Dodaj do ulubionych

*RYMOWANKI-ŁASKOTANKI*

IP: 212.76.32.* 24.11.01, 12:31
Gdy Jędraś jest "bez humoru" pytam ,czy ma ochotę na "płyneła sobie rzeczka" od razu mówi "ta" i tarabani się na mój brzuch ,wystarczy podnieść koszulkę i po pleckach łaskotać:-"płyneła sobie rzeczka"-palce płyną falą wzdłuż plecków-"przeszła pani na szpileczkach"-dwa palce "idą"-"potem przeszły słonie"-całą dłonią łup,łup-"przegalopowały konie"-palce galopują -"świeciło słoneczko"-rysujemy kółeczko całą dłonią-"potem padał deszczyk"-delikatnie muskają opuszki-"czy poczułeś dreszczyk?"-gili po szyjceDużo przy tym śmiechu a i relaks gwarantowany.Może macie inne pomysły na wesołe masowanie - polecam robienie pizzy na brzuszku (gniecenie,siekanie ,smarowanie , krojenie no i jedzenie ,hi,hi)Beata
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: *RYMOWANKI-ŁASKOTANKI* IP: 217.99.224.* 24.11.01, 21:29
      Beata!To jest super!!!!!!!!!!!!Świetne!!!!!!!!!!Rewelacja!!!!!!Dziękuję.
      • Gość: Maila Re: *RYMOWANKI-ŁASKOTANKI* IP: (213.227.67.3) 10.10.30.* 25.11.01, 22:17
        Dodam tylko : PISZE PANI NA MASZYNIE ABC PRZECINEK ABC KROPKA! :-)
    • Gość: AniaSK Re: *RYMOWANKI-ŁASKOTANKI* IP: (193.42.230.63) 10.31.10.* 27.11.01, 11:56
      Beatko, rewelacja! Mojemu małemu tak sie spodobało łaskotanie, że domagał sie wczoraj powtórek z 15 minut!Ania
      • Gość: Basia Re: *RYMOWANKI-ŁASKOTANKI* IP: 195.117.179.* 04.12.01, 21:15
        A ja mojej mMałgosi robię tak:chwytam ją za stopkę i mówię że będziemy ją podkuwać,Uderzam piąstką " czinku, czinku kowalinku podkuj mi żesz tą nożinku" zwalniam i uderzam 3 razy " czink, czink , czink"teraz skrobię palcem 3 razy "szkrob, szkrob, szkrob"i wiercę " wiertu wiertu wiertu"i druga nóżka to samo - jeśli wytrzyma ze śmiechuPozdrawiam Basia mama Małgosi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka