martasz123 19.10.10, 17:45 Dziewczyny czy niska hemoglobina tzn 8,9, moze byc przyczyną tego, ze nie mogę zajść w ciążę, jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: niska hemoglobina 19.10.10, 19:00 Mikstura na poprawę morfolofii. 1kg buraków,1marchewka,1pietruszka,1/2cebuli,4zabki czosnku.Wszystko pokroić w plastry,zalać letnią,przegotowaną wodą,dadać łyżkę cukru i łyżkę soli.Odstawić na 5 dni,codzień mieszać.Po 5dniach przecedzić,wstawić do lodówki i pyszny zakwasik pić 1 szklaneczkę na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
go-jab Re: niska hemoglobina 19.10.10, 23:24 mysle ze sama anemia nie ma na to wplywu, chyba ze jest polaczona z innymi dolegliwosciami... Odpowiedz Link Zgłoś
martasz123 Re: niska hemoglobina 20.10.10, 08:05 ogolnie to mam wysypkę na całym ciele, lekarz skierował mnie na badania, wyszła słaba hemoglobina i oprocz tego lamblie. Na wizytę jestem umowiona dopiero w czwartek wiec temu chciałam tutaj zasiegnąć porady, moze spotkał się ktoś z podobnym problemem. Wczesniej mialam stwierdzoną rozyczkę, ale jak na rozyczkę za dlugo ta wysypka sie utzrymuje i raczej teraz są toi zm,iany alergiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: niska hemoglobina 20.10.10, 11:04 Lamblie często powodują właśnie niedokrwistość, musisz to pilnie wyleczyć zanim zajdziesz w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: niska hemoglobina 20.10.10, 10:56 Nie sądzę, ja całe życie się z tym zmagam, a urodziłam bliźnięta. W ciąży to się nasiliło, dlatego też pilnuj tego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
martasz123 Re: niska hemoglobina 20.10.10, 21:57 Napewno będe starała sie najpierw wyleczyć z tych moich dolegliwości, a dopiero pozniej bedziemy starac sie o dziecko. Ja zawsze zmagałam się z anemią, ale nigdy nie mialam ,az tak niskiej hemoglobiny, w pierwszej ciązy muszę nawet powiedziec, ze mi hemoglobina sie poprawiła, nawet nie musialam brac zelaza, ale to chyba temu, ze nie miałam miesiączki, a niestety mam strasznie obfite. Odpowiedz Link Zgłoś