rasbery00 13.04.06, 11:19 Jak czesto zmienia se pieluszki noworodkowi?na stronie pampersa jest napisane ze co 6 godzin?Nie za zadko,pytam bo chcialabym skalkulowac mieisieczny koszt pieluch i zdecydowac sie moze na jakies tansze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oskarek05 Re: Pieluchy 13.04.06, 11:21 ja zmieniam co 3-4 godz., a jak kupa jest to od razu.Jak był maleńki tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiekbia Re: Pieluchy 13.04.06, 11:47 Mój bączek jak był noworodkiem to miał kupki śr co 2 godz i zaraz zmieniałam. Po miesiącu się uspokoil i teraz zmieniam ok co 4 godz , no chyba że kupka to natychmiast. Po 20.00 pampers wystarcza mu na cała noc do ok 8.00 rano i często sprawia wrażenie suchego i lekkiego. Synek ma teraz 8,5m-ca. A tak p.s. to pampersa zakładam na noc i na spacer a tak to używamy tańszych pieluch i nie narzekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: Pieluchy 13.04.06, 11:58 akurat jesli chodzi o noworodka to zaden problem bo za kazdym jedzeniem praktycznie jest kupa, wiec jak krmisz 10 razy na dobe to idzie 10 pieluch....dla mnie akurat noworodek jest najbardziej "nieekonomiczny" jesli chodzi o pileuchy....u nas szlo nawet 12 pieluch gdzie mlody byl na butli, po cycu to chyba szlaby paczka Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: Pieluchy 13.04.06, 15:03 tak minimum co 2 godziny lub po kazdej kupie (mój jak wykluczyłam nabiał z diety zaczął robić raz na 3-4 dni kupę więc było ekonomicznie) Odpowiedz Link Zgłoś