bombamonika 21.04.05, 22:29 Dziewczyny Gdzie wy jesteście? Vase ant25 pkaneta iga73 zebra51 kruszyna21 myszunia1982 Zapraszam na forum "majowe starania" Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vase Re: Gdzie jest Vase,ant25,pkaneta,iga73,zebra51it 21.04.05, 23:29 Ja jestem! Jestem Moniu!!! Nawet gdzies sie juz dzisiaj dopisalam do majowych staran. (Tylko nie pamietam czy tu czy w "prywatnych") Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Re: Gdzie jest Vase 22.04.05, 00:15 No właśnie Ciebie nie ma na naszym forum i dlatego się martwię. Mam nadzieję, że dołączysz do naszych dziewczyn z majowych starań., Czekam. Moni Odpowiedz Link Zgłoś
bania79 Re: Gdzie jest Vase 22.04.05, 12:32 zebra51 jest na forum dla starających się Odpowiedz Link Zgłoś
myszunia1982 Re: Gdzie jest Vase 22.04.05, 16:11 ja tez jestem ale narazie sie nie dopisuje do majowych satran bo u mnie sie jeszcze kwietniowe nie skonczyly ale mam nadzieje ze tak pozostanie jednak bede was odwiedzac bez wzgledu na wynik stalas mi sie bardzo bliska moniko Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Moniu jestem 23.04.05, 22:44 Ja tez jestem kochana czasami tam cos skrobne nie zawsze wwesłego wiec chyba do testowania nie powinnam za czesto zabierac głosu, ja sie boje, trudno mi to wytłumaczyc ale sie po prostu boje. Boli mnei brzuch od wczoraj dosyc mocno czasami czuje jakby skurcze, piersi bola. Dziwne rzeczy snia mi sie w nocy, generalnie kiepsko spie. Chyba nerwy mi puszczaja to juz tylko 3 dni i nadal nie wiem co lepsze. Mąz ma gorszy okres w pracy i wcale w tej sytuacji nie wiem czy ucieszyłby sie z tej ewentualnej nowiny, a ja czuje sie winna bo bogiem a prawda to ja zdecydowanie parłam do tego aby bylo drugie, a teraz ... Tak humor mam nie najlepszy ale wy tez przez to przechodzicie wiem i z tym jest mi troche łatwiej. Ale ja sie boje i juz i z tego ze tak czekam a moze przyjsc nie nowinka a @ i tego ze jezeli to maluszek to nie wszyscy beda z tego zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś