Dodaj do ulubionych

IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:)

21.11.05, 19:44
Uwaga, uwaga! Ogłasza się, że kolejne spotkanie Klubu Ciężarówek Warszawskich
odbędzie się już w najbliższy czwartek (24.11.2005), o godz.17.00. Spotykamy
się pod kinem Atlantik (ul. Chmielna). Na spóźnialskie czekamy do 17.10 a
następnie przenosimy się do lokalu "W OFICYNIE". Tam czekać na nas będzie
zarezerwowany stoliczek (tadaa!!!), pyszne pierogi, wyborna szarloteczka i
ciasteczka do herbatkismile Zapraszamy serdecznie zarówno stałe bywalczynie jak i
"nowe" mamy.CIĘŻARÓWKO ZE STOLICY-NIE SIEDŹ W DOMU! WYJDŹ Z CIENIA! SPOTKAJ
SIĘ Z NAMI!big_grin Pozdrawiam was serdecznie i do zobaczenia.Agata

ps. Uprzejmie prosimy o potwierdzenie swojej obecności (w tym wątku) do środy(
do wczesnego popołudnia włącznie). Musimy potwierdzić rezerwację aby wszystkie
brzuszki się zmieściłysmilePa
Obserwuj wątek
    • atrawi Re:do vogue22 21.11.05, 19:53
      Hej kochanasmile
      No to jest-kolejne nasze ogłoszonkosmile Mam tylko do ciebie małą prośbę. Napisz
      proszę dla ewentualnych spóźnialskich dokładny adres tej knajpki ok?
      Ponad to zaprosiłam na nasze spotkanie jeszcze dwie ciężaróweczki spoza forum.
      Są bardzo miłe i też warszawskie (jedna nawet z saskiej kępy!) Mam nadzieję, że
      się nikt nie obrazi za moją samowolkęsmile mają jeszcze potwierdzić do środy. No i
      tu moje wachanie - czy starczy tych rezerwowanych miejsc? Czy już
      narozrabiałamwink? No ale w razie czego chyba można dostawić jakieś krzesełka,
      nie? Pozdrawiam ciepłokissi koniecznie daj znać jak się czujesz.Agata
      • vogue22 Re:do atrawi 21.11.05, 20:36
        juz napisalam wszystko smile
        jakie dziewczyny ??? jaka z saskiej kepy jak sie nazywa ??? moze ja znam ?? smile
        nie martw sie miejsc bedzie tyle ile mi osob potwierdzi do srody smile
        czuje sie tak sobie dalej mam maly katar i kicham ale juz jest lepiej jak
        gorzej smile skurcze nie ustepuja jeden jakis sie przyplata i boli ale tak wogole
        jest ok smile pozdrawiam cieplutko do czwartku
        • atrawi Re:do vogue22 22.11.05, 14:53
          Hej! Wczoraj wpadłam, napisałam i wypadłamsmile Dziewczyny, jak pisałam, są bardzo
          fajnesmile Jedna jest studentką Akademii, drugą znam ze Szkoły Wyższej Psychologii
          Społecznej i studiowałam z nią kulturoznawstwosmile Ta z saskiej kępy mieszka tam
          jedynie tymczasowo, u teściów. Ma na imię Ania. Nazwisko - zdaje się Rybicka
          (ale głowy nie dam sobie za to uciąć). Mają potwierdzić do środy, czy przyjdą.
          Dam ci znaćsmile Pozdrawiam cieplutkokiss Agata
          • vogue22 Re:do atrawi 22.11.05, 19:05
            hej smile
            hmmm nie znam tej osobki ale poznam jak przyjdzie w czwartek smile buuuuziaki
    • bozenka74 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 21.11.05, 19:58
      Tak jak zapowiadalam wczesniej bede na pewno tylko sila wyzsza moze mnie
      zatrzymac.
      Trzymajcie sie kochaniutkie
      Bozena
      • vogue22 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 21.11.05, 20:30
        hej hej
        DO WSZYSTKICH SPOZNIALSKICH CIEZAROWEK !!!
        jak nie wyrobicie sie do 17:10 to jestesmy w restauracji "Oficyna" na ul.
        Chmielnej 28 A w podworzu smile
        czekamy na was i na potwierdzenie czekam do srody do godz 14:00 i rezerwuje
        tyle miejsc ile mi kobitek potwierdzi smile pozdrawiam Agnieszka

Ps. dla nowych ciezarowek zeby bylo latwiej nas znalesc bede miala na sobie
        dlugi pikowany bialy plaszczyk smile jestem blondynka smile pozdrawiam
    • pocholita Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 21.11.05, 21:16
      Hej Dziewczyny!
      Nooo, ja bardzo bym chciała ale moja Paulinka już na świecie i raczej nie
      pozwoli mi na razie wyjść z domu. Ale może za miesiąc wpadnę na spotkanie z
      małą. Moje śliczności dzisiaj skończyło tydzień czasu, a ja czekam kiedy mi
      minie nawał mleczny, bóle macicy i krocza. Acha, muszę się pochwalić, urodziłam
      bez znieczulenia! Nie to, żebym nie chciała, ale jak zaczęłam o nie błagać to
      powiedzieli mi, że już jest 7 cm i za późno bo zaraz będę rodzić.
      Pozdrawiam was wszystkie serdecznie!
      Ania
      • karolina2 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 21.11.05, 21:46
        Ja będę na 100 %. Do zobaczenia!

Pocholita - jeszcze raz gratulacje i mam nadzieję, że zobaczymy się następnym razem.
        • gusia3 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 22.11.05, 09:52
          Ja rowniez potwierdzam moją obecnosc w czwarteksmile
          Pocholita,wielkie gratulacje!!!! Caluski dla PaulinkismileDo zobaczenia!
          Pozdrawiam
          Aga
          • atrawi Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 22.11.05, 14:56
            Pocholita, gratulacje i ściskamy cię mocnobig_grin Mam nadzieję, że na następne
            spotkanko już przyjdzieciewink Obie oczywiściesmile Ucałuj w nosek Paulinkękiss i
            trzymajcie się ciepło. Pozdrowienia dla rodzinki. Agata
    • mirabelll Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 22.11.05, 17:39
      a będęsmile ducha wyzionę a wypocznęsmile
      • vogue22 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 22.11.05, 19:06
        gratulacje ucaluj Paulinke ode mnie smile pozdrow rodzinke i na nastepnym
        spotkaniu Aniu masz byc razem z dzidzia jak nie bedzie za zimno smile caluje mocno
        dzidzie w czolko smile i pozdrawiam buuuuziak
    • bozenka74 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 23.11.05, 12:01
      Jest sroda i potwierdzam przybycie, dziewczyny rezerwujcie dla mnie miejsce,
      pozdrowionka i do zobaczenia
      • vogue22 Re:do Bozenki74 23.11.05, 12:24
        hej
        rezerwuje miejsce dla ciebie smile czwartek 17:00 smile mam nadzieje ze mnie
        rozpoznasz smile pozdrawiam agnieszka
        • bozenka74 Re:do vogue22 23.11.05, 19:01
          Ja bede miala taka brazowo-zlota krotka kurtke i bede sie rozgladac. Mam
          nadzieje, ze sie znajdziemy. Do zobaczenia.
    • rara75 ZAPROSZENIE - przyszly tydzien !!! 23.11.05, 19:16
      Witajcie,
      mam dla Was propozycje...a moze po tych pysznosciach chcialybyscie w przyszlym
      tygodniu spotkac sie w "innych okolicznosciach przyrody"? smile
      Moja znajoma ma kilka wolnych miejsc na zajeciach gimsnatyki w wodzie dla kobiet
      w ciazy. Jesli bedziecie zainteresowane wspolnym plywaniem smile - napiszcie na
      priv. Dam rade w ramach promocji zalatwic kilka jednorazowych bezplatnych
      wejsciowek. Ile z Was byloby chetnych? I najwazniejsze, dowiedzcie sie, czy
      lekarz prowadzacy nie ma nic przeciwko...Aha, zajecia odbywaja sie na Bemowie.
      • rara75 Re: ZAPROSZENIE - przyszly tydzien !!! 23.11.05, 19:18
        Na Bemowie, w srody, o godz. 18:30
      • bozenka74 Re: do rara75 24.11.05, 12:47
        Bedziesz na dzisiejszym spotkaniu?
        Moze sobie przy ciachu porozmawiamy na ten temat?
        Pozdrowionka
        Bozena i Antos.
        Ps. Do wszytskich.
        Na wczorajszym badaniu wyszlo mi ze bede miala synka. smile))
        • gusia3 Re: do rara75 24.11.05, 14:05

• rara75 Re: do rara75 24.11.05, 22:42
            Witajcie,
            chyba sie nie zrozumialysmy smile Mnie nie bylo dzis z Wami, nie jestem w ciazy, a
            moj synek ma juz 3,5 roku...Propozycja jest wciaz aktualna. Napiszcie na mojego
            maila, ile ostatecznie wejsciowek bedziecie potrzebowaly?
    • bozenka74 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 25.11.05, 14:46
      No to pozdrawiam goraco dziewczyny, wlasnie zakladam buty i ide zalatwic sparwe
      internetu, nie wiem kiedy tu zajrze, postaram sie raz na jakis czas zajrzec
      gdzies do kafejki i poczytac nowosci na forum. Piszcie do mnie smski na kazdy
      odpowiem. Buziaczki
      Bozena
      • atrawi Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 27.11.05, 22:32
        Hej dziewczyny! Chciałam tylko wam oznajmić, że dzisiaj byłam na USG i już wiem,
        że będzie FRANEKsmile. Nawet mam na to dowodywink (fotograficzne oczywiście) Poza tym
        zdrowy , waży 419 gram no ale nie chciał wogóle pokazać twarzy. Żadne ugniatanie
        nie było w stanie zbudzić go ze snusmile Mam nadzieję, że po urodzeniu też będzie
        tak miałwinkPozdrawiam was kochane i do następnego spotkania. Agata
        • gusia3 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 28.11.05, 10:36
          Hej Agatko!
          Fajnie,ze wiesz juz jakiej plci jest wasze malenstwosmileMozecie juz mowic do
          niego po imieniusmile
          Pozdrawiamy bardzo mocno!
          Aga
          • vogue22 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 28.11.05, 14:17
            no i bedzie Franek smile dobrze ze nie Frania tongue_out ( żart ) moj Adrianek bedzie
            mial kolege smile no i Agnieszki kolezanke smile ale bedzie fajnie jedna po drugiej
            bedzie rodzic ( czemu ja pierwsza tongue_outPP!!!!!!!!! ) 2 facetow jedna kobitka beda
            sie bili o nia smilehahah ciekawe co nosi karolina smile jak kobita to bedzie po
            rowno smile buuuuuuuuziaki dla mamusiek pozdrawiam goraco

PS. aaaaaaaaa i chcialam wam powiedziec ze net mam do konca grudnia chyba ze
            moj maz zalatwi teraz 2 siec bo z neostrady rezygnujemy a na nastepna trzeba
            czekac 2 tyg a teraz na nic nie ma czasu sad jak cos to ja bede dzwonic smile

moj bombelek
            tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060323/k/f4de/preg.png
            a teraz jade obejrzec wozek smile buuuuuuuuuuziak
            • bozenka74 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 28.11.05, 14:34
              Czesc dziewczyny
              czuje sie zapomniana i moj Antos tez, Buuuuuuu.........
              Niech tylko sie urodzi to Wam pokaze, hehehe.
              Ciesze sie, ze Agatka dolaczyla do klubu chlopcow.
              Pozdrowionka
              Bozena
              • bozenka74 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 28.11.05, 14:34
                a zapomnialam, net mam jeszcze przez jakis blizej nieokreslony czas.
                O zmianach poinformuje.
                • gusia3 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 28.11.05, 15:44
                  hej,hej!
                  No to juz jest przewaga,bo jeszcze Antos BozenkismileSami faceci a moja Zuzia na
                  razie samasmile))Czekamy na wiesci od Karoliny.
                  Agus bedziemy w kontakcie telefonicznym jak wylacza Tobie neta.
                  Jak tam wozeczek?
                  Pozdrawiam Was i Adrianka,Franka,Antosia i jeszcze nieznanej plci maluszkismile))
                  Aga z Zuzia.
                  • karolina2 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 28.11.05, 16:13
                    Mam nadzieję, że dowiem się już w środę,jak mały(a) zechce pokazać co trzeba...
                    Pozdrawiam Was i brzuszki.
                    • vogue22 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 28.11.05, 18:43
                      boooooooooozeee ale sie wkurzylam angry inaczej wyglada wozek w necie a inaczej
                      normalnie buuuuu jest brzydki i ciezki wcale nie jest taki jak mial byc sad
                      zalamka pojade na bankowy i tam zobacze na spokojnie wozki, peg-perego ten co
                      mi sie podobal w rzeczywistosci jest wstretny sad nie wiem juz gdzie kupie wozek
                      i jaki to nie jest takie proste jak sie wydaje, czarnego nie chce ani
                      granatowego chce jakies zywe kolory smile i tu zaczynaja sie schody, jedyne wozki
                      co sa ladne i wielofunkcyjne to emmaljunga no ale tez ladna cena sad i nie wiem
                      teraz co robic i gdzie szukac wozkow smile

ps. bozenko74 o tobie nikt nie zapomnial poprostu zapomnialam ze juz wiesz cio
                      bedziesz miala i teraz wiem ze chlopak smile Karolina musi miec dziewuszke smile
                      pozdrawiam was i bombelki smile
                      • gusia3 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 28.11.05, 18:59
                        No to faktycznie bedzie problem z tymi wozkamisadMi tez sie podoba emmaljunga i
                        bebecar-no ale ceny tez maja ladnesad w necie widzialam jeszcze driver 4XL taki
                        czerwony,wygladal na ladny,cena ok 1600 ale musze go na zywo zobaczyc.Moze
                        jutro sobie pojade poogladac wozeczkismile
                        pozdrawiam cieplutko.
                        papa
                        • atrawi Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 28.11.05, 19:25
                          Nie martwcie się tak dziewczyny! Jeszcze troszeczkę czasu przecież jestsmile Ja
                          narazie zrobiłam sobie przerwę w szukaniu. Aga a może się jakoś przejedziemy tam
                          gdzie miał być wtedy ten Graco? (To były Łomianki, czy Ząbki?)Może inne też tam
                          są. Ja to wogóle nie wiem już gdzie szukaćuncertain Nie znoszę tych klitkowatych
                          sklepów z wózkami, od razu robi mi się hipergorąco i czuję się taaaaka
                          wielkawink(jak tam się mają pomieścić dwe ciężarówki np.?) Jest gdzieś jakiś
                          większy sklep z większym wyborem? tylko nie z takimi cenami jak w Świecie
                          Dziecka sad Tam nic nie schodzi poniżej 1700zł.

No rzeczywiście cała zgraja chłopaków nam się zrobiłasmile Pobiją się o tę biedną
                          dziewuszkę, jak nic. Karolina - czekamy smile Pozdrawiam wszystkie brzuchy. Agata
                        • bozenka74 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 28.11.05, 19:27
                          Dziewczyny jak znajdziecie jakis godny dziecka wozek to dajcie znak, gdzie jest
                          ten sklep. Ja bylam w kilku, ale jakos nic mi nie pasowalo. Szczerze mowiac to
                          ja tak bardzo sie nie rozgladalam. Zostawiam sobie to na pozniej.
                          Pozdrowionka
                          Bozena i Antos

Ps. Vogue22 wiem, ze nie mialas nic zlego na mysli, ja tylko tak chcialam o
                          sobie przypomniec, buziaczki.
                          • rara75 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 29.11.05, 11:59
                            hej, a bylyscie przy al. solidarnosci? numeru niestety nie pamietam...Wybor dosc
                            duzy. Obsluga swietna. Jest tez Calineczka na Grochowie...A ja upodobalam sobie
                            Inglesine i sluzylam nam swietnie we wszytskich warunkach. Na plazy, w miescie ,
                            w lesie...ponad 2 lata. Teraz znajomi sie delektuja smile I wazne - super sklada
                            sie w bagazniku. Zdejmuja sie pompowane kola.
                            Pzdr
                            • karolina2 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 29.11.05, 12:02
                              Ja będę właśnie miała Ingesinę używaną przez jedno dziecko z rodziny.
                              Tamta mama bardzo ją zachwalała.
                              link: www.inglesina.pl/katalog.php?id=107&kat=2&rodz=8

Nasze Maleństwo
                              • gusia3 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 29.11.05, 16:18
                                hej!
                                Wlasnie wrocilysmy ze sklepu na Solidarnosci.Rzeczywiscie duzy wybor i mila
                                obslugasmileSpodobal mi sie wozeczek Emmaljunga(cena tez przystepna)i chyba sie na
                                niego zdecyduje, tak jak Agasmile
                                Pozdrawiam Was i wasze brzuszkismile

Ps.Karolina, czekamy jutro na wiescismile))
                                Pa
                              • vogue22 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 29.11.05, 16:18
                                hej hej
                                i ja i gusia kupujemy jednak emmaljunga teraz jest promocja 1700 gondola
                                spacerowka torba i spiworek smile jest duza nie jest za ciezka i ma ladne kolory
                                te co sa w katalogu niczym sie nie roznia w rzeczywistosci bylysmy z aga dzis
                                je obejrzec na solidarnosci i ja juz postanowilam aga na 99,5 % tez smile mam
                                dosyc jazdy za wozkami dam zaliczke i odbiore wozek w lutym smile teraz sie
                                zastanawiam na łóżeczkiem bo z nim tez chyba bedzie problem smile
                                pozdrawiam smile buuziaki dla brzuszkow
                                • vogue22 Re: do gusi 29.11.05, 16:20
                                  hahahahah aga my nawet o tej samej godz posty piszemy co do minuty smile
                                  masz gg ??? jak tak to napisz 3894377 buzka
                                  • gusia3 Re: do vogue 29.11.05, 16:55

• karolina2 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 30.11.05, 14:11
                                  Niestety nadal nie wiemy jaka płeć. Dzidziś nie chciał pokazać tych części ciała... Ale wszystko generalnie jest OK.
                                  • gusia3 do Karoliny 30.11.05, 18:57
                                    I najwazniejsze,ze wszystko jest oksmile))) A dzidzius niesmialy i niechacial
                                    pokazac czesci intymnychsmile))
                                    pozdrawiamy Cieplutko Ciebie i Malenstwo!
                                    pa
    • vica11 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 02.12.05, 19:39
      Witam, chętnie przyłaczyłabym sie do klubu. Niestety widze, że się spóźniłam;-(
      Jest może szansa na następne spotkanie?
      Mam termin na 17.03.05.
      Pozdrawiam serdecznie, Kaska
      • karolina2 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 03.12.05, 10:52
        Byliśmy dzisiaj na USG u dr Makowskiego. Powiedział, że na 100 % będzie synek. Tak więc w naszym gronie będzie tylko jedna dziewczynka.
        • gusia3 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 03.12.05, 11:17
          Gratuluje synka!!! A moja Zuzia faktycznie bedzie osamotnionasmilea moze chlopcy
          beda sie o nia bicsmile)))
          --Do zobaczenia!
          <a
          href="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;126/st/20060418/dt/6/k/4674
          /preg.png""
          target="_blank">tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;126/st/20060418/dt/6/k/4
          674/preg.png"</a>
        • atrawi Re: do karolina2 03.12.05, 12:00
          Hej! Ale chłopów się narobiłosmile.(Wojna idzie czy co?) Faktycznie tych
          dziewczynek jak na lekarstwosmile Oj, będą się musiały chłopaki starać, bo w takiej
          drużynie to Zuzia będzie wybierać i przebieraćwink A może od razu rozpiszemy jakiś
          grafik, bo nam się pobiją, hi, hibig_grin
          Pozdrawiam was ciepło dziewczyny. Pamiętajcie, że spotkanko już w najbliższy
          czwartek. (Ogłoszenie oczywiście w poniedziałek). Do środy dajcie znać kto
          będzie, bo Aga będzie rezerwowac miejsca i zamawiać ciasteczka. Narazie ona nie
          ma internetu, więc ja mam jej donieść ile się nas zgłosiłosmile Całusy i do
          zobaczenia. Agata
      • atrawi Re: do vica11:) 03.12.05, 11:49
        Spokojna głowasmile Najbliższe spotkanie już w ten czwartek. Ogłoszenie pojawi się
        w poniedziałek wieczorem (zgodnie z tradycją i żeby nikomu nie pomyliły się
        czwartkiwink) Tak jak i poprzednio swoją obecność należy potwierdzić do środy
        (musimy zarezerwować miejsca dla wszystkich) jedzonko na pewno będzie cuuudowne,
        że nie wspomnę o towarzystwiewinkSerdecznie zapraszamysmile
        Pozdrawiam. Agata
        • vogue22 Re: do vica11:) 05.12.05, 12:11
          zapraszamy serdecznie wszystkie nowe mamy smile na ostatnim spotkaniu tez
          dolaczyla do nas mamusia bozenka smile wiec teraz mozesz dolaczyc i ty smile mamy
          podobne terminy jak chodzi o porod smile ja mam 22 marca smile pozdrawiam goraco i
          dozobaczenia mam nadzieje ,tylko jak bys mogla potwierdzic do srody czy napewno
          bedziesz smile
          ( bede miala bialy dlugi pikowany plaszcz wiec mnie poznasz smile )
          pa Agnieszka
          • vogue22 Re: jestem w kafejce :) 05.12.05, 12:19
            czesc kobitki jestem w kafejce inter. bo dostalam juz pierdo.... bez netu smile
            nasza Agatka zaczela chorowac i nie wiem czy spotkanie bedzie w ten czwartek
            moj chlop jest niegrzeczny i kopie biedna mamusie nocami a w dzien spi a ja
            chodze nieprzytomna smile
            karolka gratuluje synka smile bedzie ich sporo , wcale sie nie zdziwie jak aga
            urodzi synka zamiast coreczki tongue_out zdarza sie smile ale bylby psikus same chlopy smile
            no i bedzie Franek, Adrian, Antos Zuza albo Zuzek tongue_out i Karolki jak bedzie mial
            na imie?? buziaki i dozobaczenia

ps. Agus ja w czwartek mam badanie i pamietaj o 14:50 pod praskim jak Agatki
            nie bedzie postaram sie ja zapisac smile bo czytalam ze trzeba to zobic jak
            najwczesniej . trzeba szukac łóżeczka teraz smile agus szukaj w necie sklepow i
            zapisuj i bedziemy jezdzic i ogladac smile czekam na tel. jak cos smile buziaki
            pozdrawiam agus
            • gusia3 Re: jestem w kafejce :) 05.12.05, 13:00

• atrawi Re: jestem w kafejce :) 05.12.05, 13:36
                Hej dziewczyny. No to już wiecie, że zachorzałam buuuuu sadGardło boli, z nosa
                cieknie. No ale łudzę się jeszcze, że to może jakaś trzydniówka. Narazie jem
                dzielnie czosnek, piję napój miodowo - cytrynowy i siedzę pod ciepłym
                kocykiem:/Zobaczę jak się będę czuła jutro i wtedy się okaże co ze spotkaniem.
                Także dziś odłoszenia jeszcze nie będzie.
                Aga - jeśli się wam nie uda mnie zapisać to zdobądź przynajmniej dla mnie jakiś
                numer telefonu, ok? prooooszę!Ale co ja mówię! Do czwartku już poprostu muszę
                być zdrowa, bo inaczej z pewnością oszaleję z nudy!
                Ściskam was mocno i wirtualnie. Ślijcie w moim kierunku ciepłe fluidki, żebym
                prędko wyszła z tej paskudysad Pozdrawiam i wszelkim wirusom mówimy stanowcze
                NIE!!! Agata
                • gusia3 Re: jestem w kafejce :) 05.12.05, 15:43
          • vica11 Re: do vica11:) 06.12.05, 16:27
            Ja chetnie bym sie stawila, ale spotkanie chyba jest juz nieaktualne?? Gdyby
            wypalilo to bede wdzieczna za podanie miejsca, daty i godz. PS Czy masz juz
            wybrany szpital, szkole rodzenia, itp.
            Na wszelki wypadek podaje swoj e-mail vica1@poczta.onet.pl.
    • bozenka74 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 05.12.05, 18:26
      Czesc dziewczynki
      Dzis wrocilam od gin i okazalo sie, ze ja tez mam na zdjeciu siusiaka (a nie
      tylko Aga), a nie wiedzialam o tym hehehe. W czwartek Wam pokaze ta fotke, jak
      oczywiscie dotre, bedzie wiadomo w srode. Jakos cienko stoimy finansowo
      ostatnio, ale mieszkanko prawie wykonczone. Juz niedlugo przeprowadzka!!! Juz
      sie nie moge doczekac. A co tam bedziecie robic przy Praskim? Idziecie sie moze
      dowiedziec o szkole rodzenia? Jakby co to ja tez chce!!!!!!!!!!!!
      Pozdrawiamy
      Bozena i Antos
      • atrawi Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 06.12.05, 15:56
        Cześć kochane. Już dziś wiem, że ze spotkania w ten czwartek nici. Kocyk
        musiałam dziś zamienić na kołdręsad Możemy przełożyć to na przyszły tydzień?
        proooooszę! Bosz...jak ja nienawidzę być chora!uncertain Ja już nie będę marudzić,
        tylko błagam chcę już być zdrowa i nie mierzyć temperatury co 30 min!(bo
        oczywiście czuję się jakbym miała 37,9 najmniej, a okazuje się że mam 37,4 w
        porywach do 37,5). Na dodatek wszystko leci mi z rąk. Jak tak dalej będzie to
        wytłukę nam całą zastawę. Buuuuu. Niech mnie ktoś pocieszy!
        Pozdrawiam i życzę lepszego dnia niż mój. Agata
        • vica11 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 06.12.05, 16:22
          Witam, dzieki za zaproszeniesmile Widze ze spotkanko nie dojdzie do skutku. Jakby
          co ja jestem caly chetna do dolaczenia do klubuwink. Zycze szybkiego powrotu do
          zdrowia. Najlepsza herbatka z malinkami.
        • gusia3 do atrawi!!:) 06.12.05, 17:02
          Kochana Agatko!
          Wracaj szybciutko do zdrowia!!!! Pij herbatke z cytrynka i miodem i duuuuzo
          spij,by to wstretne chorobsko sobie poszlo.
          Spotkaniem sie nie martw,bedzie za tydziensmile
          Pozdrawiam cieplutko!
          Jutro bedzie lepiej!!!!!!smile))))
          Aga
    • bozenka74 Re: IV SPOTKANIE CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!:) 08.12.05, 15:46
      Witajcie dzewczynki
      Bylam dzis w Praskim i wszystko wiem odnosnie szkoly rodzenia. Na ta ktora
      teraz trwa to sie nie zalapiemy, maja jeszcze tylko dwa spotkania. Nastepna
      zaczyna sie 02.01.06 i kosztuje 320zl, zapisy do polowy grudnia + zaliczka
      stowke. To tyle z nowosci, na przyszly rok szpital nie dostal funduszy na
      bezplatne niestety wiec albo placimy albo musimy dac sobie rade jako nieuki
      przy porodzie. Na szczescie nasze dzieci nie beda pytaly czy mame zdane
      egzaminy hehehe na rodzenie.
      Buziaczki i do czwartku.

Ps Agatko kuruj sie szybciutko i nie choruj wiecej. Ja sie trzymam raz na jakis
      czas strzelam sobie petarde actimela (8szt) i chyba mi pomaga, albo jakas taka
      odporna jestem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka