saga5 02.04.03, 17:56 Czy ktoś zna jakąś ciekawą stronę internetową, gdzie 2-latek może uczestniczyć w grach z Kubusiem Puchatkiem.Proszę o informacje. Pozdrawiamy Agnieszka z Adriankiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gruszka_edziecko Re: Kubuś Puchatek 02.04.03, 21:05 Proszę bardzo Jest tam kilka prościutkich gier, raczej dla młodszych dzieci. disney.go.com/disneychannel/playhouse/bop/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasiagleb Re: Kubuś Puchatek 03.04.03, 10:55 buuuuuuuu, u mnie ta strona się nie otwiera czy to wina mojego sprzętu czy inni też tak mają? Kasia mama Jasia Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_edziecko Re: Kubuś Puchatek 03.04.03, 21:00 kasiagleb napisała: > buuuuuuuu, u mnie ta strona się nie otwiera > czy to wina mojego sprzętu czy inni też tak mają? > > Kasia mama Jasia Mnie się z tego linku otworzyło, ale może mnie po znajomości traktuje Spróbuj wpisać www.disney.go.com I na głównej witrynie Disneya w dziale Playhouse znajdziesz "The Book of Pooh". Odpowiedz Link Zgłoś
haneczkaz Re: Kubuś Puchatek 03.04.03, 10:28 www.puchatek.hm.pl Nie pamietam czy są tam gry ale na pewno jest sporo kolorowanek do wydrukowania, tapety i różne obrazki. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
sproket_mmm Re: Kubuś Puchatek 03.04.03, 20:41 Podaje linki do stron dla dzieci. Myślę, że znajdziesz tam też cos z Kubusiem Puchatkiem Pozdrawiam Sproket Odpowiedz Link Zgłoś
sproket_mmm Re: Kubuś Puchatek 03.04.03, 21:20 hihi, no i nie podałam.....a to jest taki link: matrix.jasna.tarnow.pl/~ejja/linki.htm Odpowiedz Link Zgłoś