Z WICEMISTRZEM POLSKI WISŁA - GROCLIN PODCZAS KTÓREGO NASTĄPI DEKORACJA MEDALAMI ZŁOTYMI I SREBRNYMI OBYDWU DRUŻYN. Mecz ten odbędzie się w tą niedziele o 19:00 Zarówno przed meczem jak i w czasie przerwy prowadzona będzie zbiórka pieniędzy wśród 11tysięcy kibiców-tyle może zmięścić się na stadionie a na takim meczu zapewniam będzie komplet bo ten mecz to oprócz zbiórki i widowiska sportowego to będzie jedno wielkie fetowanie zdobycia po raz trzeci z rzędu Mistrzostwa Polski. Zarówno przed meczem jak i w trakcie przerwy zosaną wyświetlone na zdjęcia Witka na ogromnym telebimie który będzie na stadionie. Podczas tej prezentacji zdjęć Witka zostanie odczytana historia Witka przez Spikera połączona z apelem o pomoc. Korzystając z okazji chciałbym bardzo ale to bardzo podziękować Przewodniczącemu Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków Pitrowi Wawro oraz Zarządowi Wisła Kraków SSA za przychylność i zaangażowanie" Zdziałał to uzytkownik www.noworodek.pl. WSZYSCY JESTEŚCIE WIELCY, WITEK MA JUŻ 20 000 ZŁ.!!!!!!!!!! Pewnie zbierze się więcej ale pamietajmy, ze te pieniążki pokryja koszt JEDNEJ operacji, niestety, nie koniecznie ostatniej, dlatego każdy grosik jest wazny, bo jeszcze rehabilitacja. Mam nadzieję ze Oleńka i jej rodzice doswiadczą tyle dobra co Wituś. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Duży witek jest wielki.. 09.06.05, 23:07 Duży Witek jest wielki, tak jak już pisałam. Ale kibice Cracovii też się starają.... apropos, moze będą również hojni... widziłam, ze Cracovia prowadziła 2:1..bo to chyba dzisiaj )) brawo dla chłopaków i z Wisły i z Cracovii )) Odpowiedz Link Zgłoś
alisja75 Re: POMOC DLA WITUSIA 11.06.05, 21:33 Super że Wituś już ma uzbierane 20 tyś.Ale podnoszę ten wątek bo serce mi się ściska z żalu nad Olą a nóż w kieszeni otwiera na lekarzy z których to winy dzieciaczki są tak pokaleczone!!!! Zróbmy cos dla Oli.Czy jest jakieś konto? Ile jeszcze jest takich zerwanych maleńkich splotów?! Ile bezwładnych rączek naszych kochanych dzieci..............? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: POMOC DLA WITUSIA 12.06.05, 12:31 Konto Witka znajdziesz na jego stronie www.witek.okama.pl konto dla innych dzieci znajdziesz na stronie fundacji splotu ramiennego www.fsr.alpha.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: KONTO OLI 12.06.05, 14:21 Konto Oli to: Fundacja Splotu Ramiennego ING Bank Śląski o/Kruczka 51, 00-022 Warszawa nr konta: 97 1050 1025 1000 0022 3887 9981 z dopiskiem "Darowizna na leczenie Aleksandry Gierat" Odpowiedz Link Zgłoś
sylraf Re: POMOC DLA WITUSIA 12.06.05, 22:08 i my się do akcji włączyliśmy, trzymamy kciuki, żeby operacja przebiegła pomyślnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaleta76 Re: POMOC DLA WITUSIA 13.06.05, 07:53 no to super! trzymam kciuki za Witusia, ciesze sie ze udało sie zebrac pieniadze i ze tak szybko mozna przeprowadzic operacje. Wicio to duzy chłop jak dzwoniłam do domu po nr konta to mogłam przekonac sie, ze równie donosny ma głosik- przekrzyczał swoją mamusię Witusiu całuje w pietkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna24 Re: POMOC DLA WITUSIA 13.06.05, 18:04 Teraz to nam pozostało trzymac kciuki za pomyślny przebieg operacji. Oby wszystko jak najlepiej sie udało, a Wituś szybko wrócił do zdrowia. Pozdrawiamy i czekamy na wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
e_magnolia Re: POMOC DLA WITUSIA 14.06.05, 15:31 i my trzymamy kciuki i czekamy na wieści Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 a co u Witusia??? 17.06.05, 15:08 oj, juz na drugiej stronie Czy ktos wie co u Witka slychac??? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: a co u Witusia??? 17.06.05, 23:04 powrócił ze szpitala w Katowicach...urósł, Mama Witusia ma napisac więcej o ich pobycie.. damy znac... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: POMOC DLA WITUSIA 24.06.05, 22:47 ale spadło, a z rączką Witusia nie jest najlepiej i nie wiadomo czy jedna operacja wystarczy... oby wystarczyła Odpowiedz Link Zgłoś
gosiiik Re: POMOC DLA WITUSIA 13.07.05, 14:51 czy ktos wie co tam u Witusia? czy operacja sie udałą? Odpowiedz Link Zgłoś
elami1 Re: POMOC DLA WITUSIA 13.07.05, 15:43 podajcie mi proszę na jakie konto wysyłacie pieniążki. Nie przeczytałam całego wątku, byc może gdzieś tam jest ten nr konta podany, ale nie chcę już tracić czasu na czytanie, tylko jak najszybciej wysłać pieniądze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiiik Re: POMOC DLA WITUSIA 13.07.05, 16:09 Szczerze powiedziawszy ja wplaciłąm pieniążki dla Oli gdyż z tego co tu wyczytałam to Wituś uzbierał już całą sumę. Mial przekonywująco i ujmująco zrobioną stroinkę - myślę ze to dużo dało i udało się Poza tym na stronie Witusia nigdzie nie mogłam znależć nr konta dla niego, moze poprostu jakoś nie zauważyłąm Ola chyba wciąż czeka na operację jakos nie ma takiego rozgłosu wokól jej osoby a przeciez to taki sam przypadek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=24724940www.fsr.alpha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gosiiik Re: POMOC DLA WITUSIA 13.07.05, 16:20 cos sknociłam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=24724940&v=2&s=0 a to adres fundacji www.fsr.alpha.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna24 Re: POMOC DLA WITUSIA 18.07.05, 09:23 Czy ktoś nas poinformuje jak tam zdrowie Witusia? Myślę że jest wiecej osób, które chca wiedzieć jak sie wszystko potoczyło. Pozdrawiam serdecznie i czekam z niecierpliwościa na jakies wieści, oby jak najmilsze Renata Odpowiedz Link Zgłoś
ju8 Re: POMOC DLA WITUSIA 18.07.05, 13:23 Dziewczyny, Wituś dziś będzie w Paryżu!!!!!!! 20 lipca jego Wielki Dzień, oby przebiegł pomyślnie. Nawet nie wiedzie ile optymizmu jest w jego rodzicach, to dzięki Wam, ludziom, którzy pomogli. Trzymajcie kciuki. Wierzę ze i Olusia otzryma pomoc jakiej potrzebuje. Pomyslcie o tej małej dziewuszce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martatar000 Re: POMOC DLA WITUSIA 18.07.05, 14:42 To 21 od samego rana czekamy na wieści od WITUSIA. Trzymaj się Maluszku!!! Wracaj zdrowy!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaleta76 Re: POMOC DLA WITUSIA 19.07.05, 13:38 jutro bede cały czas myślami przy Wiciu, wiem ze bedzie dobrze, bo musi byc! sciskam mocno i trzymam kciuki za ciebie bąbelku! Odpowiedz Link Zgłoś
asia9946 Re: POMOC DLA WITUSIA 19.07.05, 19:37 czekamy na wiesci o Witusiu, trzymamay kciuki i dajcie szybko znac J. Odpowiedz Link Zgłoś
magmarmaj Re: POMOC DLA WITUSIA 22.07.05, 08:34 Zagladam codziennie na Noworodka i czekam z niecierpliwością na każde wieści. Ostatnio przeczytałam, ze nerwy zostały naprawione, ale co to dokładnie oznacza to nie wiem. Trzymam kciuki, zeby wszystko było OK. Buziaki dla Witusia i rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna24 Re: POMOC DLA WITUSIA 24.07.05, 08:10 Podciągam i czekam z niecierpliwościa na jakieś wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk nie mogę sie dostać na noworodka 24.07.05, 11:35 .. no właśnie nie mogę się od dwóch dni dostać na noworodka, czyli nadal nic nie wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś
abiedrzycka Re: POMOC DLA WITUSIA 02.08.05, 10:31 i jeszcze wyżej. Ma ktoś jakieś informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: POMOC DLA WITUSIA 02.08.05, 12:10 Chcecie to czytajcie, bo o tym wątku chyba wszyscy zainteresowani zapomnieli, a szkoda. www.noworodek.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=13868&postdays=0&postorder=asc&start=675 Odpowiedz Link Zgłoś