pjch1 12.07.09, 21:31 Nie wiem dlaczego moj watek zostal skasowany. Prosze was o opinie o tych bucikach. Czy podobaja wam sie i ktore. Czy zalozylybyscie je swoim pociechom w chlodne dni. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leneczkaz Re: buciki dla dzidzi 12.07.09, 21:36 dzidzie (!) to noszą pieluszkę i śpiodzki. a dzieci chodzące buty a nie jakieś ciapaki. Odpowiedz Link Zgłoś
pjch1 Re: buciki dla dzidzi 12.07.09, 21:44 Czyli 10 m-cy chlopczyk tez nosi w chlodne dni pieluszke na nozki w wozku. Zwlaszcza jak siedzi. Dobre !!! Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: buciki dla dzidzi 12.07.09, 21:47 Mój 10 miesięczny chłopczyk w chłodne dni ma na nogach skarpetki a nie pseudo buty za 69 zł i o dziwo siedzi....matko ależ wyrodna ze mnie matka.... Odpowiedz Link Zgłoś
pjch Re: buciki dla dzidzi 12.07.09, 21:57 Jednych stac na skarpetki a drugich na buciki. Ja sie pytalam czy wam sie podobaja i ktore. Uszczypliwych mam nie brakuje. Dziekuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: buciki dla dzidzi 12.07.09, 22:01 Dobrze, bez złośliwości, nie nie podobają mi się i nie założyłabym czegoś takiego swojemu dziecku bo nie widzę w tym sensu, bez względu na to ile by kosztowały a już na pewno nie zapłaciłabym tyle pieniędzy za coś tak bezużytecznego (według mnie oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
kannama Re: buciki dla dzidzi 12.07.09, 22:04 Stać czy nie stać najzdrowiej mają nóżki będąc bez bucików. A jeśli już to najlepiej wybrać jakieś przewiewne. Nie wiem jakie są te w linku- trudno wyczuć. Ale niektóre naprawde fajne. Np. te "adidaski" Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: buciki dla dzidzi 12.07.09, 23:57 Podobac podobaja, ale to na zimno, nie na teraz. Wazne jeszcze jakie maja podeszwy, muszą byc zupełnie miekkie żebym zalożyła dziecku. Swoją droga tytuł watku mnie powalił. Nie moga być buty dla dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: buciki dla dzidzi 13.07.09, 10:25 A dlaczego pytasz na forum o to, czy się podobają? Jak podobają się Tobie, to kup dziecku. Nie widzę niczego niestosownego w tym, jak niechodzący dzieć ma fajne buty o ile chce je mieć, bo moje np. nie lubi i najczesciej jest bez butów, choć będzie musiała polubic lada dzień normalne buty do chodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: buciki dla dzidzi 13.07.09, 10:46 bardzo podobne widziałam na wyprzedaży w bh's i h&m w arkadii po 5 zeta. 69 za coś takiego w życiu bym nie dała... Odpowiedz Link Zgłoś
anetka2304 Re: buciki dla dzidzi 13.07.09, 10:59 Osobiście mi się nie podobają i nie założyłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: buciki dla dzidzi 13.07.09, 10:59 Chłopczyk ma 10 mies? Buciki od chłodu? A czemu na "małym dziecku" napisałać, że 12 i buciki, bo czasem z wózka wychodzi, a w skarpetce nie bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś