oliwier040506 26.10.06, 13:36 Witam! Jestem chrzestną. Niedługo bratanica będzie miała roczek. Kompletnie nie wiem co kupić. Jeśli chodzi o ciuszki, chuśtawkę, krzesełko do jedzenia to odpada bo mała już to ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konefka29 Re: Co kupić na roczek 26.10.06, 15:07 Proponuje jezdzik-pchacz, np allegro.pl/item136622278_nowy_chicco_samochodzik_auto_2006_chicco_4_w_1_.html sa tansze innych firm. Moze tez byc konik bujany: allegro.pl/item131747528_kon_na_biegunach_little_tikes.html lub stolik edukacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
monikamaria1 Re: Co kupić na roczek 26.10.06, 19:13 Moja córcia skończyła roczek w sobotę. Dostała ode mnie pieska Fisher Price nazywa się Szczeniaczek-uczniaczek i Amelka zupełnie oszalała na jego punkcie. Trafiłam w dziesiątkę! Piesek po naciśnięciu na różne części ciała śpiewa, gra, gada ileś tam melodii i wierszyków. W przeciwnieństwie do innych "mini-szaf grających" jest mięciutki, łądny i miły w dotyku. TAni nie jest prawie dwie stówy w sklpeie Brio w Kliffie. Ahca - koniecznie zachowaj paragon bo nam się piesek zepsuł, paragonu nie miałam i musiłam kupić DRUGIEGO!! Amelka nie mogła się pogodzić z zamilknięciem pieska! Gdybym zachowała paragon wymieniliby mi. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Co kupić na roczek 27.10.06, 19:37 > TAni nie jest prawie dwie > stówy w sklpeie Brio w Kliffie. Na allegro kosztuje troche ponad 100 zł. Oczywiście również z paragonem. Odpowiedz Link Zgłoś
vharia Re: Co kupić na roczek 26.10.06, 21:16 To zależy od finansów, ale wypasiona zabawka FisherPrice-a dla tego wieku zwykle bardzo cieszy i dziecko i rodziców Odpowiedz Link Zgłoś