agagr 14.01.06, 21:49 Jako dziecko miałam płytę (czarną) z bajką "Lato muminków". Wspaniała! Chciałabym ją zdobyć dla mojego synka. Czy ktoś wie gdzie to można kupić (w wersji kasetowej lub na CD)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalamama Re: muminki 18.01.06, 11:49 Pewnie z rok lub więcej temu, kupiłam na allegro. Było jakieś wznowienie na CD. Ja jednak miałam pecha i sama końcówka bajki jest uszkodzona ALe i tak to większa frajda dla mnie niż dla syna, jakoś w ogromie innych propozycji, ta nie znalazła wielkiego uznania. Ja do tej pory posługuję się w rozmowach ze starszym bratem cytatami z Lata Muminków np. tu jest wszystko, więc będzie i dżem Pozdrawiam fanów tego słuchowiska, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
j.martunia Re: muminki 18.01.06, 12:15 wiedziałam, że gdzieś je widziałam, poszukałam ...i proszę!W Merlinie jest aż 6 różnych "mumimków" www.merlin.com.pl/frontend/towar/267818 Odpowiedz Link Zgłoś
junga Re: muminki 17.12.06, 19:32 ja też szukam Lata Muminków w wersji dźwiekowej. Też miałam kasety z tym słuchowiskiem jako dziecko, a teraz byłam z moim synkiem w teatrze na przedstawieniu o miminkach, w trakcie którego śpiewano znane ze słuchowiska piosenki. No poezja po prostu. I małemu sie spodobało, ale nigdzie, także na merlinie nie moge znaleźć tego słuchowiska. Może ktoś mnie poratuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mmilki Re: muminki 23.12.06, 01:40 ...mam Lato Muminkow na cd, rzeczywiscie to piekne sluchowisko,polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
junga Re: muminki 07.02.07, 14:59 Proszę, odezwij się na mojego maila : junga@gazeta.pl Pozdrawiam i czekam na kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: muminki 15.02.07, 19:08 agagr napisała: > Jako dziecko miałam płytę (czarną) z bajką "Lato muminków". Ja też. Teraz tę samą płytę ma moja córka - zachowałam ją (no dobra, moi rodzice) dla tak zwanej potomności. Odpowiedz Link Zgłoś