Dodaj do ulubionych

super ninia wrocław

IP: *.* 12.04.02, 18:34
mam na imię kasia.jestem mama prawie siedmiomiesiecznej natalki.moze niektorzy mysla, ze to kiepski pomysl ale moim zdaniem jestem najodpowiedniejsza nianka.dlatego z przyjemnoscia zaopiekuje sie maluszkiem ktory jest mniej-wiecej w tym samym wieku.dlaczego jestem najlepsza?winkpo pierwsze jako matka mam pojecie o pielegnacji, karmieniu,i innych dolegliwosciachmam duze mieszkanie a w nim pokuj ktory szybko moze stac sie domowym przedszkolemspacery? wozek dla blizniakownie planuje isc do pracydzieci wychowuja sie razemmam24 lata a wiec i sile zeby za nimi nadazycpolecam siebie!
Obserwuj wątek
    • Gość: awrocka Re: super ninia wrocław IP: *.* 16.04.02, 14:38
      Kasiu,pomysl niczego sobie. Znam domowe przedszkola i wiem ze niektore swietnie funkcjonuja. Nie wiem czy napewno chcialabys opiekowac sie dowma dzieciaczkami w zblizonym wieku zwlaszcza gdy beda mialy okolo roczku i oba zaczna raczkowac. Moj synek ma 13 miesiecy i od czasu do czasu chetnie zostawilabym go pod opieka kogos sympatycznego.Ale chyba poczekam az pewnie bedzie chodzil. Zachowam sobie Twoj poscik na pozniej.;-)A gdzie Kasiu mieszkasz?
    • Gość: IwonaKról Re: super ninia wrocław IP: *.* 08.05.02, 19:22
      No niezły pomysł!Mój synek ma 13 m-cy a ja pracuję (tzn usiłuję pracować w domu) i tak ostatnio pomyślałam , że mogłabym małego podsyłać gdzieś na 2-3 godziny dziennie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka