maccam1 21.11.05, 13:46 Dziewczyny - poradzcie mi jaki kupic małej (7 m-cy teraz) kombinezon - jedno czy dwu częściowy. Jakie macie doświadczenia - który lepszy, praktyczniejszy i tak dalej... Pozdrawiam serdecznie Mama Meluni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
christych Re: Jaki kombinezon??????? 21.11.05, 14:08 U nas dwuczęściowy się nie sprawdza. Kurteczka wznosi się do góry, jak córa siedzi w wózku. Zadowolona jestem z jednoczęściowego z przypinanymi bucikami i wszytymi rękawiczkami z firmy 5-10-15. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Jaki kombinezon??????? 21.11.05, 14:08 witaj-ja miała w zeszłą zimę i kurtkę samą(przydała się do samochodzu to znaczy do fotelika sam., do wózka na cieplejsze dni, wtedy nóżki były w śpiworku itp) i kombinezon całościowy dla mojej córci. Myslę, że powinnas miec i to i to. Jakby co mam na sprzedaż dwa kombinezoniki, rozmiar ok.74. Natalia gg-1153997 Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: Jaki kombinezon??????? 21.11.05, 14:11 kombinezonic jednoczęściowy, rtakie dziecko nie potrafi jeszcze chodzić, więc mu sie dwuczęściowy nie przyda. A kurteczke na cieplejsze dni/wypady samochdem jak najbardziej, pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś