fajnyrobal 11.02.09, 11:27 na mega katar? Odstąpię nieodpłatnie. Mało używany, pięknie rozwinięty w pakiecie promocyjnym z gruźliczym kaszelkiem z płuc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
100ania Re: Czy jest ktoś chętny 11.02.09, 11:34 mam wersję mini, ale za to w potrójnym wydaniu zdrówka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: Czy jest ktoś chętny 11.02.09, 22:41 Męski czy damski? Bo może teściowej zafunduję? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: damski 11.02.09, 22:55 damski. Przesłać priorytetem ? Jak jaka zołza, to mogę gratis dołożyć ból głowy i łamanie w krzyżu :F Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: damski 12.02.09, 11:12 Lotniczą poproszę żeby doszło przed sobotą!!! Bo się na sobotę wizytacja zapowiedziała ;P Ból głowy i łamanie tez biorę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: damski 12.02.09, 15:11 Teściowa komputera nie ma i nie popiera Podaję więc adres zwykły: Teściowa Czydziecicośjadły???? Ul. Blok STANOWCZO za blisko Kod - zdechł po miesiącu wspólnego z nią mieszkania Miejscowość - PiekiełkoWamStworzę Proszę o bezzwłoczne przesłanie zamówienia na koszt odbiorcy Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: damski 12.02.09, 23:01 > Teściowa Czydziecicośjadły???? > Ul. Blok STANOWCZO za blisko > Kod - zdechł po miesiącu wspólnego z nią mieszkania > Miejscowość - PiekiełkoWamStworzę wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Fajnyrobal 15.02.09, 14:06 ty sie przyznaj szybko - podesłałaś mi te zarazę??? Bo jak nie ty, to idę szukać tej cholery co mi zafundowała gluty do pasa Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re:100ania 16.02.09, 16:02 Nie bić, proszę, to nie ja. Ja wysłałam gluty teściowej Klarysy Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re:100ania 16.02.09, 19:06 to znaczy, że jednak muszę własne dzieci udusić chyba, że ta przesyłka z glutami jednak zabłądziła (co przy wyczynach naszej PP nie jest znowu takie całkiem niemożliwe) Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio ja też dostałam niezamówioną paczkę z glutami i 16.02.09, 19:50 ledwo żyję i też się zastanawiam kto mnie tak nielubi, że aż w ciąży takie świństwo mi wysłał?? Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_mamma Re: Czy jest ktoś chętny 16.02.09, 20:24 ja mogę dołożyć papierosowy-jeszcze nie rzuciłam bubasio - nie wiem, która taka odważna, ale mozesz jej myszy nasłać Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Teściowa zdrowa :(((((( 16.02.09, 20:32 Znowu nawaliła poczta polska Aaaaaaaaaaaaaaa to NIESPRAWIEDLIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Teściowa zdrowa :(((((( 16.02.09, 20:38 I co, mieliście romantyczny wieczór przy płonącej teściowej - ogniem oburzenia? Paczkę przesłałam na podany adres, specjalnie naplułam i nasmarkałam. Wszystkiemu winna poczta - pomylili adresy. Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: Teściowa zdrowa :(((((( 17.02.09, 08:50 Wieczór był suuuper romantyczny. Młoda dostała gorączki, bo jej się równocześnie 3 zęby przebijają; teściowa powtarzała "trzeba z nią do lekarza, trzeba z nią do lekarza"; mój m. nie wytrzymał i stwierdził: "niech się mama sama leczy, a to NASZE dziecko i wiemy co mu jest". Więc sie teściowa obraziła i wyszła Młodej od razu przeszła gorączka i poszła spać. Dalsza część wieczoru była miła choć dość aktywna ;P Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: Dobre :) 17.02.09, 20:44 Przy moje (nad)wadze to raczej było coś w rodzaju sumo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Dobre :) 17.02.09, 22:34 Sumo to cesarz sportu w Japonii, a zapaśnicy mają przywileje książąt, więc do elyty trafiłaś My nie mamy nadwagi, my puszyste i przytulne jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: Dobre :) 17.02.09, 22:38 Wciąż to tłumaczę mojemu chłopu jak mówi, że mu ciężko A poza tym skoro schudłam to czemu on NADAL narzeka??? Przecież mam całe całe 2kg mniej i znów mi ciut dalej do 100 Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re:No właśnie 18.02.09, 21:59 chłopy to malkontenty som Ileż to wysiłku trzeba włożyć by pozbyć się tych dwóch kilo, a jeden z drugim tego nawet nie zauważy i jeszcze narzeka Odpowiedz Link Zgłoś