adarn 26.11.06, 13:58 witam, Mam pytanie. Moja córeczka ma rozszczeo wargi i podniebienia. BArdzo staram się odciągąć pokarm ale kiepsko mi to wychodzi. Czy mogę mieszać moje mleko z tym ciągniętym 3 godziny wcześniej? Pozdrawiam, MArta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolantusia1 Re: odciąganie mleka 26.11.06, 14:51 oczywiście - możesz. Nawet przez cały dzień jak będziesz ściągać to możesz wymieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
paulapo Re: odciąganie mleka 26.11.06, 17:02 tylko nie mieszaj mleka schłodzonego (takiego które stało w lodówce) z takim bezposrednio z piersi. najlepiej zrownac temperatury Odpowiedz Link Zgłoś
annabed74 Re: odciąganie mleka 26.11.06, 17:08 ja mieszam rozne,chlodzone,ktore w lodowce stalo dobrych klika godzin i swieze,robie tak juz 3 miesiace,wiec nic sie nie martw!pamietaj jednak,ze w lodowce moze stac do 48 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
lankal84 Re: odciąganie mleka 26.11.06, 20:32 Adarn ja mieszalam mleko schlodzone z takim od razu odciagneitym i nic z tego powodu nie bylo a odciagam juz 5 miesiecy co do saego odciagania to kwestia lezy w technice i w posiadanym sprzecia polecam Ci laktator firmy gaja tufi elektruczny koszt to cos kolo 130 zln a rewelacja i grunt to czeste naciskanie przycisku ktory pooduje ze sila ssania meleje i nagle wzrasta jak puszczasz to ma stymulowac do wycieku mleka jakgdyby dziecko ciagnelo z piersi aha i treuj trenuj i jescze raz trenuj mi sie wydaje ze piersi do tego laktatora musza sie przyzwyczaic Odpowiedz Link Zgłoś