ivetka1 02.09.04, 16:21 czy moze zna ktoras z was stronke z kalkulatorem , ktory nie tylko liczy termin porodu ale i tygodnie ciazy????, Puki tego nie ustale to chyba sie wykoncze nerwowo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aprze Re: kalkulator 02.09.04, 16:24 Ja coś takiego znalazłam na stonie www.noworodek.pl Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
asiek255 Re: kalkulator 02.09.04, 16:56 Hej, na stronie www.dzieckoinfo.com jest na głównej stronie kalendarz ciązy. Jak podasz przewidywany termin porodu, to wyświetli Ci się tydzień w którym jesteś wraz z opisem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 Re: kalkulator 02.09.04, 16:57 asiek255 napisała: > Hej, na stronie www.dzieckoinfo.com jest na głównej stronie kalendarz ciązy. > Jak podasz przewidywany termin porodu, to wyświetli Ci się tydzień w którym > jesteś wraz z opisem. Pozdrawiam. Wydaje mi sie ze jest niepoprawny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 Re: kalkulator 02.09.04, 17:02 gagat100 napisała: > asiek255 napisała: > > > Hej, na stronie www.dzieckoinfo.com jest na głównej stronie kalendarz cią > zy. > > Jak podasz przewidywany termin porodu, to wyświetli Ci się tydzień w któr > ym > > jesteś wraz z opisem. Pozdrawiam. > > Wydaje mi sie ze jest niepoprawny!!! Liczy sie tygodnie od @ a nie od zaplodnienia!!! a tam kalendaz jest od zaplodnienia Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: kalkulator 05.09.04, 17:22 gagat100 napisała: > asiek255 napisała: > > > Hej, na stronie www.dzieckoinfo.com jest na głównej stronie kalendarz cią > zy. > > Jak podasz przewidywany termin porodu, to wyświetli Ci się tydzień w któr > ym > > jesteś wraz z opisem. Pozdrawiam. > > Wydaje mi sie ze jest niepoprawny!!! Jest na maxa niepoprawny - podaje fałszywe wymiary i informacje na temat fazy rozwoju zarodka/płodu. W 7 tc. zarodek wg tego kalendarza powinien mierzyć 2,5 cm., a to wielka bzdura. U mnie wszystko jest prawidłowo i w 7tc. zarodek miał 10,6 mm. Wszystkie info na temat 7 tc. (oprócz może ostatniego zdania na temat krążenia) to jakaś bzdura. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 Re: kalkulator 02.09.04, 16:56 kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,55280,2089903.html wystarczy ze do wyszukiwarki wpiszesz kalkulator owulacji i przy tym sa rowniez termin porodu Odpowiedz Link Zgłoś
abjankowska Re: kalkulator 02.09.04, 18:30 Super link, polecam: pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm Jest angielska, ale nie powinnaś mieć problemów. Miesiąc, dzień i rok pierwszego dnie ostatniej @ i podaje szczegółową rozpiskę waszych tygodni ciąży. Tylko zwróć uwagę, że daty są podawane w formacie miesiąc/dzień/rok. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ivetka1 Re: kalkulator 03.09.04, 11:13 dziekuje wszystkim za odpowiedzi, no coz , wedlug jednego kalkulatora jestem w 12 tygodniu, wg, innego w 13. Sama juz nie wiem, ale dziekuje raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
lukolka Re: kalkulator 03.09.04, 12:41 A ja znalazłam jeszcze coś takiego: bacon.umcs.lublin.pl/~marekh/Dziecko/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziecko_szczescia Re: kalkulator 04.09.04, 15:58 www.amazingpregnancy.com/timeline/index.phtml polecam-wprawdzie po angielsku ale myślę że obejdzie się bez większych problemów: wystarczy "wpisać" termin porodu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś