Dodaj do ulubionych

Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!!

22.01.11, 21:07
Przed chwilą zrobiłam test ciążowy. Wynik- jest druga blada kreska. Od kilku dni boli mnie brzuch jak na @. Zawsze miałam plamienia ok. 5 dni przed. Dziś rano zauważyłam wydzielinę o kolorze lekki beż, pomyślałam, że na okres, ale coś mnie tknęło z tym testem. Nie wiem co teraz robić. Może da się jeszcze coś zrobić, może to nie jest ciąża biochemiczna. Co robić? Pomóżcie.
Aha, ostatnią @ miałam 26 grudnia.
Obserwuj wątek
    • prochottka1 Re: Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 21:19
      co robic?
      kompletowac wyprawke
      • katya31 Re: Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 21:33
        beżowe plamienia na początku ciąży mogą oznaczać implementację, więc po cichu gratuluję smile
        • misiontko999 Re: Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 21:36
          Boli mnie brzuch jak bym miała już dostać @ i mam uczucie ciągnięcia w dół.
          • nancy_callahan Re: Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 21:44
            Nie panikować?
            Powtórzyć test, albo pójść na betę?
            A co Ty byś chciała teraz robić? Na rozwój sytuacji czekać trzeba...
            Twój biust nawet o tym nie śnił...
          • aneta79_1979 Re: Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 21:44
            Dopóki się nie rozkręci to jest ok....ja też tak miałamsmile i teraz 21 tydz leci!!!!smile
            • misiontko999 Re: Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 21:58
              Dziewczyny dzięki. Dzwoniłam do mojego gina i nie odbiera. A może luteinę wziąć?
              • nancy_callahan Re: Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 22:30
                No chyba żartujesz? Na własną rękę, bez konsultacji z lekarzem i to podejrzewając, że jesteś w ciąży chcesz leki brać?
                Wiem, wiem luteina i duphaston to prawie jak witaminki są traktowane...
                Twój biust nawet o tym nie śnił...
                • misiontko999 Nancy_callahan 22.01.11, 22:31
                  Wiem Nancy, masz rację. Już panikuję.
                  • mamakuby0 Re: Nancy_callahan 22.01.11, 22:36
                    misiontko999 - po co te nerwy? wszystko będzie dobrze... taka wydzielina jest czymś normalnym. GRATULUJE CI SERDECZNIE !!! smile
                  • naftalka5 Re: Nancy_callahan 22.01.11, 22:38
                    Ja tylko napiszę: GRATULUJĘ!!!
                    Miałam tak samo, dzisiaj mam pólrocznego cudownego synka smile
                    • misiontko999 Re: Nancy_callahan 22.01.11, 22:41
                      Dziewczyny, wiem, że życzycie mi jak najlepiej i bardzo dziękuję. smile
                      Ale mam wrażenie , że to przedwczesne, bo nie chcę się potem rozczarować.
                      • mar.sza Re: Nancy_callahan 22.01.11, 23:07
                        Jeszcze nie słyszałam o braku ciąży przy chociażby cieniu cienia drugiej kreski smile ja myślę,że jesteś smile
                • misiontko999 Re: Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:25
                  Mar.sza chodziło mi o ciążę biochemiczną.
                  • oregano29 Re: Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!! 23.01.11, 09:44
                    kochana, nie panikuj smile u mnie tez byla blada kreska smile a ból brzucha nie do zniesienia. Właśnie taki jak na okres i niesamowite ciągniecie w dole brzucha. Szczególnie jak wstawałam. Teraz konczy się 10 tydzień i czuje sie ok. Mam nadzieje, ze ginekolog potwierdzi, ze nosisz malenswto pod serduszkiem, choć wszystko na to wskazuje. Pozdawiam i wiecej optymizmu.
        • go-jab Re: Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!! 26.01.11, 05:26
          "implementacja"... cudo!!! smile
    • pepparkakor Re: Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!! 23.01.11, 07:43
      Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK!
    • mama_vinca Re: Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!! 23.01.11, 10:09
      Misiontko nie panikuj. Ja mialam tez zawsze plamienia przed@ a jak bylam juz w ciazy to rowniez sie pojawily i trwaly prawie tydzien.Z tym ze zrobilam test dopiero jak sie skonczyly bo sie balalm ze zrobie test ktory wyjdzie pozytywnie a @ i tak przyjdzie. Wiec rozumiem Cie ale glowa do gory!!!!
      • czarnykopciuszek Re: Misiontko 23.01.11, 10:22
        Po pierwsze gratuluję! A nie mówiłam, żeby poczekać z testem wink
        Po drugie plamienia, a nawet niewielkie krwawienia na początku są normalne. Moja koleżanka miała identycznie, a teraz jest mamą.
        Po trzecie, nie wiem, jak Ty, ale ja bym nic nie robiła. Umów się na spokojnie do lekarza.
        • misiontko999 Re: Misiontko 23.01.11, 11:20
          Dzięki za wsparcie. smile
          Nie wpisujcie mnie jeszcze na listę. Idę jutro do lekarza. Będę Was informować na bieżąco, ale już na "STYCZNIOWYM TESTOWANIU".
          • aneta79_1979 Trzymam kciuki!!! 23.01.11, 12:52

• mama_vinca Re: Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!! 28.01.11, 14:52
      misiontko odezij sie! Ustaly plamienia?
      • misiontko999 Re: Co robić? Pomóżcie. Pilne!!!!!!!!!!!!! 29.01.11, 11:50
        Plamienia ustały. Byłam u lekarza, na USG nic jeszcze nie zobaczył, dostałam Luteinę i Acard. Kazał zrobić Betę, rośnie prawidłowo. Mam wizytę ok. 14 lutego, zobaczymy czy będzie zarodek i bijące serduszko. Nie wiem dlaczego, ale mam jakieś dziwne przeczucia, nie nastawiam się jakoś na tę ciążę. uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka