dawida25 30.03.06, 10:22 co to może oznaczać? Od kilkunastu dni nie rozstaję sie z wodą. W nocy wstaję kilka razy i wypijam duszkiem po kilka szklanek. Macie tak? Co to może oznaczać? Co wypiję szklankę czuję suchość w buzi i ogromne pragnienie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moli75 Re: ciągłe pragnienie 30.03.06, 10:36 Ja mam odwrotnie. Mam za mało wód płodowych i lekarz nakazał mi pić minimum 2,5 litra dziennie, a dla mnie to bardzo dużo. Najchętniej bym w ogóle nie piła i nie jadła, bo pragnienie i apetyt na cokolwiek mi odeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: ciągłe pragnienie 30.03.06, 10:38 moli jateż za bardzo apetytu nie mam. Ale pięciolitrowa butelka z woda stoi dzień i noc przy łóżku. Cholera no ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkasw Re: ciągłe pragnienie 30.03.06, 11:04 Hej, mnie też męczy ciągłe pragnienie, ale ja muszę ograniczyć picie ze względu na spuchnięte dłonie i nogi. Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka05 Re: ciągłe pragnienie 30.03.06, 11:20 Ja tez ciagle pije i pije a wieczorem dostaje szału, bo co 5 min. biegam do toalety. Odpowiedz Link Zgłoś
lila_m Re: ciągłe pragnienie 30.03.06, 11:11 Zwiększone pragnienie może być oznaką pragnienia. Może, nie musi. Ale myślę że bezpieczniej będzie jeśli sprawdzicie cukier. Lila Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: ciągłe pragnienie 30.03.06, 11:30 no to teraz mnie wystraszyłaś z tym cukrem w środę idę do ginki zobaczymy co powie Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 może ale nie musi....... 30.03.06, 11:53 ja mam cukier w dolnej granicy, po obciążeniu również. Myślę, że to trochę z powodu suchego powietrza od kaloryferów, dobrze że już nie trzeba będzie grzać . Odpowiedz Link Zgłoś