IP: *.* 11.03.02, 10:31
mam problem z kupka u mojego 6 mies synka, zaczelam mu wprowadzac juz zupki , karmie cycusiem a on robi kupke raz na tydzien albo i rzadziej lekarka mowi ze poki karmie piersia moze tak byc ale cos mi nie pasuje bo jeszce ani razu nie zdarzylo mu sie zrobic kupki raz za razem czy jest jakis sposob na czestsze kupki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania_Rokicinska Re: kupka IP: *.* 11.03.02, 18:57
      Hej!A może dajesz mu zbyt dużo marchwi? 5 dni temu dałam Emilce cały słoiczek marchewki, "bo tak ładnie jadła". Dostała od tego strasznego zatwardzenia, które minęło dopiero dziś (po pojeniu jej przez dwa ostatnie dni na okrągło sokiem jabłkowym i herbatką Hippa).Więc może to jakiś składnik zupki?Pozdrawiam,Ania z Emilką (5 miesięcy)
    • Gość: annmary Re: kupka IP: *.* 11.03.02, 19:30
      Wiktorek tez miał takie problemy - jak zaczęliśmy jeść zupki, więc to chyba normalne. Podawaj mu starte jabłuszko lub herbatkę na przemianę materii Hippa lub Plantex - powinien załatwiać się częściej. jeżeli to nie pomoże to popzostają Ci czopki glicerynowe (jak synek nie załatwia się powyżej dwóch dni - jak mówiła nasza pani doktor).Pozdrawiam;Ania z WiktorkiemPS. Po pewnym czasie żołądek maluszka się przyzwyczai i będzie szybciej trawił zupki - my na to czekaliśmy 3 tygodnie...
      • Gość: Carmela Re: kupka IP: *.* 11.03.02, 20:05
        eh mysle wlasnie ze to nie wina zupek i ich skladnkow on tak mial niemalze od urodzenia a dopiero od niedawna je zupki myslalam wlasciwie ze jak zacznie jest zupki to mu jakos to inaczej pojdzie ale zadnej zmiany nie widze, jabluszko tez je i zadnych zmian

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka