zuzannap3 14.11.05, 13:16 Co sądzicie o takim śpiworku zamiast kocyka na zimowy spacerek. Zastanawiam się czy kupić. Mam ciepły kombinezon i nie wiem czy kombinezon + śpiworek to nie przesada? www.allegro.pl/show_item.php?item=72362319 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulusia Re: śpiworek do wózka 14.11.05, 22:39 ja mam (przez przypadek nawet 2) i bardzo sobie chwale, bo nie musze Antka tak mocno teraz opatulac i moze sie swobodnie ruszac, a na wieksze mrozy daje to wieksza mozliwosc kombinowania z warstwami(jestem zwolenniczka ubierania na cebulke a nie w jedno grube ubranko). ale ja nie mam takiego cieplego kombinezonu. Wiec moze faktycznie jedno i druie to przesada... Odpowiedz Link Zgłoś
hanna26 Re: śpiworek do wózka 15.11.05, 00:16 Ja mam również dwa śpiworki i prawdę mówiąc nie wyobrażam juz sobie bez nich życia z maleństwem. Jeden jest bawełniano-pluszowy, po strszej córce, drugi puchowy, na bardzo zimne dni. Dla mnie to duża wygoda, no i mam pewność, że mała nie zmarznie. Kombinezon też jej zakładam, ale on nie jest aż taki ciepły. Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: śpiworek do wózka 15.11.05, 09:31 ja tez mam 2 teraz używamy takiego z grubego materialu frotte, ocieplonego firmy gluck ale nie używam pościeli ani kocyka na zimę mamy taki gruby, ale ja też nie mam cieplego kombinezonu mam kurtki 2, jedną na teraz i drugą na zime i ocieplane spodnie specjalnie tak kupilam, żeby jej w zimie nie przegrzewać jak bedzie mniejszy mróz to zaloże jej kurtkę i do śpiworka te śpiworki są bardzo miękkie i dla mnie to też mialo znaczenie, bo mam wrazenie, że dzidzi jest w tym wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
piotrzz Re: śpiworek do wózka 15.11.05, 19:38 Ja dla starszej córki nie miałam a teraz sobie sprawiłam i jestem baardzo zadowolona! Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannap3 Re: śpiworek do wózka 15.11.05, 21:11 A jaki sobie sprawiłaś. Czy podobny do tego co jest na allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mod Re: śpiworek do wózka 17.11.05, 18:47 Mam dwa śpiworki, jeden cienki-bawełniany, drugi prawie taki sam jak ten na allegro. Mój jest przeznaczony specjalnie do fotelika-bujaczka samochodowego, ale wykorzystoję go rownież do wózka. Jestem bardzo z niego zadowolona, gorąco polecam. Kupiłam go w smyku za 60zl. Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: śpiworek do wózka 18.11.05, 14:56 dzieki za link wlasnie kupilam ten spiworek bede spokojniejsza w mrozy ewa Odpowiedz Link Zgłoś