kasia.ola 14.11.06, 21:15 jakiego smoczka używacie do kaszki do butelek Avent. Czy ten trójprzepływowy jest coś wart? Bo ja sie zastanawiam jai kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruiza Re: Smoczek trójprzepływowy-Avent 14.11.06, 21:48 może być trójprzepływowy aventu - ja na 3 podaję kaszkę Odpowiedz Link Zgłoś
blanez16 Re: Smoczek trójprzepływowy-Avent 14.11.06, 21:50 Bardzo sobie chwalę ten smoczek, ale nigdy nie dawałam kaszki butelką - zawsze łyżeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
ryba076 Re: Smoczek trójprzepływowy-Avent 14.11.06, 22:54 Ja go uzywam do kaszki, jestem bardzo zadowolona. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: Smoczek trójprzepływowy-Avent 15.11.06, 00:50 kurcze ja myslałam że kaszkę sie łyżeczką podaje Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Smoczek trójprzepływowy-Avent 15.11.06, 09:06 uważam, że jest świetny chociaż ja podaję bebikoR (to z kleikiem ryżowym), a nie kaszkę mała pije przez 3-kę, bo ciągnie jak smok i jakby jej wolniej leciało, toby się wściekała Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 Re: Smoczek trójprzepływowy-Avent 15.11.06, 11:00 oczywiście że się przydaje.Mój syn oprócz mleka z kaszką pije przez niego kompot mojej roboty (taki gęsty z przetartymi owocami) Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: Smoczek trójprzepływowy-Avent 15.11.06, 11:20 Nadaje się właśnie do mleka z kaszką. Córka je łyżeczką desery owocowe i zupki, ale kaszka była bee. Zależało mi na podawaniu kaszki, bo mała przestała przybierać na wadze. No i przypomniałam sobie o smoczku trójprzepływowym. Wcześniej próbowałam podawać nim mleko i soczki, ale dziecku lało się z buzi, niezależnie od pozycji ustawienia, już myślałam, że to bubel, ale teraz sprawdza się rewelacyjnie przy podawaniu kaszki. Odpowiedz Link Zgłoś