anlenki 11.12.03, 08:14 Chcialam mojemu dwulatkowi kupic taki maly dzieciecy magnetofon, moj pomysl zostal zbombardowany. E-mamy potrzebuje wsparcia - czy wasze dzieci posiadaja taki magnetofon i czy sie nim bawia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarolina Re: magnetofon 11.12.03, 08:29 Moja córka w wieku mniej więcej dwóch lat nauczyła się obsługiwać (wkładać, wyjmować i puszczać kasetę - przewijać nie umie) normalny magnetofon, więc zakup dziecięcego był zbędnym wydatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anlenki Re: magnetofon 11.12.03, 09:17 Tylko ze ja nie mam normalnego magnetofonu, tylko wieze stojaca dosyc wysoko - wlasnie zeby maluch nie grzebal. Wystarczy ze obsluguje video . Odpowiedz Link Zgłoś
ekachna Re: magnetofon 11.12.03, 12:14 Swojej ponaddwuletniej córce też planuję na gwiazdkę zakup takiego magnetofonu, ale nas bardziej interesuje ta funkcja karaoke. Bawiła się właśnie takim magnetofonem u znajomych i była zachwycona. Nie widzę w tym pomyśle nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
asieg Re: magnetofon 11.12.03, 18:25 Mój 2,5 letni synek też dostanie pod choinkę taki magnetofon dodatkowo z funkcją nagrywania i karaoke. Myślę, że będzie zachwycony, bo ma swoje ulubione piosenki, a ponadto umie już kilka wierszyków i fragmenty piosenek więc będzie mógł sie nagrywać. Myślę, że to dobry pomysł (też mamy wieżę za drogą na eksperymenty dwulatka)i śmiało możesz sprawic taki prezent! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi Re: magnetofon 12.12.03, 14:03 Moja Kasia (2,8 l) też dostanie na gwiazdkę magnetofon z mikrofonem. Pozdrawiam Pyza Odpowiedz Link Zgłoś
kostruszka Re: magnetofon 15.12.03, 09:29 Dziewczyny, gdzie można kupić taki magnetofon (najlepiej z kompaktem) w Krakowie? Ile to cudo orientacyjnie kosztuje? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mmaja1 Re: magnetofon 10.04.04, 15:57 -mam do sprzedania taki magnetofon mmaja1@poczta.onet.pl- imiona, edziecko, dolośląskie, rówieśnicy Odpowiedz Link Zgłoś