mikaa25 14.11.06, 15:08 czy bolą Was plecy, kregosłup. Bo ja ledwo chodze najbardziej boli mnie w miejscu w ktorym miałam nieudane zzo. (( chodze jak paralityk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzzuzia Re: kregosłup 14.11.06, 15:48 Mnie też boli strasznie. Normalnie bez ciąży mnie boli, a teraz to koszmar. W nocy się budzę z bólu. I biodra mnie też bolą. Pozdrawiam zzzuzia Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: kregosłup 14.11.06, 19:20 No to widzę że klub założyć możemy!! Mi najbardziej nawala okolica lędźwiowa,brrr.A najgorzej jak się położe na wznak i poleże za długo-wtedy wstać nie mogę bo wszystko się tam zastoi!! Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Re: kregosłup 15.11.06, 10:47 Mi też siada kręgosłup jak posiedzę w pracy to czasem nie mogę wstać z fotela... I też miałam bóle przed ciążą, a teraz wszystko razy 10. Odpowiedz Link Zgłoś
sieja79 Re: kregosłup 15.11.06, 17:47 Witam ! Mnie też strasznie boli kręgosłup a głównie część lędźwiowa. Jak sie położę na plecach to potem z łóżka wstaję na czworakach.... Tak to już jest kobitki znami... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka-c Re: kregosłup 18.11.06, 09:35 U mnie podobnie. Dostałam namiary na rehabilitanta zajmującego się ciężarnymi, zamierzam skorzystać, bo inaczej padnę z bólu któregoś dnia. Wstawanie z łóżka czasami trwa u mnie 15 minut, tak bardzo boli. Odpowiedz Link Zgłoś
sylles Re: kregosłup 17.11.06, 19:49 jateż zapisuję się do klubu ciemiężonych przez kręgosłupy jak położę się na wznak, to później taki ból, że nie mogę się ruszyć w żadną stronę...wołam wtedy męża na ratunek, żeby pomógł. najgorsze jest to, że zawsze zapomnę zapytać o to lekarza...a wy pytałyście?i co oni na to? Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona kręgosłup 18.11.06, 18:00 Witajcie w klubie. Ból kręgoslupa też mi doskwiera. Pytałam ginekologa co zrobić jak boli to powiedział, żeby wziąść No-Spe - nie stosować żadnych maści. Prześwietlił mi obie nerki bo myślał na początku, że być może pęcherz robi mi ucisk na nie, ale na szczęście wszystko jest w najlepszym porządku. Na koniec stwierdził, że takie są uroki ciąży i że każda kobieta ciężarna musi to przejść Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: kregosłup 19.11.06, 14:12 Oj boli, boli chociaż teraz kręgosłup bo wcześnie rwa kulszowa rozwalała mi całe plecy, miednice i jedną nogę. Z dwojaga złego wolę teraz. Zawsze u mnie wszystko odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś