kapuhy_a 29.07.06, 09:28 przepraszam,obiecałam wam te zdjęcia dawno ale dopiero teraz miałyśmy chilkę z moją pryjciółką...na jednej z fotek Lenka pokazuje jak się obraca..hehehe kapuhya.fotosik.pl/albumy/36246.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_maja Re: Nowe fotki Lenki i jej kącika 29.07.06, 10:53 Aguś, śliczna ta Twoja Lenka! No i kącik przeuroczy! Tylko nie mów, że sama temisiaczki malowałaś! pozdrowienia kasia z mateuszkiem-maluszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
k_maja aaa... 29.07.06, 10:54 ... no i Ty nieprzyzwoicie chuda i zgrabna jesteś! ech... chyba czas zacząć te brzuszki... a tak się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: aaa...te misie to sama 29.07.06, 11:45 oczywiście malowałam...zajęlo mi to chyba z 3 godziny...i woraowałam się na misiach meet to you tych szarych z łątkami...a co do figury to bokiem jest nieźle frontem gorzej ale w ciuchy swoje i tak jeszze nie włążę.... Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: aaa...te misie to sama 29.07.06, 15:08 Śliczna Lenka i mamusiaCórcia podobna do mamuni,a misie....co tu duzo gadać jabym jednego malowała 3 godziny a efekt byłby i tak słaby Buziaki dla mamy i dla Lenki Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Lenka cudo i kącik również CUDO:) 29.07.06, 15:56 )) Piękne misie:o) Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 Re: Nowe fotki Lenki i jej kącika 29.07.06, 22:06 No, no, no... jest co chwalić, pozdrawiam zgrabną już mamusię i wesołą niegdyś kopaczkę Lenkę, papa Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
mischka49 Re: Nowe fotki Lenki i jej kącika 29.07.06, 23:05 Sliczne jestescie dziewczynki; Lenka usmiechnieta od ucha do ucha, od razu widac, ze dobrze jej z mama... Trzymajcie sie chlodnawo (bo juz mam dosc mowienia o goraczce, upale, cieple itp) Buziaczki Mischka, Ola i Filip (juz 65 cm, a tu dopiero 2 miechy..) Odpowiedz Link Zgłoś
polaquinha Re: Nowe fotki Lenki i jej kącika 30.07.06, 11:06 Sliczna ta Twoja Lenusia! I misiaki tez fajowe. Czy to nie jest niezly pomysl na biznes-wystroj pokoikow i kacikow dzieciecych Na poczatek wsrod znajomych a potem ... A co do mamusi-to coz Aga nawet w ciazy wygladala super! Odpowiedz Link Zgłoś