beata985 06.01.09, 11:27 tak na szybko laseczki muszę zrobić przelew a mam tylko nazwisko i imię. wystarczy czy pisać o dane adresowe??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lineczkaa Re: czy do przelewu potrzebuję adres??? 06.01.09, 11:29 zależy od banku. Jednym imię i nazwisko plus nr wystarczy, innym musisz podać dokładny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: czy do przelewu potrzebuję adres??? 06.01.09, 11:40 w mBanku musisz znać adres Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: czy do przelewu potrzebuję adres??? 06.01.09, 11:44 mam adres już. na wzrok mi padło albo jeszcze nie zaskoczyłam po tak długim wolnym Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: czy do przelewu potrzebuję adres??? 06.01.09, 11:59 tabakierka2 napisała: > w mBanku musisz znać adres Nieprawda. Muszą być wypełnione rubryki adresowe ale nie musi to być adres. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: czy do przelewu potrzebuję adres??? 06.01.09, 12:03 orissa napisała: > tabakierka2 napisała: > > > w mBanku musisz znać adres > > Nieprawda. Muszą być wypełnione rubryki adresowe ale nie musi to być adres. A co się wpisuje w rubryki adresowe? Ja zwykle wpisuję ulicę, numer domu, miasto...czyli dla mnie to właśnie jest adres Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: czy do przelewu potrzebuję adres??? 06.01.09, 12:17 Jeśli się nie ma adresu (a o tym pisała założycielka wątku) to nie trzeba go wpisywać (chodzi o mBank - padła nierzetelna informacja) wystarczy w rubryki adresowe wpisać cokolwiek a przelew i tak dojdzie bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: czy do przelewu potrzebuję adres??? 06.01.09, 13:45 najwazniejszy nr konta- a poxniej mozna wpisywax "nie znam" kod to 00 000 itd Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.zych Re: czy do przelewu potrzebuję adres??? 08.01.09, 09:37 tabakierka2 napisała: > w mBanku musisz znać adres Nie trzeba znać adresu w Mbanku! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze123 Re: czy do przelewu potrzebuję adres??? 06.01.09, 16:19 Nigdy nie wpisuję adresu, bo mi się nie chce (mBank), rubryki zostawiam niewypełnione i zawsze dochodzi. Wiec to nieprawda, ze trzeba cokolwiek wpisywać ani tym bardziej nie prawda, że Bank wymaga adresu. Spróbujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: czy do przelewu potrzebuję adres??? 07.01.09, 12:22 beatrycze123 napisała: > Nigdy nie wpisuję adresu, bo mi się nie chce (mBank), rubryki zostawiam > niewypełnione i zawsze dochodzi. Wiec to nieprawda, ze trzeba cokolwiek wpisywa > ć > ani tym bardziej nie prawda, że Bank wymaga adresu. Spróbujcie. absolutnie potwierdzam! Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: czy do przelewu potrzebuję adres??? 07.01.09, 13:37 Jak robię przelew internetowy z WBKu to muszę podać całe dane łącznie z kodem miasta, miastem, ulicą Odpowiedz Link Zgłoś