Dodaj do ulubionych

rozwarcie?

01.12.06, 19:01
mam być może głupie pytanie, czy któraś zwas czuła jak robiło jej się rozwarcie? Od wczoraj przesladuje mnie dziwny, okrop[ny ból w dolnej części brzucha, a właściwie to odczuwam go w kroczu.Ból pojawia się jak mały bardzo intensywnie kopie i początkowo wiązałam to ze sobą.Ale z drugiej strony ten ból jest tak nisko i jest tak intensywny, że sama nie wiem.Mam wrażenie jakby mnie rozpychał.
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: rozwarcie? 01.12.06, 19:09
      Rozwarcia się nie czuje jak się robi,bo rozwarcie powodują skurcze macicy.
      To jednak moze być powiązane z ruchami dziecko i zmiana jego położenia czy też
      więzadła maciczne się rozciągają.
      Pzdr.Gosia
      • kiniak22 Re: rozwarcie? 01.12.06, 19:54
        nie jestem pewna ale moze skonsultuj to z lekarzem, jezeli z tym uczuciem
        zwiazane jest parcie na pecherz to byc moze dziecko napiera na szyjke i przez to
        masz takie uczucie, jesli jest to wczesna ciaza to moze to byc niebezpieczne, ja
        na twoim miejscu udalabym sie jednak do lekarza
    • aga25252 Re: rozwarcie? 01.12.06, 22:04
      nie wiem w którym jesteś tc,ale ja właśnie dzisiaj poleciałam do mojej gin,bo
      jestem w 32 tc i od kilku dni boli mnie podbrzusze i krocze.Też bałam sie że
      może to rozwarcie,ale u mnie okazało sie że wszystko jest ok,tylko Mały ulożył
      się pośladkowo i jest duży stad moge odczuwać te bóle.Najgorsze to to parcie na
      pecherz moczowy.Lepiej wybierz się do lekarza,on sprawdzi a ty bedziesz
      spokojniejsza.Pozdrawiam
    • karolcia9931 Re: rozwarcie? 02.12.06, 12:36
      pewnie dlatego ze dzicko naciska ci główka na szyjke ja czułam jak mi kości
      strzelają i miała straszne skurcze
    • ollik83 Re: rozwarcie? 02.12.06, 15:32
      dziękuje wam bardzosmilejestem w 34tc, wizyte mam we wtorek, naturalnie o wszystko zapytam. wcześniej musiałm leżeć z powodu skurczów, ale teraz odkąd pojawiły sie te dziwne bóle skurcze znikneły, dziwne, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka