shemsi1 23.02.08, 15:30 pl.youtube.com/watch?v=Z55am7Ktzjs pl.youtube.com/watch?v=xMeeveiEJeA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: Kozy paskudniki :////// 23.02.08, 15:45 buhahahaha nie wiem co te dzieciary wszystkie widza w kiblach pilotach i tel kom Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 pojecia nie mam!!!!!!! 23.02.08, 15:52 ale biada mi jesli cos z tego co wymieniłas jest gdzies na wierzchu / a sudocrem musze chowac, bo zaraz TAK wygladaja... ja juz zabawek nie kupuje, wyrzucony pieniadz. Bawia sie butlami po płynach do płukania tkanin Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: Kozy paskudniki :////// 23.02.08, 16:08 W sumie jak my byłyśmy małe to zabawek nie było takie zatrzęsienie i właśnie bawiłyśmy się takimi domowymi zabawkami, pudełeczkami, opakowaniami po czymś tam, które w wyobraźnie stawały się wszystkim co było aktualnie potrzebne. I dobrze, że sudocrem a nie jakiś mega drogi specyfik na mamusi na twarz. Śliczne są dziewczynki. Rozbawił mnie ten filmik. Odpowiedz Link Zgłoś
ziegula Re: Kozy paskudniki :////// 23.02.08, 16:22 hehe wszystkie dzieci lubia takie zabawy.. ale Ty masz potrojnie Odpowiedz Link Zgłoś
asienka247 Re: Kozy paskudniki :////// 23.02.08, 17:40 )))))))))))))) Emilka najbardziej wymalowana))) I mamusie tez chcialy troszke upiekszycPP Oj w łazience zawsze najlepsza zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi z tym sudocremem jak moj tymanski :))))) razy trzy 23.02.08, 17:43 Odpowiedz Link Zgłoś
nesting_sheep Re: Kozy paskudniki :////// 23.02.08, 20:22 Shem pytanie techniczne: jak wy je kąpiecie??? po jednej czy na raz? Odpowiedz Link Zgłoś
karola_19 Hihihi ale nabroiły 23.02.08, 20:42 no niezłe diabliczki z dziewczynek, sudokrem rzecz najwazniejsza, moja Ania też nakłada sudokrem sobie na twarz, w końcu nawyki kobiet, czyli Twoje kozy wporzo. A kiedyś się śmiałaś z mojego urwisa , jak wjechała chodzikiem i zabrała szczotkę do kibla i uciekała z nią po domu, a teraz masz: twoje kozy tez uwielbiają zawód babci klozetowej hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
hanti moa pojedyńcza bardziej sudocremem nabroiła :/// 23.02.08, 20:54 bobasy2.blox.pl/2008/01/Co-moze-zrobic-mini-dziewczyneczka-kiedy-jej-mama.html#ListaKomentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
hanti ale kózki 23.02.08, 20:55 są przesłodkie, no powalające są )))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: ale kózki 24.02.08, 12:38 ta szczotka od kibla to najlepsza zabawka, pamietam jak mlody ja namietnie lizal...do dzis mam awersje zeby go calowac A co do sudokremu...hmmm mysle ze beda strojnisiami,kremik na dzien-kremik na noc Odpowiedz Link Zgłoś
alexkieszek Re: ale kózki 25.02.08, 09:58 och te kremiki mój szkodnik kiedyś nałożył sobie na twarz i ręce maskę oliwkową... tłuste, przykleiło się do tego wszystko.... a i u nas bardzo popularne są wszelkie środki czystości, szczotki, ścierki, odkurzacze etc... Tylko że ja mam jedno a nie trzy na raz Odpowiedz Link Zgłoś