hellious 15.11.07, 10:56 Kiedy wasze maluszki zaczely sie glosno smiac? Moj maluch ma skonczone trzy miesiace i jeszcze sie nie smieje.. Usmiecha sie prawie na okraglo, ale ja sie nie moge doczekac kiedy zacznie sie chichrac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabciass Re: Glosny smiech 15.11.07, 11:11 Moja ma cztery i pół i czasem sie jej zdaży lekko zachichotać, ale bardzo krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1.0 Re: Glosny smiech 15.11.07, 11:26 a moj Kacperek ma 3miesiace i jak go caluje po szyji lub laskocze po brzuszku to sie tak chicha ze az milo posluchac Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.g.a Re: Glosny smiech 15.11.07, 11:41 Mój Maks ma 3.5 miesiąca i też nie śmieje się na głos.Rozdziawia pyszczysko w szerokachnym uśmiechu,ale foni przy tym nie ma No,czasem wyrwie mu się jakiś nieporadny jeszcze dżwięk,ale generalnie głośno się nie śmieje Odpowiedz Link Zgłoś
bathilda Re: Glosny smiech 15.11.07, 12:06 Już niedługo, nie martw się U nas też koło 4 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadomka Re: Glosny smiech 15.11.07, 13:08 2,5 miesiaca jak zaczal od czasu do czasu smiac sie na głos zazwyczaj przed kapaniem jak przykrywalismy go gołego pieluszka bo go to laskotalo. teraz ma 4 m-ce i tydzien i robi to juz w róznych okolicznosciach cierpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
rudensja Re: Glosny smiech 15.11.07, 12:19 Mój syn zaszczycił nas chichotem jak miał koło 5 miesięcy odkrył, że potrafi się tak śmiać patrząc na głupawkę kota który latał za zabawką jak wariat Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 Re: Glosny smiech 15.11.07, 12:32 Dokładnie 2 miesiące skonczyla i sie zasmiala po tygodniu (dzisiaj) znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
lena216 Re: Glosny smiech 15.11.07, 14:30 moja ma 3,5 miesiaca i moze z raz jej sie zdazylo tez czekam na te chwile Odpowiedz Link Zgłoś
daisy233 Re: Glosny smiech 15.11.07, 14:48 moj synek teraz ma 3,5 mies smieje sie na glos od jakiegos czasu. Najczesciej przed kapiela jak sie bawimy, caluje Go w stopki, brzuszek, szyjke- wtedy najbardziej. Widac lubi jak sie Mu czapke ubiera bo wtedy tez jest glosny smiech- byc moze kojarzy juz sobie ubieranie czapki i kombinezona ze spacerem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gossia81 Re: Glosny smiech 15.11.07, 19:19 Moj maly ma 4.5 miesiaca i tez z niecierpliwoscia czekalam na ten moment alez sie staralam i nic.A tu prosze przylazl tata zrobil glupia mine a maly wpadl w amok smiechu.I co?I teraz smieje sie jak gupi do sera ale tylko z taty mame ma w glebokim powazaniu:<. Odpowiedz Link Zgłoś