kropek47 15.11.06, 11:21 Mam dylemat- kupilybyscie uzywany laktator? Mam juz reczny a chce kupic elektryczny bo chyba wracam do pracy. Nowy kosztuje z 240zl a uzywany ponizej 100zl. Nie wiem co robic. Juz jeden za 200zl kupilam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiatuszekm Re: Uzywany laktator? 15.11.06, 11:23 Tez sie zastanawialam.Kupilabym od osoby ktora znam,bo wtedy mniej wiecej wie sie jak u niej z higiena. Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: Uzywany laktator? 15.11.06, 11:30 Ja bym sie nie zastanawiała, przecież można wysterylizować. Przecież te nowe, też często produkowane są w Chinach i nie wiadomo jak wygląda proces produkcyjny i w jakich warunkach są transportowane itp. Odpowiedz Link Zgłoś
linka4 Re: Uzywany laktator? 15.11.06, 12:10 Ja myślę że jak wysterylizujesz a nawet wygotujesz to bez problemu,przecież czasem się wypożycza a w szpitalu to był jeden i wszystkie go używały Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Uzywany laktator? 15.11.06, 13:32 A co jesta z ręcznym nie tak? ja pracuję od 1,5 miesiąca i daję sobie radę z avent isis. Co prawda Tosia je moje mleko łączone z bebiko, ale i tak jest ok. Kropek pomyśl, że może nie bedziesz jednak tak długo ściągać niż Ci się wydaje, róznie to bywa. Stres i szybkie tempo pracy niestety źle wpływają na laktację. A tak w ogóle jak się jednak zdecydujesz to najpierw sprawdź czy laktator ma sprawny akumulator lub czy w łazience jest kontakt... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hulaala Re: Uzywany laktator? 15.11.06, 13:49 Ja właśnie mam do sprzedania elektryczny laktator Medela Mini Electric. Kupiłam dla siebie, był użwyany bardzo krótko. Polecam. Jeśli któraś z mam zainteresowana to prosze o maila hulaala@wp.pl PS. Tak przy okazji to sie przedstwaie też jestem majową mamą (do tej pory sie ukrywalam i tylko czytalam to forum a teraz postanowiałm byc aktywna)Mam synka Mikołaja (10.05.06) i mieszkamy we Wrocławiu. Pozdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: Do hulaala 15.11.06, 15:43 Ja co prawda nie potrzebuję laktatora, bo mi żaden nie chce ściągać, ale chciałabym Cię przywitać. Też jestem z Wrocka i mam synka Tadzia o dzień młodszego od Twojego Mikołaja, rodziłam na Kamieńskiego. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
madziab83 Re: Do hulaala 15.11.06, 16:39 ja mam tylko raz używany elektryczny laktator tufi,taki : www.allegro.pl/item140785547_elektryczny_laktator_tufi_gwarancja_n_o_w_y.html Mam też Avent Isis, który poprostu bardziej mi przypasował. Tamten mogę sprzedac powiedzmy za 80zł + koszt przesyłki.Jeżeli jestes zainteresowana to napisz, z chęcią go sprzedam, bo nie wiem, co z nim zrobic, a wole odciągac tym z Aventu. Kwestia gustu myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
madziatd Re: Do hulaala 15.11.06, 17:02 Sama bym chciała kupić. Na nowy mnie nie stać:{ Odpowiedz Link Zgłoś
kropek47 Do Madziatd 15.11.06, 17:15 Ja moge sprzedac moj reczny Aventa - jest ok ale jestem za leniwa i nie chce mi sie raczka machac dlatego chce kupic elektryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
madziatd Re: Do Madziatd 15.11.06, 17:32 A za ile chcesz sprzedać? Aventa z tego co wiem to nawet ręczne są drogie Odpowiedz Link Zgłoś