Dodaj do ulubionych

serki Bakusie

IP: *.* 22.08.01, 09:19
czy ktoras z Was probowala dawac swojemu dzieciaczkowi serki Bakusie Bakomy? moj synus je uwielbia, ale czy rzeczywiscie sa bez konserwantow?wspomne, ze to pierwsze serki jakie mu daje, a moze przerzucic sie na inne?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: serki Bakusie IP: *.* 22.08.01, 13:56
      HEJ1Ja daję mojej 9,5 miesięcznej córeczce Bakusie - nic się jej nie dzieje, je je na zmianę z Danonkami już od 2 miesięcy. Raz próbowałąm jej dać zwykły serek homogenizowany, ale nic z tego - pluła na wszystkie strony.EWA
      • Gość: guest Re: serki Bakusie IP: *.* 23.08.01, 07:11
        Mój synek skończył roczek 5.08. i też gdzieś od miesiąca daje mu KBakusie, bardziej je lubi niz Danonki. Przepada również za Danone naturalny z miodem. Teraz też próubuję takie jogurciki Teletubisie - są bananowe i malinowe. Myślę, że jak dziekco nie ma alergii to takie serki są okej.Konserwantów i tak nie da sie uniknąć.pozdrawiam"
    • Gość: guest Re: serki Bakusie IP: *.* 23.08.01, 08:33
      Cóż..sądzę, że jeśli piszą, że nie ma to pewnie nie ma, prawda? Inaczej ktoś by im siadł na kark. ja daję Bakusie mojej córeczce od 10 miesiąca i "przyjmują" się świetnie.
      • Gość: guest Re: serki Bakusie IP: *.* 24.08.01, 13:10
        Potwornie słodkie, moze dlatego dzieciom tak smakują? Powtórzę się, ale polecam serki GUCIO - mają chyba ze 12 smaków, i duuuuuuuuuzo owoców z soczkiem w środku. Podaję je Kubie od dobrych kilku miesięcy codziennie na kolację, i każdy jest świeży i pyszny. Sa przy tym większe niz bakusie a mój się bakusiem nie najada), tańsze niz przereklamowane danonki i nie mają w składzie konserwantów (przynajmniej tak pisze).ebe
        • Gość: guest Re: serki Bakusie IP: *.* 25.08.01, 19:50
          A jakiej firmy sa te serki i jak wyglądają, bo ja nie widziałam ich w sklepach może nie ma w Gdańsku. Chętnie bym takie kupiła, też mam wrażenie że mojemu Kubie znudziły się już Danonki, a dwa na raz to wychodzi drogo.Dorota
          • Gość: guest Re: serki Bakusie IP: *.* 27.08.01, 10:57
            Może ich nie być w Gdańsku (mleczarnia Włoszczowa) - chociaż mieszkając w Kielcach widziałam je w Krakowie. A jak wyglądają?, hmmmmm, okrągłe pudełeczko, z narysowanymi owocami w zależności od smaku i napisem "Gucio". Za 11 zł z groszami kupuję w MAKRO paletę 12 serków. P.S. I kto mi zapłaci za reklamę, hę???????? he hePozdrawiam ebe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka