buska_77 Re: FISHER PRICE-JAKI ZABAWKI POLECACIE??? 02.09.07, 17:28 Ja bardzo lubie ich zabawki i Antos tez Teraz na topie jest "Kroliczek a ku ku" wyskakujacy z pudelka i gadajacy garnuszek na klocki.Klockow jeszcze sam oczywiscie nie wklada ale dzwieki Go fascynuja.Mamy jeszcze stolik muzyczny,ktory zajmuje go na chwile,ale mysle,ze na pelne zainteresowanie musi jeszcze troche poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
amagda80 Re: FISHER PRICE-JAKI ZABAWKI POLECACIE??? 03.09.07, 17:59 www.allegro.pl/item230548809_fisher_price_ciezarowka_z_klockami_super_.html#photo mam takie cos, syn bawil sie od 6 m-ca, praktycznie do teraz; dla chlopca jak najbardziej fajna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
dorin25 Re: FISHER PRICE-JAKI ZABAWKI POLECACIE??? 06.09.07, 22:20 Mój Kamil ma takie cosik-bawi się tym już troszkę czasuwww.merlin.com.pl/frontend/browse/product/206,501209.html Odpowiedz Link Zgłoś
terenia3000 Re: FISHER PRICE-JAKI ZABAWKI POLECACIE??? 07.09.07, 08:54 My mamy żyrafę z klockami sensorycznymi (wrzuca się klocek do szyi żyrafki, a jak ten spadnie na dół gra muzyczka - dwie melodie na zmianę). Przez długi czas nie chciała nawet patrzeć na inne zabawki tylko żyrafka i żyrafka. Do czasu aż nie otrzymała grającej książeczki z piosenkami - DLA MNIE BOMBA - i z czystym sercem mogę polecić. Zabawka jest w kształcie kolorowej książeczki z obrazkami, po włączeniu pani odśpiewuje/recytuje piosenki/wierszyki, które są napisane na jednej z sześciu stron. Ponadto na środku są trzy przyciski, po naciśnięciu których pani mówi cyfry, literki oraz kolory, np. trzy bębenki (przy stronie o bębenkach) b - jak but (przy piosence o zakładaniu butów) pomarańczowe ciasteczka (przy piosence o ciastkach Na opakowaniu zalecany wiek 6 - 36 miesięcy. Mamy jeszcze słonia z klockami sensorycznymi. Niby zalecany wiek powyżej 12 mies, ale Miśka jest nim zachwycona i aktualnie jest to jej zabawka nr 1. Po pociągnięciu za sznurek gra muzyczka (ładna, na tyle fajna, że jak gra w kółku prze pół godziny to nie ma się jej dosyć) też dwie melodie na zmianę. Gdy wrzuci się klocek do trąby to również gra muzyczka. Dodatkową atrakcją jest podskakujący klocek na grzbiecie słonia. Jak na razie jest też minus - ma dosyć długi sznurek, więc nie można zostawiać dzieciątka samego z tą zabawką, ale z rodzicami spokojnie może się nią bawić. Kolorowa i wesoła. Osobiście jestem bardzo zadowolona z zabawek tej firmy i przymierzam się do zakupu grającego garnka - o którym już pisałyście. (poprzednie zabawki dostawała w prezencie) Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 ja tez poluje na garnuszek 07.09.07, 21:29 chce kupic jeszcze klocki sensoryczne i slimaka do ktorego sie wrzuca klocki Odpowiedz Link Zgłoś
ominix A ja polecam to: 07.09.07, 22:22 www.allegro.pl/item217189596_little_tikes_160f_muzyczny_ocean_mata_edukacyjna.html Aukcja jest juz zakonczona wiec nie wiem czy link bedzie aktywny.Zabwka nazywa sie Muzyczby Ocean,Nie jest w/w firmy ale jest świetna.Młody uwiuelbia lezec pod nia(jeszcze nie siedzi)i bawic sie tymi wszystkimi pierdołami.Poleciłam koleżance jej siedzace dziecko tez sie tym lubi bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_kanada uwazajcie z Fisher Price 08.09.07, 02:34 Po mojej stronie oceanu sa kolejne problemy z zabawkami Fisher Price bo niektore sa pomalowane farba z duzym stezeniem olowiu. Regularnie sklepy chca specifyczne zabawki z powrotem z tego powodu. Nie chce siac paniki ale sprawdzie na ich website. Odpowiedz Link Zgłoś