Dodaj do ulubionych

Wozek chicco C1 trio?

13.02.06, 19:59
Przymierzamy sie do zakupu wozka a raczej do wyboru najpierw.
Mozemy miec takowy (jak w tytule) kombo wozek, tzn gondolka, spacerowka i
jeszcze mozliwosc montowania fotelika na stelazu .
Czy ktoras z Was uzywala tego wozka? Jak sie sprawowal?

A moze macie jakies wozki ktore polecacie?
Prosze o pomoc ... jestem zupelnie zagubiona w wyborze.
Obserwuj wątek
    • o1la Re: Wozek chicco C1 trio? 13.02.06, 20:22
      uzywam wozka c1 od roku i jestem bardzo zadowolona. przez ten okres nie
      zdarzyla nam sie zadna usterka. jest bardzo skretny,wygodny dla dziecka, poza
      tym- po prostu najbardziej mi sie podobal. moja sasiadka kupila pol roku po
      mnie dokladnie taki samwink wiec chyba robi dobre wrazenie- ona rowniez jest
      zadowolona. ja kupilam sama spacerowke, ona ma caly zestaw. fajnie to wyglada,
      ja jednak chcialam tradycyjna gondolke,dlatego wybralam jedrocha bartatine.
      c1 czesto porownywany jest z peg pegero pliko- mysle ze sa to rownorzedne wozki
      i glownie wzgledy stylistyczne decyduja o zakupie. ja wolalam c1.
    • anja66 Re: Wozek chicco C1 trio? 15.02.06, 09:56
      witaj
      ja rowniez kupilam ten wozek i tak jak poprzedniczka zawazyl wyglad , duzo
      czytalam na tym forum o C1 i rozne byly opinie , ja chcialam kupic za jednym
      razem wozek na caly okres jezdzenia przez moja niunie, kupilam go w maju
      uzywany jest od czerwca non stop sniego piachy itp narazie sprawuje sie dobrze
      nie skrzypi nic nie odpadlo kolor tez jak narazie nie wyblakl , gondolke
      uzywalam do 7 miesiecy , teraz jezdzimy spacerowka jest duza wygodna nie ma
      takiego plaskiego siedzanka jak inne wozki , osobiscie polecam ale sama musisz
      podjac decyzje
      dodam tylko ze jesli teraz mialabym kupic wozek to kupilam bym S3 Trio chicco
      bardzo mi sie podoba
      pozdrawiam
    • edytajak Re: Wozek chicco C1 trio? 15.02.06, 10:37
      Ja też mam zamiar kupić ten wózek rodzę w lipcu bardzo mi się podoba dużo
      bardziej niż peg perego, przeczytałam o nim już chyba wszystko ściągnełam z
      netu instrukcję obsługi i jest wymarzony jak dla mnie kupimy cały zestaw
      gondole, fotelik i spacerówke mam nadzieje że będę zadowolona i zestawienia
      kolorystyczne jak dla mnie są ładniejsze. Oby do lipca. Jeśli chodzi o peg
      perego to jak liczyłam cały zestaw wyszło drożej nić chicco ale ceny były z
      netu bo w sklepie nie mieli cenników na gondole Navette.
    • 73nikusia Re: Wozek chicco C1 trio? 16.02.06, 11:30
      Bede go dopiero kupowac. Termin porodu mam na kwiecien i dlatego przykladamy
      sie powoli do zakupow. Kupimy go pewnie na necie.
      Wiele slyszy sie o wozkach Chicco ... jedni chwala drudzy sa niezadowoleni.
      Opini o nim niewiele. Dlatego zapytalam.

Dziekuje bardzo za odpowiedzi.

Co do kolorystyki ... bardzo ladna. Podoba mi sie w nim tez to ze jest lekki.
      Mieszkamy w 4 pietrowym bloku, ktory nie ma windy i wazne jest dla nas ile
      wozek wazy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka