abetyna 12.01.07, 17:04 witam, czy któraś z Was ma doswiadczenie w uzywaniu tej chusty (aukcja.onet.pl/show_item.php?item=153995326), będę wdzieczan za wszelkie info ze szczegółami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abetyna Re: chusta Carrycot Infant 12.01.07, 19:22 w związku z brakiem reakcji pozwole sobie podbic osobiście wątek, proszę , napiszcie czy coś o tej chuscie wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
arsz Re: chusta Carrycot Infant 12.01.07, 19:27 Ten link nie działa. Może dlatego nikt nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
abetyna Re: chusta Carrycot Infant 12.01.07, 19:33 w takim razie na Allegro wystarczy wpisać nazwę CARRYCOT INFANT albo sprzedawce, np centerex Odpowiedz Link Zgłoś
abetyna wklejam jeszcze raz 12.01.07, 19:35 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=153995326 Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: chusta Carrycot Infant 12.01.07, 19:50 Moja kuzynka taką ma. Pasek uwiera ją w ramię, a poza tym odnosi się wrażenie, że dziecko z nadmiaru materiału i głęboko w niej leżąc udusi się w niej - to tylko wrażenie, ale kuzynka w niej nie nosi między innymi z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
madal1 Re: chusta Carrycot Infant 12.01.07, 20:40 tez sie nad nia zastanawialam, ale w koncu kupilam ta z www. chusta pl. Do wyboru sa jeszcze wiazane ale sa niestety bardzo drogie a nie chcialam ryzykowac jesli sie nie sprawdzi. Wczoraj dostalam przesylke i na razie proboje. kilka razy nosilam maluszka w chuscie i rzeczywiscie jest lzej( moj maly na 2,5 miesiaca i wazy ponad 6 kg). kosztowala mnie 46 zl wraz z kosztami przesylki. plusem jest to ze w razie jesli cos nie tak (zly rozmiar lub po prostu cos ci nie pasuje to mozesz odeslac- wymienia lub zwracaja pieniadze) pozdrawiam: poczatkujaca chustowiczka Odpowiedz Link Zgłoś
magdak7 Re: chusta Carrycot Infant 17.04.07, 09:14 Właśnie kupiłam tą chustę- mały skończył 4 miesiące, zgodnie z instrukcją powinien chyba jeszcze w niej leżeć...niestety, waży już 7 kilo, jest duży i się nie mieści, strasznie protestuje. Czy można przejść już do tej drugiej pozycji, na biodrze? Od kiedy dziecko można tak nosić? Odpowiedz Link Zgłoś