natalinka901 27.08.09, 08:11 Z ciekawości zaczełam szukac dośc tanich sklepów dla dziecka,ponieważ niektóre ceny są z kosmosu.. Więc jeśli znacie drogie mamy tanie sklepy dla maluchów zapraszam do podzielenia się cennymi wiadomościami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha_26 Re: Tanie sklepy dla maluchów!!! 27.08.09, 08:49 Pepco www.pepco.pl/content.php?show=siec, cenowo mi odpowiada, ubranka dobre jakosciowo, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
martekle Re: Tanie sklepy dla maluchów!!! 27.08.09, 09:52 ja kupuje w szmateksach, piekne ciuchy z Anglii czasem w ogole nie uzywane lub sledze allegro Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Tanie sklepy dla maluchów!!! 29.08.09, 11:20 Też kupuję w Pepco. Głównie kupuję tam bodziaki dla młodszego skrzata, bo są bez żadnych promocji zawsze w dobrych cenach (4,99 i 5,99) i jakościowo też są dobre, nigdy nic się z nimi nie dzieje i 100% bawełna. Czasem można tam na coś naprawdę ładnego z ubrań natrafić, ale nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
erin7 Re: Tanie sklepy dla maluchów!!! 27.08.09, 10:12 Z tych tanszych to w wiekszosci przywozi mi brat z Anglii i sa to zazwyczaj ciuszki z Primarku lub M&S(ktore tez mozna kupic na allegro). Bardzo sobie je chwale bo jak za ta cene jakosc jest nieporownywalnie lepsza od ciuszkow w Polsce w podobnej cenie. Bielizne czasami tez kupuje w tesco, cherokee. Odpowiedz Link Zgłoś
ilga27 Re: Tanie sklepy dla maluchów!!! 27.08.09, 10:16 ja również kupuję w lumpeksach są naprawde fajne i dobre gatunkowo ciuszki albo na allegro. Owszem moja córcia ma nowe ciuszki ale jakbym miała wszystkie kupować jej w sklepach to bym "zbankrutowała". Odpowiedz Link Zgłoś
natalinka901 Re: Tanie sklepy dla maluchów!!! 28.08.09, 19:44 Co do Tesco mają fajne ciuszki i dosyc tanie ,a jeszcze musze poszukac jakiś fajnych lumpexów w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Tanie sklepy dla maluchów!!! 28.08.09, 19:51 trzeba tez patrzec na allegro. Właśnie kupiłam tanie łóżeczko na allegro, takie jak oglądałam w sklepie tylko kilka stów taniej Odpowiedz Link Zgłoś
ellaf30 Re: Tanie sklepy dla maluchów!!! 28.08.09, 20:51 Ja też polecam Pepco. Ostatnio kupiłam spodnie dresowe za 9 zł naprawdę super, komplecik - spodnie, bluza, czapka ocieplane na jesień za 29 zł i dużo innych naprawdę fajnych i tanich ciuszków. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Tanie sklepy dla maluchów!!! 28.08.09, 20:57 Z tańszych to marki Early days/primark, cherokee, mark spencer, goerge, girl2girl. Wszystko do dostania na alegro. Ciuszki są dobrej jakości i można nawet pokusić się na używane. Praktycznie tylko te marki mam w szafie gdyż dostaję wszystko z Anglii. W Polsce kupuję bardzo, bardzo rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
nikamika Re: Tanie sklepy dla maluchów!!! 28.08.09, 21:07 moze nie tanie sklepy :re-kids oraz smyk a nawet zara ale jak maja wyprzedaz to naprawde mozna kupic rzeczy bardzo dobrej jakosci za niska cene (koszulka za 9zl, spodnie za 19 , sweterki polary 19zl) Odpowiedz Link Zgłoś
anettchen2306 Re: Tanie sklepy dla maluchów!!! 29.08.09, 15:03 Co prawda nie mieszkamy w Pl, tylko w De, wiec wypowiem sie na temat korzystnych zakupow dla malucha w Niemczech - moze ktoras mieszka niedaleko zachodniej granicy i ma mozliwosc wyskoczenia na zakupy Duzo rzeczy kupowalam (i nadal kupuje) w tutejszych second-handach, duzy wybor, dobre jakosciowo, takze akcesoria dla niemowlat i zabawki dla dzieci. Ceny sa bardzo korzystne, zwlaszcza do tych sztucznie niejednokrotnie windowanych z allegro. Ciuchy dla niemowlat dobre gatunkowo ma niemiecka siec Kik (byl reportaz w niem TV - wypadli bardzo dobrze w testach na zawartosc szkodliwych barwnikow), nieco drozsze jest NKD i Takko. Kolory mimo czestego prania nie schodza, ciuszki sa w ogromnej czesci bawelniane, nie kurcza sie w praniu ani w suszarce. Po raz pierwszy bedac w tym roku na wakacjach w Pl nie kupilam dzieciom zadnego ciucha... bo sie po prostu nie oplacalo. Odpowiedz Link Zgłoś
buba84 Re: to ja zareklamuje siebie i moj mini biznesik: 30.08.09, 23:49 jesli chodzi o akcesoria dla dzieci to polecam sklep na targowej w pasażu obok sklepu Komfort, sklep Bobus i kolejny sklep na grochowskiej obok beverly hills, na wprost Reala, adres strony bodajze www.rampers.pl, dośc często mają promocje Odpowiedz Link Zgłoś