monikapaulina 12.08.07, 14:46 polecam krem ALPIKA trzy dni smarowania i pupcia naprawde jak u niemowlaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasia127 Re: na odparzona pupe 12.08.07, 21:00 a gdzie go mozna kupic? w sklepie czy w aptece tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
monikapaulina Re: na odparzona pupe 12.08.07, 21:32 w aptece i nawet nie kosztuje duzo.mi naprawde pomogla smarowalam wszystkim wietrzylam i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapaulina Re: na odparzona pupe 12.08.07, 21:33 znaczy nie mi tylko mojemu synkowi Odpowiedz Link Zgłoś
jasia127 Re: na odparzona pupe 12.08.07, 21:45 dzieki, chetnie sprobuje. maly ma ostatnio czerwona pupe. uzywalismy sudocrem i bepanten ale bez zmian. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikapaulina Re: na odparzona pupe 13.08.07, 12:11 nasz synek mial pupe w oplakanym stanie strasznie czerwona az sie balam jej dotykac.jak wychodzilam ze szpitala to dostalam probke tego kremu alpika i sprobowalam.poskutkowalo a dodatkowo myjemy pupe pod kranem (woda z mydlem) i dobrze suszymy, chwile maly lezy sobie z gola pupa. potem ten krem i rezultaty byly widoczne po parokrotnym posmarowaniu.mam nadzieje ze Wam tez pomoze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
druuna Re: na odparzona pupe 13.08.07, 12:27 Polecam odstawienie wit C sztucznej (w kropelkach i w jedzeniu słoiczkowym!), wietrzenie jak najwięcej i mycie po każdej kupce wodą z mydłem. Nic nie działa lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaw alantan-maść na odparzenie 13.08.07, 12:31 jak w temacie, jeśli pupa jest odparzona to maść a do codziennej pielęgnacji alantan krem, rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapaulina Re: na odparzona pupe 13.08.07, 12:34 ale ja malego karmie piersia Odpowiedz Link Zgłoś