01.06.05, 09:35
dziewczyny gdzie mozna w poznaniu kupić ciekawe ciuchy ciążowe i nie drogie?
Obserwuj wątek
    • asca25 Re: ciuchy 01.06.05, 14:45
      Są dwa sklepy, na ul. Polnej i ul. Głogowskiej - nie pamietam numerów, ale
      Polan nie jest duża, a sklep owszem i łatwo go odnALEŹĆ. Ja kupuję też w sieci
      sklepów "H&M" w markecie M1 oraz w Starym Browarze.
      • asca25 Re: ciuchy 01.06.05, 14:45
        Acha jeszcze gdzieś na Górnej Wildzie jest sklep.
      • renata641 Re: ciuchy 02.06.05, 09:19
        dzieki za podpowiedz napewno cos znajde i zaczne wkoncu normalnie oodychać!!
    • milka1974 Re: ciuchy 01.06.05, 16:14
      wiem że jest też stoisko na Bema - jeśli ciuchy straganowe Cię
      interesują smilesmilesmile wg mnie całkiem fajne - a nie tak drogie jak w ww.
      sklepach smilesmilesmile
    • gibson27 Re: ciuchy 02.06.05, 08:35
      Głogowska- brrr, ciuchy dla wielorybów, za przeproszeniem. Mały wybór, materiały
      fatalne. Jak za PRL. Polna- duży wybór, ale ceny zabójcze!!! Praktycznie takie
      same rzeczy bez trudu kupisz w mieście i to dużo taniej. Ja mam kilka ubrań z
      H&M; ceny wg mnie przyzwoite, ubrania dobrze sie noszą. Mój problem- jestem
      niska. Więc chodzę po tych sklepach,co przed ciążą, bo obecnie bez trudu można
      kupic spodnie na gumce, czy dłuższy T-shirt. Pzdr, udanych zakupów.
    • gabi1011 Re: ciuchy 02.06.05, 09:50
      witaj.ciuszki są ale zależy na jaką okazje potrzebujesz?w "H&M" rzeczy
      praktycznie sa na jedno wyjscie nie polecam!!! polna ceny zabójcze!!!głogowska
      maja duzy wybór eleganckich ciuchów i szeroką rozmiarówke.a fajne sportowe
      ciuchy znajdziesz gdzieś na górnej wildzie. pozdrawiam udanego buszowania
      • renata641 Re: ciuchy 02.06.05, 10:20
        a co myslisz na temat kupowania rzeczy przez internet czy któras z Was ma
        jakies doświadczenia??bo ceny są tam bardzo przystępne.
        • blizniaczka1 Re: ciuchy 02.06.05, 11:14
          W Poznaniu są jeszcze trzy sklepy:

1) na Dąbrowskiego, na przeciwko WIEPOFAMY, obok przystanku tranwajowego Polna -
          nowy sklep z odzieżą ciążową - ceny sensowne, asortyment także + akcesoria
          typu staniki czy koszulki do karmienia.
          Polecam!
          Do kupienia m.inn. ciuchy Motherhood.

2)Sklep Cafe Bocian na Jackowskiego na odcinku między Polną a Wawrzyniaka, po
          tej samej stronie ulicy co szpital, tylko bliżej Wawrzyniaka. Sklep jest w
          suterenie, i można go łatwo przeoczyć. Jest to sklep i komis jednocześnie +
          prowadzą szkołę rodzenia.
          Trochę niemarketingowe godziny otwarcia, bo tylko w tygodniu od 11.00 do 17.00,
          ale często zamykają już o 16.30. Po 10.06 maja mieć więcej ciuchów letnich.
          Ja tam sobie kupiłam fajną ogrodniczkę dżinsową na wiosnę.
          Tam są ciuchy fimr Miloha i MaMa. Ceny ok. Można potem im oddać te ciuchy w
          komis.

3) W pasażu "pod złotą kulą" (???) na Św. Marcinie, mniej więcej na przeciwko
          Rossmana jest mały sklepik z ciuchami m.inn. Happy Mum, ceny raczej ciut wyższe
          niż na Jeżycach. Wchodzi się tym wejściem bliżej Ratajczaka i ten sklep jest
          zaraz po schodkach w górę po lewej, jakby w kamienicy. Tzn. był tam w marcu,
          nie wiem czy jeszcze jest.

Miłych zakupów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka