kate.bu 28.10.07, 17:12 Witam czy ktoś używał aspiratora katarek podobny do Fridy ale podłączany do odkurzacza) Frida nie daje już radytzn. my juz nie mamy tyle sił by dobrze wciagnąć duzy katar;-((dlatego pomyslałam o Katarku) Proszę o rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marique Re: Aspirator Katarek 28.10.07, 17:36 My uzywamy katarek od pierwszych dni życia córeczki dokładnie jak miała tydzien to dostała kataru teraz ma 5,5 miesiaca i tez jest chora i cały czas odkurzacz na chodzie hihi nawet babcia sie przekonała i sciaga Niuni, naprawde polecam. pozdrawiam Marikia i Ingunia Odpowiedz Link Zgłoś
dorianka1 Re: Aspirator Katarek 28.10.07, 21:54 Ja także polecam Katarek. Jest naprawdę fajnym patentem pomocnym w walce z katarem u maluchów. Nie ma przy tym porównania do tradycyjnych metod oczyszczania nosa (gruszka). Warto go mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
paula242 Re: Aspirator Katarek 28.10.07, 22:21 Również polecam.Mój mały ma teraz straszny katar i gdyby nie "katarek"to nie wiem jak oczysciłabym mu nosek. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Aspirator Katarek 30.10.07, 08:36 a na jakiej zasadzie to działa tzn gdzie do odkurzacza się go podłącza? Nie mogę sobie tego wyobrazić Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: Aspirator Katarek 30.10.07, 11:23 katarek.pl/ polecam to urządzenie. Mój synek miał katar mając 2 tygodnie i dzięki katarkowi szybko i bez problemów minoł Odpowiedz Link Zgłoś
edia_edia Re: Aspirator Katarek 30.10.07, 08:46 Moje dziecie ma 3.5 miesiąca i od miesiaca nie używamy do katarku żadnego aspiratora (używałam gruszki i Fridy)tylko kropelka wody do noska rano i wieczorem no i leżenie a brzuszku przy każdej nadażającej się okazji. To pediatra podpowiedział nam ten sposób. Z tego względu ze aspiratorami wyciaga sie wiecej niz powinno i w nosku zamiast produkować sie mniej produkuje się duzo więcej.I od jakiegoś czasu już nie ma problemu z katarkiem Odpowiedz Link Zgłoś