fil.ona 11.01.11, 23:09 Czy można do wózka powertwin dopiąć fotelik gondolkę matrix ? czym różnią się foteliki rebel i strata?Jak przewoziliście noworodka w tym wózku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wucha Re: Pytanie do posiadaczek powertwin 13.01.11, 21:10 słyszałam, że można matrixa dopiąc, ale wtedy przednie siedzenie się nie rozkłada... ono ogólnie mało się rozkłada, więc nie jest to wielka strata według mnie. Ja przewoziłam młodego w miękkiej gondoli. podkładałam kocyk tylko, żeby było równo, bez spadu i wsadzałam go z tą miękką gondolką. nie wiem czym się różnią rebel od strata... ja nie miałam fotelika jane. Ja będę pewnie sprzedawać, ale na wiosnę, jak już starszaczka przestanie jeździć... póki jest zima to jeszcze korzystamy, choc już coraz mniej Odpowiedz Link Zgłoś
fil.ona Re: Pytanie do posiadaczek powertwin 14.01.11, 09:40 Ja potrzebuję wózka dopiero w maju , a jaki masz kolor ?Ja właśnie szukam używanego Powiesz mi jeszcze jak możesz czy starszakowi było wygodnie , mam wrażenie ,że podnóżek jest dość wysoko i nie wiem czy nogi się tam zmieszczą . Odpowiedz Link Zgłoś
wucha Re: Pytanie do posiadaczek powertwin 16.01.11, 19:45 fotoforum.gazeta.pl/photo/0/fj/wb/izby/w6pe2tT28oGztRdeRB.jpg oto nasz wózek. Nasza Edzia jest dość wysoka, nogi się mieszczą na podnóżku. Jednak ona rzadko kiedy je tam trzyma. macha nimi albo wsadza wyżej jak na zdjęciu. Możemy być w kontakcie w razie czego, planuję zrezygnować z wózka dla starszaczki do wiosny, ale nie wiem jak z tym pójdzie. Już teraz przednie siedzenie służy głównie jako torba na zakupy, ale czasem się przydaje Odpowiedz Link Zgłoś
fil.ona Re: Pytanie do posiadaczek powertwin 17.01.11, 12:20 Dziekuję za fotkę A z tyłu rozumiem jeżdzi maluszek , masz tam jakąś gondolkę czy tylko na siedzisku leży dziecko .Odezwę się w kwietniu albo daj znać jak wcześniej będziesz chciała sprzedać bo ja czały czas allegro oglądam ,może się trafi jakiś fajny używany Odpowiedz Link Zgłoś
wucha Re: Pytanie do posiadaczek powertwin 17.01.11, 16:10 teraz juz jeździ na siedzeniu, bo ma 8 miesięcy i siedzi samodzielnie Wcześniej specjalnie dokupiłam miękką gondolkę (nie od kompletu ani nie do tego wózka, ale sprawdzila się świetnie), widać ją trochę na zdjęciu - popielata z pomarańczowymi znaczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.ona Re: Pytanie do posiadaczek powertwin 18.01.11, 22:54 A jeszcze jedno pytanie mam do ciebie , jak montujesz ta miękko gondolkę ? Kładziesz ja na siedzisko czy jaką się ja mocuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
wucha Re: Pytanie do posiadaczek powertwin 20.01.11, 22:15 kładę. ale nie ma mozliwości, żeby wypadła, bo siedzenie trzyma ja razem z budą dość ciasno Odpowiedz Link Zgłoś
fil.ona Re: Pytanie do posiadaczek powertwin 02.05.11, 21:23 ciekawi mnie czy wózek jest już wystawiony do sprzedaży? jesteś z wawy lub okolic? Odpowiedz Link Zgłoś