emango 23.09.04, 14:14 Dosc pilnie potrzebuje pomyslow na imprezke urodzinowa czterolatki. Przewidujemy obecnosc dzieci w innych grupach wiekowych, ale przewaga przedszkolakow. Bede wdzieczna za kazdy pomysl. emango Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modra1 Re: kinderbal dla czterolatkow 24.09.04, 15:43 Witaj, niedawno miałam ten sam problem i pomogła mi wówczas GOSIOLA podając bardzo uzyteczne linki. Poniżej wklejam jej posta: Czesc! Tu na pewno cos znajdziesz!! program.aupair.fm.interia.pl/zabawa.html LUB pomysly innych Mam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=575&w=11788378 Powodzenia, udanej zabawy i najslodsze zyczenia urodzinowe dla Corci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hankam Re: kinderbal dla czterolatkow 01.10.04, 19:29 Pokombinuj troche sama. Moze zrob impreze pod haslem 'Nemo', albo cos innego, co jest akurat popularne wsrod dzieci? Ja urzadzilam bal dla 101 dalmatynczykow (w ogrodzie). Uszylam dzieciom opaski z uszami z bialego misia w czarne ciapki, taki sam byl obrus, "zastawa" na nim czerwona, na czekoladowym domowym torcie siedzial marcepanowy dalmatynczyk (mozna sobie darowac). Konkursy: na bieganie na czworaka, najpiekniesze szczekanie, na najszybsze zjedzenie kielbaski (frankfurterki), na pokolorowanie kosci (wycietej z kartonu), narysowanie dalmatynczyka. Na zakonczenie puszczanie baniek mydlanych (wycisza dzieci po zabawie). Odpowiedz Link Zgłoś