Dodaj do ulubionych

KARNAWAŁOWE STARANIA:):):)

• gviazdka3 Erguniu!!! 12.01.06, 16:41
      I ja wróciwszy z obowiązkowego leżakowania dołączam do
      trzymających kciuki za Twą histero! Jutro myślami będę
      z Tobą, a już teraz wirtualnie, bardzo mocno Cię przytulam!
      Powodzenia i pamiętaj, że wszystkie będziemy tam z Tobą!
      • cytrusowa Re: Erguniu!!! 12.01.06, 16:46
        zaraz,z araz - to ja czegos nie doczytalam. Ergus,t y bedziesz miala jakis zabieg???
        • erga4 Re: Erguniu!!! 12.01.06, 16:56
          Jesteście takie kochane!!!! nosz czytam was i ryczę - tak się wzruszyłam big_grinD
          Dobrze tak mieć świadomość że tyle dobrych duszyczek (i czarownic) będzie ze
          mną smile
        • erga4 Re: Erguniu!!! 12.01.06, 16:58
          Antus - nosz postaram się od razu wrócić do was jeszcze w piątek.. a w
          sobotę... to ja chcaiłabym na nartach pojeździć!!
          • erga4 Re: Erguniu!!! 12.01.06, 16:59
            bo ja myślę że jeszcze w piatek mnie wypuszczą!
            • megi.1 Re: Erguniu!!! 12.01.06, 17:50
              Erguś trzymaj się dzielnie!!! Jesteśmy z Tobą, wszytsko będzie dobrze!!!

Zmykam do ginekologa.

Uściski
              • tycja78 Re: Erguniu!!! 12.01.06, 18:14
                Będzie dobrze na pewno!!!
                Ta nazwa jakaś tylko taka histeryczna,
                ale na pewno nic nie poczujesz skoro w znieczuleniusmile
                Jesteśmy z tobąsmile

Balbinko, własnie słyszałam o tym urlopie na ferie.
                Postaram sie tak wykombinować by mieć L4 na ten czas.
                i termin mam na lipiec więc mi dołożą te tygodnie wakacjismile
                Bardzo się ciesze, bo wychodz na to
                ze do szkoły wrócę dopiero w drugim semestrzesmile

A! Skoro Bebelek zaprasza do Wawy to ja w Góry świętokrzyskie takżesmile
                Mam 4 pokoje to jakoś się zmieścimy wszystkiesmile
    • stokrotka76 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 12.01.06, 18:30
      Witajcie Kobietki!

Marudka, czy ja mogę poprosić też o zdjęcia z Waszej dźamprezy?

Erguś, kochana, nie bój się! Wszystko będzie oki i naprawdę szybko o tym
      zapomnisz! To nic strasznego smile!

U mnie dziś humorek już lepszy wink. Staramy się od maja, ale jak tak policzyłam,
      to odliczający wyjazdy i czas zabiegu i po zabiegu - to styczeń jest piątym
      miesiącem starań - także narazie nie ma co się martwić i panikować smile.

Buziaczki!
      • erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 12.01.06, 19:19
        Stokrotko - a ty mialaś robiona histero, prawda? napisz mi jak to było. tzn
        chodzi mi o to czy w sobotę będę mogła jechac na narty smile
        • anialm Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 12.01.06, 19:45
          Witam was kobietki!

Ha... jestem on-line w domu!!!!! W końcu... smile Mamy stałe łącze smilesmilesmile

Moje szczescie takk sie ucieszył z tych blaszek, ze powiedział ze cały czas
          bedzie je nosił smile
          • gviazdka3 Do jutra, dobranoc 12.01.06, 20:05
            Wiem, że jeszcze dość wcześnie, ale jakoś nienajlepiej się czuję,
            wcześniej położę się do łóżeczka, obejrzę "Lost" i smacznie sobie
            zasnę! :o) A z samego ranka moje myśli powędrują do Małopolski!
            Ergo, trzymaj się dzielnie!!!

Aniulm, gratuluję celnego pomysłu z blaszkami! :o)

Dobranoc kobietki
            • ma_ruda2 Re: Do jutra, dobranoc 12.01.06, 20:16
              Dobranoc gviazdeczko. sciskam smile
              Stokrotko WYBACZ, zdjecia do ciie juz poszly smile
              Anialm - ale fajnie ze macie nciw w domku.
              Ergus!! ja z taa nie moge, najpierw prawie placz ze se boje, a z drugiej strony
              juz cchesz na narty w sobote. ty jestes nadzwyczajna KOBIETA!!
              spadam bo M pyta czy pije piwo!! i jak tu chlopu odmowic?? moze jeszcze
              zagladne..
              a zapomniaalby - Bebellek info dla ciebie - dzis mam pomaranczowe pzury, w
              czarne, biale i pomaranczowe krzyzyki big_grinD i znowu kupilam prawie kilo zelek
              (zolwi tezbig_grin)
              pa
        • stokrotka76 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 12.01.06, 21:56
          Kochanie, myślę, że z nartami trzeba będzie ciut odczekać smile. Mnie wypuścili
          dopiero następnego dnia. Przyjęli do szpitala w poniedziałek, we wtorek był
          zabieg, a w środę puścili do domku. Podobno dopiero następnego dnia, bo miałam
          znieczulenie ogólne dożylnie. Jeszcze przez jakiś tydzień krwawiłam i przez
          parę dni czułam brzuszek, na początku nie mogłam się za bardzo śmiać, żeby mi
          się w środku wszystko nie trzęsło. Po samym zabiegu jak się obudziłam bolał
          trochę mocniej brzuszek jak przy bardzo mocnej @ - ale dali do kroplówki
          ketonal i potem juz nie bolało, tylko jakby ćmiło. Tylko, że ja miałam
          usuwanego polipa, no i łyżeczkowanie. Także może u Ciebie będzie jeszcze
          łagodniej. Ale w sumie nic strasznego, można spokojnie przeżyć smile. Przez parę
          dni po bym się jednak nie forsowała smile. A poza tym znieczulenie ogólne, to
          znieczulenie ogólne - tez chyba nie jest obojętne dla organizmu... Ale nic się
          nie martw, wszystko będzie dobrze. Mnie najbardziej zmęczył ten klimat
          szpitalny, to że byłam tam 3 dni i, że byłam przygotowywana do zabiegu jak inne
          kobity, które miały ciężkie operacje - bardziej niż sam zabieg smile. Buziaki i
          trzymam mocno kciuki jutro smile. Dobrze, ze za chwilkę będzie już po
          wszystkim smile))!
          • stokrotka76 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 12.01.06, 21:57
            To było oczywiście do Ergi smile
    • lalisia78 Re: :(((( 12.01.06, 20:38
      dziewczyny skurcze wrocily dzwonilam do gina i maz juz do niego pojechal po
      recepte na jakies leki i zaraz mam je zarzyc jesli po nich nie przejda
      calkowicie to polorzy mnie do szpitala na wyciszenie tego sad((((( bo jeszcze za
      wczesnie zebym urodzila trzymajcie zamnie kciuki
      wracam do luzka
      • ant25 Re: :(((( 12.01.06, 20:52
        Lalisiu, trzymaj się kochana bedzie dobrze, odpoczywaj popros mame do opieki
        nad małą i na Boga nie nos jej, 14 kg to normalnie jest nieźle cieżko a w Twoim
        stanie tym bardziej, napij sie meliski na wyciszenie i idż do łóżeczka

Ja prawdopodobnie niedługo wybiore sie po samochodzik do...Poznania kawał
        drogi, o ile mi nie przejdzie z tym samochodem za kilka dni, bo tez możliwe.
        • anialm Re: :(((( 12.01.06, 20:55
          Ant - to moze wpadniemy na siebie niespodziewanie, co? smilesmile

Lalisiu nic sie nie denerwuj, NIE NOŚ MAŁEJ!!!!! Wszystko bedzie dobrze,
          zostały tylko 4 tygodnie. Ściskam!!
          • ant25 Re: :(((( 12.01.06, 20:56
            no wiesz nie musimy na sebie wpadac może my się po prostu zobaczyc smile
          • ant25 Re: :(((( 12.01.06, 20:57
            Marudka to gdzie Ty kupujesz te zelki ? bo zapomniałam
      • althea35 Re: :(((( 12.01.06, 20:58
        Lalisiu, odpoczywaj i sluchaj lekarza! Wszystko bedzie dobrze!
        • erga4 Re: :(((( 12.01.06, 21:04
          Lalisiu - natychmiast do łóżka!! Na Boga - nie noś Alicji!!!
        • ma_ruda2 Re: :(((( 12.01.06, 21:06
          Lalisia!!!!!!!!!!! do wyrka i sie nie ruszaj!! a jak wzmiesz jeszcze raz mala
          na rece to ja ci wleje!!!!!!!!! boshe, trzymam kciuki!! lez i nie denerwuj sie!!
          Antus - zelki kupuje pod hala marymoncka w takiej budzie ze slodyczami. nie
          wiem jak ci wytlumaczyc - ona jest na wprost wejscia bocznego do hali, obok
          budy z ksiazkami. tam sa dwa poczne wejscia ale przy jednym jest tylko kantor.
          • ma_ruda2 Re: :(((( 12.01.06, 21:06
            A, Natus i powodzenia z autkiem, jak kupisz to ja chce bc przewieziona, nawet
            tylko kilka metrow!!! spadam dalej ogladac lost.
            • ma_ruda2 Re: :(((( 12.01.06, 21:08
              mialo byc Antus - BOSHE ta moja klawiaura w domu jest do d... a do tego ja
              jeszcze tak szybko pisze. wybaczycie???
              • erga4 Re: :(((( 12.01.06, 21:13
                Antuś - autko?? super!! ja tak marzę o czymś większym. A póki co kupiłam dziś
                gaźnik do mojego Ticusia a w sobotę muszę zapłacić ubezpieczenie. Oj jak bym
                chciała coś większego...

Właśnie byłam u weterynarza z moją suczką kundelką która nadal ma swoja urojoną
                cieczkę (to już trwa miesiąc!!) i dostała jakieś zastrzyki. bo plami coraz
                bardziej i spuchła dość mocno. A labradorka chodzi jakaś taka dziwnie spokojna,
                wyciszona - co do niej niepodobne bo to świr straszny. Może już hormonki
                zaczęły działać i przygotowuje się do macierzyństwa smile
                • fantaisie Witam wieczorkiem! 12.01.06, 21:37
                  Erguś, Kochana nie bój się, będzie dobrze. Moja przyjacióka miała to robione rok
                  temu i następnego dnia czuła się jakby miała @, normalnie funkcjonowała,
                  poważnie! Labradorka czuje, że Ty się boisz, po prostu Ciebie odbiera i dlatego
                  taka wyciszona. Trzymam Kotek za Ciebie jutro kciuki a fluidami torpeduję te
                  wszystkie kilometry!
                  Lalisia, leż w łóżku, i tylko się nie denerwuj!!!
                  Bardzo dziękuję za zdjęcia, impra była czadowa, wpisuję się na następnąbig_grin
                  Jeżeli chodzi o kulig to genialny pomysł, jestem za a nawet bardziej za!
                  Cieszę się, że u Hotiki się polepsza, i niech dalej idzie w tym kierunkusmile
                  Armia facetów się szykujesmile) fajnie, byle tak dalej!
    • ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 12.01.06, 21:33
      LAbradorka myslisz ze juz tak szybko i za pierwszym razem jak ja zadroszcze tym
      psiakom a ja nie dosc ze nie od razu to jeszcze M nie ma chyba psiego instynku
      do przenoszenia genów ale ... może to i dobrze bo tak by miała
      polowe tarchomina z niebieskimi oczkamismile)))
      • fantaisie Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 12.01.06, 21:40
        Skleroza nie boli, ale jest mocno upierdliwasmile tylko, że to nie moja wina, to Wy
        tak szlałyście cały dzień, kiedy ja biedna siedziałam w szkolesad(
        Ale wracając do tematu, na grill party to się czujcie zaproszone do mnie, jak
        tylko otworzę sezon to robimy spędziksmile)) Odwalimy taką imprę, że sąsiedzi opadnąbig_grin
        • ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 12.01.06, 21:45
          No to widze ze grono kuligowe się powieksza super, czekam na info od Bebelka i
          mozemy zaczac organizacje smile
          No to by było tak z chetnych Mrudka +M
          Fantaisie +M
          Ant +M+A
          Bebell+ M+T

Mam nadzieje ze Melba i Stokrocia takze nie wiem jak nasze ciezarne czy moga
          czy nie, ale jezeli tak to było by super
        • erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 12.01.06, 21:46
          Szczerze mówiąc to nie pamiętam jak było u mojej tej starszej suki - wtedy
          byłam małolat więc nie zwracałam uwagi na jej ciążowe zachowanie. Teraz
          staruszka ma juz 16 lat. A labradorka może po prostu jest zaspokojona
          seksualnie i dlatego taka spokojna. choć bardziej obstaję za tym że już jakies
          hormony zaczęły działać. Bo w końcu u piesków to tylko 2 miesiące ciąża trwa. A
          ona mogła już zaskoczyć w piątek tydzień temu (wtedy była pierwsza randka).
          • erga4 Fota zimowa 12.01.06, 21:50
            zima na działce
            • fantaisie Re: Fota zimowa 12.01.06, 21:56
              Śliczności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • erga4 Re: Fota zimowa 12.01.06, 21:57
                No nie? big_grin Mój szwagier był sprawdzić czy wszystko w porządku i zrobił kilka
                fotek - oj tęsknię już za odpoczynkiem w tej dziczy smile
            • ma_ruda2 Re: Fota zimowa 12.01.06, 21:56
              Wow, Ergus - potwarzam sie ale: piekna masz dzialke smile) a sunia moze fakycznie
              juz zaskoczyla. moj pies swojego czasu juz za drugim razem zosal tatusiem 8
              wspanialych, rudych bokserkow big_grin
              widze ze lista kuligowa sie wydluza. mam nadzieje ze sie zbierzemy zanim mam
              zima zrobi kawal i sobie pojdzie smile
              spadam do wanny. branoc laseczki smile
              • fantaisie Re: Fota zimowa 12.01.06, 21:59
                Wcale Ci się nie dziwię, że tęskniszsmile do takiego miejsca kazdy normalny by
                tęskniłbig_grin
                • fantaisie I cisza nastała... 12.01.06, 22:57
                  Gdzie jesteście, wszystkie już śpicie?? buuuuuuu
                  To ja też idęsmile)) do Mężusiasmile))
    • bebell Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 12.01.06, 23:30
      Upiekłam rogaliki i lecę spacsmile))
      Miłych snów Kobietysmile)

k.
      • anialm Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 08:12
        hoho... jestem dzisiaj pierwsza smilesmile buzki z rana.

Erga - działeczka poprostu śliczna, co inna pora roku to ona piękniejsza.... i
        wcale sie nie dziwuje ze ty tesknisz smile A co do psinki, to moze rzeczywiscie
        juz zaciązyła, kurcze ze tez pieskom to idzie szybciej smile a my? smilesmile
        No i oczywiscie myslami dzisiaj jestem z Tobą...

Fantaisie - bede cie trzymac za słowo z tym grilem smile a pamiec mam dobra - B
        mowi ze nawet za dobra... smilesmile
      • lalisia78 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 08:14
        do 23 mialy ustapic skurcze calkowicie jak nie mialam dzwonic do gina. no i nie
        ustapily strasznie balam sie dzwonic bo balam sie szpitala naszczescie
        powiedzial ze jak choc troche czas sie wydluzyl i nie sa bolesne to nie musze
        jechac mam tylko lezec i nic nie robic a jakby sie dzisiaj albo w weekend
        powturzylo zaraz dzwonic do niego i jechac do szp[itala. nie wziol mnie tylko
        dlatego ze dzisiaj i tak go nie ma w szpitalu bo jedzie na jakies symfozjum ale
        wrazie czego zadzwoni do szpitala i ustawi ludzi. w poniedzialek mam isc na
        wizyte. Znowu zarzywam fenoterol i to w nocy mialam cala tabletke zarzyc sad
        dzisiaj lezenie nie bardzo mi wyjdzie bo caly dzien jestem sama z alicja
        rodzice tez nie moga przyjechac jutro zato jade do nich i tam przez weekend
        bede
        • anialm Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 08:36
          Lalisiu skarbie - oszczedzaj sie a wszystko bedzie dobrze ...

Ściskam!
          • ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 08:38
            Witam w piatek 13 big_grinD
            Lalisia - tak jak Anialm napisala, oszczedziaj sie!!!!!!!!!!!!! i bron boze nie
            nos malej!!!!!!!!!!!!
            • ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 08:59
              No tak dzisiaj piątek 13 nigdzie w takim razie nie jade miałam jechac do
              rodziców ale poczekam do jutra, ja jakos nie lubie piatków 13-tego

Lalisiu, trzymaj sie kochana bedzie dobrze i odpoczywaj ile sie da, juz jutro
              bedzeisz miała pomoc
            • ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 09:02
              Marudka przejazdzka gwaratnowana smile) Ale nie wiem kiedy chciałabym jak
              najszybciej ale moj M cos wczoraj zaczał przebakiwac o innym samochodzie
              którego ja nie bardzo akurat chce napaliłam sie juz na ten konkretny model wiec
              jak tak dalej pojdzei moze się okazac ze bedziemy toczy polemike o wyzszosci
              jednego nad drugim tak długo ze nam oba sprzatną sprzed nosa i juz

A co do kuligu proponuje moze w przyszły weekedn albo natsepny bo chyna Bebell
              i Fataisia wybierają sie teraz w gory , potwierdzcie dziewczyny kiedy jestescie
              dostepne.

• anialm Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 09:04
                Ant - a jakie autko sobie upatzyłaś?
                • ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 09:14
                  Antus - trzymam za slowo z ta przejazdzka. i pamietaj ze sa rozne sposoby
                  przekonania meza big_grin
                  oj, pamietam moje rozmowy z M na temat wyzszosci corrolli combi nad nowym czy
                  starym yarisem. wkoncu przyznalam mu racje hiihi...
                  na dzien dzisiejszy kazdy weekend mi pasuje jesli chodzi o kulig.
                  • melba7 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 09:24
                    A gdzie jest Abie?????
                    Jakiś kulig się szykuje?hmmmm
                • ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 09:29
                  Hmm fajnesmile)
                  • cytrusowa piątek 13.01.06, 09:38
                    dzien dobry dziewczynki,
                    lalisia - zycze wszystkiego naj, naj, zeby sie uspokoilo! odpoczywaj, odpoczywaj
                    - tak jak kaząsmile Jestem duchem z Tobą!

dziewczynki pozostale - jak tam nastroje weekendowe??

ja cos widze, ze parę kobit zniknęło z forum, gdzie się podziewają???
              • melba7 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 09:09
                Lalisiu, lez plackiem i nic nie rób!kurczaki, może masz tam niedaleko jakąś
                koleżankę, która mogłaby wpaść i zająć się maleńką?Nie forsuj się!!!
                Zebranie przezyłam, młody też.Jest czwórkowy.Pytanie do pań nauczycielek-jak
                nauczyć poprawnie pisać dziecko, które było zmuszane przez nauczycielkę do
                pisania wyrazów jednym ciągiem, bez odrywania długopisu?Bazgrze jak kura pazuremsad
                • ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 09:29
                  Melba on nie bargrze tylko pokazuje swoj charakter w pisaniu, ja pisze okropnie
                  i zadne cwieczenia nic nie pomogły nigdy to się ma we krwi
                  • ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 09:44
                    Wiesz Melbus, jaki ja znalazlam sposob na swoje bazgranie, jeszcze w liceum
                    zaczelam pisac tylko drukowanymi!! i tak juz mi zostalo, nadal bazgrze i nikt
                    tego nie moze odczytac, nawet ja, ale tylko duzymi literkami big_grin
                    • gviazdka3 Dzień dobry! 13.01.06, 10:14
                      Jestem już jestem i witam gorąco 13-go w piątek!

Nasza Ergunia już pewnie w szpitalu, na pewno wszystko
                      pójdzie dobrze i jutro do nas zajrzy! Witrualne buziaki
                      już do niej fruną!!!

Ma_rudko, jak Ci się podobały wczorajsze odcinki Lost?!
                      Mnie trochę zdenerwowali tym pierwszym - powtórkowym,
                      no ale pewnie niezorientowanym w temacie widzom nieco
                      przybliżyli sytuację wyspową!

Antuś, dlaczego trzymasz nas w tak wielkiej niepewności,
                      pochwal się wreszcie o jaką brykę chodzi! ;o)

Dostałam wieczorkiem SMSa od Monii! (przeczytałam dopiero
                      dziś, bo nie słyszałam kiedy przyszedł) Madgusia mieszka
                      już ze swoimi rodzicami i jak to napisała Monika: mała je,
                      robi kupki i śpi, zaś jej mamusia płacze ze szczęścia! :o)
                      Poza tym chyba coś nie tak z moją kom., bo Monia pisze, że
                      próbuje się do mnie dodzwonić od 2 dni, ale bezskutecznie!
                      (Hmmm, może mój telefonik już się sypie, albo coś z zasięgiem
                      nie tak?!)

Pozdrówki laski na cały dzionek!!! :o)))
                      • anialm Re: Dzień dobry! 13.01.06, 10:17
                        Cudowne wiadomosci o małej Madzi smile a Mamusia niech płacze - na
                        szczeście smilesmilesmile a my razem z nią - tez na szczescie smilesmilesmile
                      • ma_ruda2 Re: Dzień dobry! 13.01.06, 10:20
                        Gviazdko - mi sie podobal ten powtorkowy, bo ja w sumie obejzalam moze ze 2
                        odcinki wczesniej. wiec z tej powtorki sie cieszylam.
                        Ale sliczny sms przysla Monika, usciskaj ja od nas mocno.
                        za Ergusie trzymam kciuki i mysle o niej. mam nadzieje ze ja uszy pala od
                        naszych mysli big_grin
        • gviazdka3 LALISIU!!! 13.01.06, 10:03
          Powtórzę za dziewczynami: ABSOLUTNIE NIE NOŚ MAŁEJ ALICJI!
          Wiem, że na pewno Ci ciężko jej odmówić, ale teraz musisz
          myśleć o zdrowiu swoim i jej małej siostrzyczki! No i rzecz
          jasna słuchaj swojego lekarza! Jeśli zalecił stosownie
          większych dawek Fenoterolu, widocznie w ten sposób chce
          uspokoić Twoje skurcze i dzięki temu być może unikniesz
          szpitala!
          Dokładnie tak jest u mnie, choć to dopiero 17 dc: biorę
          Fenoterol co 8 godz. po jednej tabletce i już po 4 dniach
          jest znaczna poprawa u mnie! Inaczej również musiałabym
          póść do szpitala, o czym nie marzę!

Odpoczywaj kochana, NIC nie rób w domu i trzymaj się dzielnie! :o)
          • gviazdka3 mała poprawka 13.01.06, 10:15
            U mnie to oczywiście 17 tc, nie dc!!!
          • lalisia78 Re: LALISIU!!! 13.01.06, 10:27
            ja bralam 2 tyg potem mialam 2 tyg przerwy i od wczoraj znowu biore co 6 godzi
            po 1/2 tabletki. Przed chwila rozmawiala z nim moja mama ( bo to znajomy) i
            powiedzial ze najwazniejsze zeby wytrzymac jeszcze 2 tyg potem nie ma juz
            takiego niebezpieczenstwa do szpitala nie chce mnie klasc bo wie ze strasznie
            bym przezywala rozstanie z alicja. wrzucilam do automatu male ciuszki dla
            amelki bo nie wiadomo kiedy z nami bedzie i lepiej miec przygotowane powiesi
            maz jak wroci do domu. a i mama jakos znalazla czas popoldniu i przyjedzie
            domnie
    • megi.1 Dzien dobry:) 13.01.06, 10:37
      Wczoraj już nic nie napisałam, bo wykończyła mnie ta wizyta u ginekologasmile
      Wyniki badań ok, szyjka się trzyma, a co do tego twardniejącego brzuszka to
      jeżeli jest to tylko tak raz na dobę to mam się nie przejmowaćsmile)) No i jak tu
      nie lubić mojego ginekologa skoro tak mnie podnósł na duchusmile?!

Lalisu dobrze, że mama przyjedzie, a Ty uważają bardzo na siebie i leż jak
      najwięcej!!!

Erga trzymaj się dzielnie!!!!

Widzę, że kulig się szykujesmile no coż ja do was dołaączę w przyszłym roku, bo w
      tym to trzebaby dołączyć zamist sanek mój tapczansmile albo łoże małżeńskiewink

Uściski piątkowesmile
      • gviazdka3 Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 11:10
        Witaj Megi!!!
        Świetnie, że wyniki Oki, no i cud-doktorek tak wspaniale
        podnosi Cię na duchu!

Pomysł z łóżem dopiętym do kuligu też mi się podoba! ;o)
        Jeśli jednak doczepicie łoże małzeńskie to i ja się piszę,
        będę leżeć razem z Megi!!! ;o)))
        • ant25 Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 11:18
          NO dziwczynki chciec to moc smile)

Ciesze się razem z Moniką i małą Madzią ze wszystko tak dobrze się poukładało

A co do samochodziku na razie nie chce mowic zby nie zapeszac bo sie na chwale
          a potem moze się okazac ze nici z tego
          • anialm Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 11:21
            Dziewczyny słyszałyscie o Pani nauczycielce, która uczyła dzieci ze Krzysztof
            Kolumb to był wybitny polski odkrywca? A Ci którzy nurkują pod woda to
            nurkowcy....?

Handlowcy właśnie mi powiedzieli....

A Pani nauczycielka (mianowana) - obrazona jak jej zwrocili uwage ze jest w
            błędzie....

STRASZNE!!!!
            • anialm Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 11:21
              Ant masz racje nic nie mow zeby nie zapeszyc smile
            • megi.1 Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 11:26
              Nurkowcysmile)))) dobresmile)))

Gviazdko, serdecznie zapraszam do łoża na kuligusmile mężów wrzucimy do sańsmile

Super, że Madzia w domku no i wcale się nie dziwię, że Monika płacze ze
              szczęścia. Gviazdko uściskaj je sms-owo od nas!!!
              • melba7 Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 11:34
                jakie dobre wieści w piątek 13smile
                super, że Magda jest już w domusmileGviazdko, ucałuj Monię i pozdrów od nas
                koniecznie, kiedy się zdzwoniciesmile
                • fantaisie Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 12:03
                  Hejka!
                  Chodzę sobie i śpiewam:13-tego i mam nadzieję, że mnie to uratuje przed pechemsmile
                  Jak fajnie, że Magduśka już w domku, wcale się nie dziwię jej mamie że płacze ze
                  szczęścia!
                  Ciekawa czy Erga odczuwa nasze dobre fluidki?!
                  Melba olej głupią panią, niech sama pisze w ten sposób i ją ocenimy jak to robi,
                  zrobimy sobie zlot czarownicbig_grin
                  Ant, trzymaj nas w niepewności, trzymajsmile ale pamiętaj że samochód to trzeba
                  uczciwie oblać, żeby dobrze się jeździło!!!
                  Co do kuligu, to my wyjeżdżamy 20 stycznia i wracamy 29-tego, więc coś czuję że
                  mnie na kulig nie zabierzecie, a wczoraj mój M. się rozmarzył o kiełbasce i
                  wzmacniaczu! A może już jutro, co?
                  Zajrzałam sobie na pogodę i padłam, czy wiecie jakie mrozy nam się szykują za
                  tydzień?? w Zakopcu ma być w nocy -23 stopnie, trauma! Oby się nie sprawdziło!
                  Anialm, ja mówię poważnie grill party będzie, może nawet na moje imieninybig_grin
                  • ant25 Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 12:06
                    Hu jutro mowisz w sumie to czemu nie, jak reszta i Bebelku daj kontakt jak to
                    załatwic ?
                    Im szybciej tym lepiej potem moze nie byc śniegu smile
                    • fantaisie Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 12:08
                      To czekamy na sygnały od dziewczynsmile
                      • melba7 Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 12:10
                        jesli jutro, ja pasuję...przyjezdza do mnie rodzina, idą do lekarza i nocują u
                        nas.Następnym razem...
                        • ma_ruda2 Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 12:16
                          ja chyba jutro moge, ja M nic nie wymysli to my jak najbardzej TAK !!!
                          Fantaisie a ty te imieninki to w maju masz?? chyba 4, co?
                          czy cos poplatalam.
                          prosze mnei wpisac na grilowo- imieninowa liste big_grin
              • megi.1 Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 12:16
                Otrzymałam już przesyłkę i trzeba przyznać, że biustonosz jest ok, rozmiar
                pasujesmile

Zaskoczyło mnie, że zrealizowali zamówienie w 24h no i przesyłka była
                bezpłatnasmile
                • fantaisie Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 12:24
                  Marudko trafiony zatopiony!!!!!! 4 maja! mam nadzieję, że będzie już na tyle
                  ciepło, że da się posiedzieć na podwórkubig_grin
                  Megi to super, ja się zawsze boję takich zakupów, ale skoro jest dobry i tempo
                  przesłyki takie, to świetniebig_grin
                  • ma_ruda2 Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 12:27
                    no prosze jak ladnie zgadalm big_grin bedzie cieplo, musi!!!
                  • megi.1 Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 12:45
                    Fantaisie coż jak się ma siedzieć w domu to pozostają jedynie takie zakupysmile no
                    i w takim przypadku zawsze można towar zwrócić nie podając przyczyny albo
                    wymienić.
                    • fantaisie Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 12:48
                      Też prawdasmile najważniejsze , że jest dobry! No i niech się dobrze nosismile)
                      • fantaisie Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 12:58
                        Dziewczyny pomóżcie, gdzie ja mogę sobie kupić getry? Potrzebuję na wyjazd do
                        spódniczki, a nie mam pomysłu gdzie coś takiego dostanę, czy w ogóle robi się
                        jeszcze takie rzeczy???
                        • megi.1 Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 13:04
                          Fantaisie chodzi Ci o takie getry dopasowane cos w stylu spodni czy takie coś
                          ala harcerskie getry?
                          • fantaisie Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 13:11
                            Jak harcerskie, wyszło mi że na powrót będę miała radość pod tytułem @, a ja
                            wtedy nie mogę chodzić w spodniach bo brzuch tak mnie nasuwa, że koszmar. Muszę,
                            więc wracać w spódnicy, ale do takich typowo zimowych buciorów ta spódniczka do
                            kolanka wygląda cokolwiek dziwniewink
                            • fantaisie Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 13:14
                              Najlepsze byłyby jakieś granatowe bo spódnisia dżinsowasmile
                              W
                              • megi.1 Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 13:30
                                Chyba gatta ma w swojej ofercie jakieś getry. Wiesz, ja poszukałabym w takich
                                stoiskach pończoszniczo-skarpetkowych np. sa takie w arkadii (takie stoiska-
                                wózki) albo w hali pod pałacem. No albo w interneciesmile
                          • bebell Re: Dzien dobry:) 13.01.06, 13:15
                            Heja Laski!

Ant- namiary na kulig wysłane. My w ten weekend nie możemy, bo sie udzielam
                            dydaktyczniesmile)) Ale w następny też nie, bo juz jesteśmy umówieni i nie za
                            bardzo możemy się wywinącsad((

Fantaisie- ja sobie kupiłam takie coś jak pończochy, tylko grube i bawełniane,
                            za kolanem mi się kończy. Nabyłam w sklepie z bielizną i rajstopami.

kissy

kasia

ps. Abie- a Ty gdzie??? Ani razu jeszcze się nie odezwałaś na Karnawałowychsad(
                            wszystko dobrze???????
    • ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 13:22
      No to nie wiem może poczekamy jak bedzie po feriach warszawskich i dopiero
      wtedy co ? I mam nadzeije ze bedzie snieg.

Kurcze faktycznie Abie strasznie długo się nie odzywa, i nic nie mowiła ze
      gdzies sie wybiera
      • fantaisie Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 13:29
        To może faktycznie poczekajmy, ja słyszłam że w lutym ma być dużo śniegusmile a
        teraz jeszcze wpadłam na myśl, że to i lepiej że po feriach, bo teraz więcej
        chętnych, a po 29.01 będzie już luzik i może taniejsmile)
        A kiedy ostatni raz się pokazała, przy słoniku?
      • erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 13:31
        Już jestem - powiem tylko tyle że przerzucili mnie na wtorek sad((( buuu a tak
        się już nastawiłam sad ale mój profesorek gdzieś wyjechał ( może na to samo
        sympozjum co lalisi gin) i będzie dopiero we wtorek. A ja już w piżamce
        paradowałam big_grinD no i musieli anulować przyjęcie do szpitala i jadę we wtorek..
        OK uciekam się przespać bo zmęczoan jestem okrutnie.
        • ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 13:41
          OOOO Erga, sie zdziwiłam jak Ciebie zobaczyłam Ty lepiej się przyznaj ze Co o
          ten narty jutro chodzi a nie na Profesorka zwalaszsmile))

Co sie odwlecze to nie uciecze ale faktycznie strsu juz zdażyłaś się najeść
          • erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 13:45
            nooo - na narty jutro obowiązkowo!!
            Wiesz rozmawiałam z innym dochtorkiem czy nie mogliby mi tego zrobić bez mojego
            profka. Powiedział że mogą jeśłi chcę ale znając profka to on chce wiedzieć co
            w której pacjentce siedzi i mógłby chcieć zrobić jeszcze raz zabieg - a po co.
            więc odradził mi dzisiejszy zabieg i stwierdził że w 10 dniu cyklu też mogę
            przyjechać-i wtedy profesorek mi zrobi.

No i tyle brzuchatek koło mnie siedziało - czekały na USG-każda oglądała swoje
            maleństwo smile
            • anialm Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 13:50
              Erga - a juz myslałm jak cie zobaczyłam, ze jestes po.... no nic, przynajmniej
              jutro poszalejesz na nartach smile
              • ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 13:54
                ergus - ja tez jak cie zobaczylam to myslalam ze juz posmile) i po co byly te
                nerwy wczoraj big_grin
                • ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 13:57
                  Marudka chyba pojade dzisiaj kupie Małej te zelki przy hali ale się ucieszy a
                  ja pracuje na Zoliborzu wiec blisko mamsmile
                  • ant25 widziałyście to 13.01.06, 13:59
                    wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3111731.html
                    normalnie mnie serducho ścisneło
                    • fantaisie Re: widziałyście to 13.01.06, 14:06
                      Erguś , śpij teraz spokojnie, szkoda że tylko się tak denerwowałaś na darmo, ale
                      do wtorku bliziutko i będziesz miała już za sobąsmile
                      Widziałam, i serce mi zamarłosad(( to był chyba jakiś mały słoniksad((
                  • althea35 Witam, witam! 13.01.06, 14:16
                    No ja tez sie pytam, gdzie jest Abie?? Mam nadzieje, ze wszystko u niej w
                    porzadku.

Ergus, no to jutro nartki, a we wtorek o tej porze juz pewnie bedzie po
                    wszystkim. U mnie warunki sniegowe kiepskie... nart nie bedzie.

Bebelku - jakie rogaliki upieklas? U mne beda faworki w weekend.

Fantaise - wydaje mi sie, ze H&M ma cos getropodobnego. A moze kup podkolanowki.

Chyba wam nie pisalam, ze mialam egzamin, wczoraj pisemny, dzisiaj ustny.
                    Wyniki dopiero pod koniec nastepnego tygodnia... ale narazie mam troche luzu.

Znowu kupilam soebie serwetki... mam ich juz cale pudelko. No i wreszcie
                    zaczelam sie wymieniac. Serwetki takie papierowe. Moze macie jakies ciekawe
                    wzory??
                    • bebell Re: Witam, witam! 13.01.06, 19:55
                      one są krucho-drożdżowe z powidłami. te rogalikismile))
                      faworki... hmm... uwielbiam! może zrobię w tygodniusmile))

k.
                      • melba7 Re: Witam, witam! 13.01.06, 20:42
                        Dobry wieczór piatkowosmile
                        Zaczynam się martwić o Abie, napiszę maila...boję się,ze coś się stało.
                        A ja mam jutro gosci- przyjeżdza moja siostrzenica (starsza o 4 latawink) z
                        mężem, a w niedzielę wracają do siebie do Szczecina.Własnie piekę karkówkę na
                        ich cześć.
                      • althea35 Re: Witam, witam! 13.01.06, 21:54
                        Ja takie super male rogaliki zawsze pieklam jak bylam wsciekla, ale to jeszcze
                        w liceum bylo. Rodzinka sie cieszyla.
                      • althea35 Re: Witam, witam! 13.01.06, 21:55
                        Bylismy na jakichs cudach, przebierancach. Fajnie bylo, tylko zimno.
                        • balbinka74 Re: Witam, witam! 13.01.06, 23:07
                          Wpadłam tylko na chwilunię..a tu tyle pościków...

Bardzo cieszę sie,że Magduska juz w domu!Super,ze dużo śpi, wtedy szybko
                          przybierze na wadze...ja miałam 2000kg, gdy przyjechalam do domku...no i
                          popatrzcie jaka ze mnie baba...no i darłam sie( to mi do dzis zostalo...)

Gwiazdeczko, łykaj tabsy i wypoczywaj ,a wszystko będzie dobrze!Przy okazji
                          prosze ode mnie pozdrowic mlodych rodziców.

Ant...kiedy ten wyjazd dopoznania...nie ma opcji, bysmy sie nie spotkały z
                          anialm!!!Podaj jakies konkrety, bo mnie korci przyjechac nawet autobusikiem...

Cytrus, teściory zamawiaj , a co.

Erguniu...szkoda,ze cie odesłali z kwitkiem...ale chociaz sobie posmigasz na
                          nartach.

Lalisiu, bede bić....leż kochana, bo cie palnę!!!Chcesz urodzic w domu???

Stokrociu...5 cykl...to nie jest najgorzejsmile))

I ja sie martwię o Abusia naszego kochanego...ale czyz nie miała do niej
                          przyjechac teściowa????a moze cos pokręciłam....

Dziewczyny, wybaczcie,ze nie pisze do wszystkich, jutro nadrobie...padam po
                          zajeciach z podyplomówki a jutro cd....i ta ślizgawica na drogach brrrr.Pa

• fantaisie Re: Witam, witam! 13.01.06, 23:11
                            Balbinko, śpij spokojnie i niech Ci się przyśnią same cudeńkasmile
                  • ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 14:19
                    jedz koniecznie!! wczoraj mieli ogromny wybor, wszystkie ksztalty!! jak
                    wejdziesz to tej budy to na wprost masz kase i po prawej od tej kasy na jej
                    wysokosci za lada stoja te pudelka z zelkami. powodzenia w szukaniu smile
                    • erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 15:08
                      Nawet nie wiecie jakbym chciała miec to już za sobą. Ale nic - już wiem jak to
                      wygląda i nie jest to znowu takie straszne. Przeszłam przez te wszystkie
                      formalności, siedziałam przed salą zabiegową, Ba! nawet w niej byłam. Te
                      wszystkie ankiety wypełniłam, no i niestety. Ale we wtorek już będę się mniej
                      bała smile tak mi się przynajmniej wydaje.

O słoniach słyszałam w radio - biedne słoniątko.. A jaka reszta słoni mądra!!
                      • erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 15:09
                        A co się stało z Abie????
                        Milczy coś ostatnio..
                        • ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 15:13
                          No włansie Abie zaczynam się martwic to juz długo jak się nie odzywa pomyslałm
                          że by moze sprawdzic ina drogą czy wszystko OK może ktos ma z nia kontakt
                          telefoniczny ? MOże jakiś sms albo co
                          • ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 15:17
                            wlasnie, popieram!!!!!!!!! ma ktos kontakt z Abie, ja tez sie zaczynam
                            martwic...
                            a o slonich czytalam - tylko ze wzgledu na Abie adopcje nei chcialm tego
                            wklejac. biedny slonik....
                        • gviazdka3 Rozmawiałam z BombąMoniką! 13.01.06, 15:21
                          W końcu udało nam się zdzwonić!
                          Monika serdecznie Was pozdrawia i bardzo dziękuje za
                          wszystkie miłe słowa pod jej adresem!
                          Jest przeszczęśliwą mamą ważącej już 1900g Magdzi,
                          która już od środy mieszka z nimi! Malutka jest
                          bardzo spokojna, nie płacze, a jedynie delikatnie
                          mruczy (sama słyszałam!!!), poza tym chętnie przyjmuje
                          pokarm swojej mamy i bardzo dużo śpi! Nocą je dość
                          często, nawet co godzinę, więc Monia była nieco zmęczona,
                          gdy do niej dzwoniłam; stara się odsypiać z córeczką
                          w ciągu dnia! Tatuś Magdalenki dzilnie się nią opiekuje,
                          przewija, przebiera, kąpię i jest wręcz zachwycony
                          swoją pociechą! I wcale mu się nie dziwię!!!
                          Monika gorąco pozdrawia Was wszystkie!!! :o)

Ergo, życzę bardzo udanego wypadu na narty jutro, pośmigaj
                          i za mnie, bo strasznie mi brakuje tego zimowego szaleństwa!

Wiecie co?! Zaczynam martwić się o naszą Abie, tak nagle zniknęła...
                          Kochana, mamy nadzieję, że u Ciebie i dzidzi wszystko w porządku!!!

Uciekam już na obowiązkowe leżakowanie, ale być może pojawię się
                          jeszcze wieczorkiem! Na razie!
                          M.
                          • althea35 Re: Rozmawiałam z BombąMoniką! 13.01.06, 15:27
                            Milo slyszec, ze u Moniczki i Magdusi wszystko dobrze! No i super, ze tatus
                            jest taki kochany i opiekuje sie dzielnie malenstwem.
                            • ant25 Re: Rozmawiałam z BombąMoniką! 13.01.06, 15:36
                              A włąśnie Gwiazdko może Bombamonika miała kontakt tel z Abie, wiem ze
                              kontaktowały się poza forum w sprawie Madzi wiec może było to telefnicznie ?
                              • bebell Re: Rozmawiałam z BombąMoniką! 13.01.06, 15:40
                                chyba niesad( myślę, że raczej mejlem...
                                • cytrusowa Re: Rozmawiałam z BombąMoniką! 13.01.06, 16:29
                                  fajnie ze rodzinka szczeliwa z Madziąsmile

a co do Abie - kurde, no faktycznie dawno jej nie bylo, milczy...martwie sie tak
                                  jak wy, ale chyba nie ma innego kontaktu niz mailowysad
    • stokrotka76 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 17:38
      Cześć Dziewczynki!

Piątek 13 jest nawet miły smile. Z pracy wyszłam normalnie i zaraz idę na
      spotkanie z przyjaciółeczką młodą mamusią - pierwsze nasze bez synka, odkąd się
      urodził smile.

Cieszę się, że u Moni wszystko dobrze i, ze maleństwo już w domku smile)). Po tylu
      cierpieniach w końcu szczęście i radość smile))!

Megi i Gviazdeczko, fajnie, że u Was wszystko dobrze smile. Dzielne z Was przyszłe
      mamusie! I Lalisia tez oczywiście jest bardzo dzielna, tylko niech dba o
      siebie smile)).

Erguś, czyli miałaś dziś próbę generalną! Może to i lepiej, że kazali na
      profesorka czekać, przynajmniej będziesz miała pewność, że wszystko przebiegło
      w 100% jak powinno smile.

Zapowiada mi się bardzo milutki weekendzik! Bez szkoły, bez pracy, na luzie smile.
      Pójdziemy sobie na zakupki, pojedziemy na obiadek do moich rodziców, no i
      wieczorkiem w sobotę przyjdą ludzie.

Zbieram się, bo zaraz psiapsiółka podjedzie smile. Idziemy poplotkować smile))!

Buziaki!
      • fantaisie Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 13.01.06, 21:54
        Rogaliki, faworki, chcecie mnie wykończyć????? Jak możecie, ja się twardo
        odchudzam, dzisiaj torebeczka ryżu, a Wy o takich pysznościach, nie lubię Wassmile))
        Dzięki za pomysły getrowe, w poniedziałek mam dzień dobroci dla zwierząt i
        spotykam się z przyjaciółką, to pograsujemy po sklepikachbig_grin
        Fakt te nasze przyszłe Mamusie są bardzo dzielne i Kochane, ale Stokrotko my też
        takie będziemy!
    • stokrotka76 Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 09:35
      Hej Dziewczynki!

Miłego weekendziku Wam życzę smile.

My zaraz się szykujemy, jemy śniadanko i jedziemy szukac kurteczek zimowych po
      sklepach, a potem na obiadek do moich rodziców.

Ale mi apetytu narobiłyście tymi słodkościami! Staram się trochę ograniczać z
      jedzonkiem - choć ciężko, bo mam jakieś słodycze, które w pracy dostałam
      jeszcze w paczce smile

Właśnie usiadłam z kalendarzem i jeszcze raz wszystko policzyłam. Staramy się
      od maja, czyli 8 miesiąc. Ale po odjęciu miesięcy z wyjazdami i z/po zabiego -
      to 5 miesiąc. Idąc jeszcze dalej - to tak naprawdę 4 cykl starań - nie licząc
      ostatniego 55-dniowego, w którym były dwa dalekie wyjazdy! To tak sobie na
      pocieszenie liczę, żeby w panikę nie popadać i wyluzować smile)).

Buziaki!

• cytrusowa Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 09:42
        tez sie podlaczam to zyczen weekendowych.

testy kupie jak bedzie kasa - mamy problemy;-(, najwyzej w nast. cyklu zastosuje.
        znalazlam namiary na klinike uniwersytecką i w poniedzialek M. będzie dzwonil i
        nas umawial! Godziny przyjmowania iscie panstwowe - od 9 do 14, lub od 14 do 18.
        Moj bedzie musial chyba wziac wolne, a raczej na pewno pol dnia. super.
        a najlepsze jak dla mnie są godizny na monitoring i usg - uwaga! - 7.45-9.00

z innej beczki - zrobilam wczoraj wreszcie pierogi ruskie,w yszly przepyszne,
        ponad 35! ciasto cudnie delikatne i cienkie....podpatrzylam w Wigile tate, jak
        wyrabial ciasto, no i sama zrobilam. a ser bialy przywiozlam z gDanksa i prosze
        - wyszly.
        jestem z siebie dumna.
        nie zaporsze was na nie wirtualnie, bo zostalo pare sztuk i nie starczy, ale
        nastepnym razem na pewno!
        • stokrotka76 Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 10:16
          Cytrusik, fajnie, że poszukaliście kliniki smile! Działać trzeba wink!
          A pierogi ruskie, mniam mniam, to chyba moje ulubione smile)).
          Z teścikami warto spróbować, a nóż widelec pomogą smile!
          • lalisia78 Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 10:27
            balbinko nie mam zamiaru w domu urodzic juz wiem jak to przebiega wiec nie ma
            problemu napewno rozpoznam ze sie porud zaczynasmile) no ale juz u mnie duzo
            lepiej skurcze wczoraj jeden na godzine a dzisiaj jak narazie tylko jeden jak
            maz przyjdzie z pracy zawiezie mnie do mamy z alicja ja bede lezec a dziadki
            sie bawic. troche sie tez uspokoilam jak to bedzie jak bede w szpitalu bo
            alicja zaczyna sie przekonywac do tatusia juz nie ma krzyku jak nie ja ja
            kompie tylko on nawet jej sie to podoba gorzej ze spaniem ale tez napewno sobie
            poradza bo nie beda mieli wyjscia. Chcialabym juz poniedzialek popoldniu bo
            wtedy sie dowiem czy wszystko jest ok mam nadzieje ze urodze jak juz koncem
            lutego.
            • cytrusowa lalisia 14.01.06, 10:28
              jak sie czujesz???skorcze przezly?
        • althea35 Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 11:05
          Cytrusiu, gratuluje pierogow! Ciesze sie, ze sie udaly!
          • fantaisie Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 11:18
            Cytruś, duże gratulacje! Ubóstwiam pierożki!!!! Tylko strasznie pracochłonnesmile
            Rok temu w górach nasza gospodyni robiła mniamuśne pierogi i mam nadzieję, że
            wtym roku również się załapiemy, a były z mięskiem, kapustką, i właśnie ruskiebig_grin
            oj ślinka aż cieknie!
            Dobrze, że się zapisałaś do kliniki, a co do testów to ja je sobie odpuściłam, i
            zobaczymy kiedy się poddam i polecę do apteki. Normalnie kupowałam Clear plany,
            one są diabelnie drogie płaciłam ok.96zł, a od Ewy analityk do dzisiaj nie
            dostałamsad więc w ramach oszczędności-mąż nadal bez pracysad(( nie kupuję.
            Stokrotko no pewnie, że nie masz się czym prezjmować, a dzisiaj życzę Wam miłego
            buszowania po sklepachsmile
            Lalisiu, Ty leż sobie spokojnie, do lutego już tylko trochę, wytrzymaj! Małą
            niech się dziadkowie zajmują.
            Trzymajcie się sobotnie dziewczynki i pobimbajcie sobie radośnie!
          • melba7 Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 11:18
            witam sobotnio!
            zaraz biorę się za sprzątanie(psiamać, kto w tym domu tak bałagani?)
            i dziecko muszę zmobilizować do porządków w jego pokoju...odezwę się późniejsmile
            Lalisiu, dobrze,że lepiej się czujesz, odpocznij sobiesmileniech rodzinka zajmie
            się małąsmile
            • anialm Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 12:35
              Dzień dobrek sobotnio!

Właśnie wrocilismy z zakupów no i czeka nas sobotnie sprzątanie. Melbus Ja tez
              sie głowie, kto generuje TAKI bałagan u nas w domu... Do Nuli pokoju nie
              zagladam przedz tydzień, bo by mnie szlag trafil smile albo bym sie o cos
              przewrociła smile

Cytrus - ruskie - UWIELBIAM!!!! Moga byc nawet wirutalnie... ale nie umiem
              robic... ale chyba nawet lepiej bo bym jadala jadla az bym musiala sobie
              pyszczek zaszyć smile No i dobrze ze zapisani jestescie do kliniki - byle pchac
              wszystko doprzodu smile

Stokrotko - pewnie ze nie ma czym sie martwic smile a zakupy... hmm... na mnie
              działaja odstresująco smile

Lalisiu - i widzisz wszystko sie jakos ułozyło, ma kto sie zajac Alicja, Ty
              siebie nie forsujesz.... A tatus - to fajnie ze angazuje sie bardziej w
              zajmowanie malą smile ściskam i oby do końca lutego - juz bliziutko smile

A my bylismi juz dzisiaj u developera. Całkiem miło było. Przedłużylismy
              rezerwacje do następnego poniedziałku i zarezerwowalismy jeszcze miejsce
              postojowe w garazu... generalnie owocne spotkanie smile
              A wieczorem mamy gosci - wiec zaraz zabieram sie za robienie sałatki, pieczenie
              karpatki, zapiekaneczki i koreczków.... ale bedzie pysznie smilesmile

Buzki!
            • ma_ruda2 Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 12:36
              witam sobotniosmile)
              Lalisia - ciesze sie ze Amelka jeszcze posiedzi w brzuszku smile
              Cytrus pierogi?? no, no podziwiam, podziwiam...
              Stokrotka - powodzenia na zakupach.
              Melbus - chyba ci co robia balagan u ciebie byli i u mnie, ja tez jestem w
              trakcie sprzatania....
              Antus - zelki kupione?? smakowaly Ameli??
              Reszte lasek sciskam bardzo, bardzo mocno...
              wracam do sciery big_grin
              papa
              • ktat Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 12:51
                witajcie oczywiscie nie mam szans nadrobic takiej ilosci
                pozdrawiam was serdecznie
                u mnie 10tc1d chociaz lekarz juz w czwartek okreslila na 11tc
                malenstwo mialo 32mm lekarz je obudzila i widzialam po raz pierwszy nozki
                raczki paluszki jak sie przekrecalo cudny widok az mi sie plakac chcialo a jak
                opowiedzialam mezowi tez byl w euforii
                u mnie juz lepiej zagrozenie powoli mija leki ostatnie dwa opakowania bole
                brzucha minely teraz sie tylko rozciaga ale za to strasznie boli glowa i padam
                ze zmeczenia
                usg faldu mam 24 to bedzie 12tc lekarz powiedziala ze przy dobrych wiatrach
                mozna juz rozpoznac plec
                jestem strasznie szczesliwa
                trzymam za was kciuki
                • abie76 Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 15:18
                  Czesc Dziewczynki!

nie ma powodow do zmartwiensmile Mam sie absolutnie dobrze, tylkomialam zakrecony
                  tydzien i nie umialam sie pozbierac ze wszystkim co mialam do zrobienia.
                  Troche poczytalam co sie dzieje uWas i chyba nie przeoczylam zadnych dobrych ani
                  zlych wiadomosci. Po prostu jest w normie dobrze, tak?
                  Dzeikuje zdjecia z Waszej imprezki. Podobalo mi sie, az mi sie zamarzyly takie
                  babski plotki przy Bacardi (mniam, zwlaszcza limonkowy, och, och).

Co do sloni, to jak mozna qwa slonia na drodze nie zauwazyc????
                  1 slon jak sie rodzi ma przynajmniej 50kg, wiec to nie maly koteczek
                  2. twz autostrada Mombasa - Nairobi jest jednopasmowa droga, na ktorej nie mozna
                  sie rozpedzic wiecej niz 70kmh, bo sa takie dziurwy, ze mozna kawalek auta
                  zgubic. Jezdza tiry jak wriaci, bo nikt nie uznaje pasow ruchu i kazdy jezdz po
                  tej czesci drogi, na ktorej nie ma dziur.
                  3. male slonie nie chadzanja samotnie, tylko zawsze przy matce, wiec musialo byc
                  tam conajmniej dwa slonie

Ludzie sa okropni i strasznie bylo mi przykro czytac ten artykul (znalazlam go
                  sama wczesniej, zeby nie bylo, ze mnie przygnebilyscie).

Mam nadzieje, ze spedzacie mile sobotnie popoludnie i lenicie sie troche
                  zbierajac energie na nastepny tydzien.
                  • melba7 Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 15:25
                    Abie, no wreszcie!oszczędź nam stresów, i pokazuj się trochę częsciej!
                    U mnie @.Mniej więcej o czasie.
                    • ma_ruda2 Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 15:34
                      Aie, boshe kamien z serca.....
                      Melba mam racje - masz sie meldowac!!!!!!!!!! zrozumiano?? big_grinD
                      spadam na spacer bo M juz krzyczy ze ja znowu przy kompie. Melbus posprzatane???
                      • melba7 Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 15:41
                        powiedzmy,że posprzątane...
                        • balbinka74 Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 16:11
                          Witam wszystkie panie!!!

Fantaise, maz na pweno niedługo coś znajdzie, zobaczysz.

Melba, nie spotkałam sie z tym, by ktos dzieci zmuszał do pisania bez odrywania
                          pisadła od kartki...Polecałabym raczej pisać każdą literkę osobno.Niech młody
                          poćwiczy kaligrafię do znudzenia....tylko na poczatku trza go pilnowac . A w
                          której jest klasie??Oj, ktos musiał ci się bardzo narazić, skoro masz taką
                          sygnaturkę....smile))))))))))

Abi, więcej nas nie straszsmile)))))))))Mam nadzieje,ze juz sie odkopałas z
                          zaległości....Żal mi tego słonika....

Erga, uwazaj na tych nartach....

Cytruś, widzę,ze zmiękłas w sprawie męża...dogadaliscie sie jakoś??Podzielam
                          zdanie kobitek...dobrze,ze zgłosiliście sie do kliniki!

Marudko....to dziwne, u mnie też jakiś ufoludek chyba pod naszą nieobecność
                          bałagani...gdy wybiegamy do pracy...jakoś tego nieładziku nie widać....
                          U mnie dzis mężul robił za sprzataczkę, dopiero wróciłam z zajęć...

Gwiazdeczko, co u ciebie???Masz jeszcze te dolegliwości???

Obejrzałam zdjecia....bebelek był super zaczerwieniony...hihihi...

Ant, co z przyjazdem do Poznania???

Lalisiu, ja nie przesadzam...do mojej kumpeli pogotowie jeszcze nie zdążyło
                          wyjechać a juz mała byla naświecie...urodziła się po 7 minutach od pierwszego
                          bóliku....Na szczęście wszystko było ok...
                          A tobie to naprawdę lanie się należy za to dźwiganie Alicji...dziewczyno
                          opamietaj sie trochę. Ja cos czuję,że gdy tylko lek zacznie działać i
                          dolegliwości miną, ty znowu weźmiesz się za pranie, sprzatanie, dźwiganie...
                          Jędza jestem, ale uważam,że gin jednak powinien cię wrzucić do szpitala na te 2
                          tygodnie, bo znając sytuację ,nie będziesz miała jak pojutrze odpoczywać...A
                          mężowi należy się opieka na ciebie i na dziecko....

• erga4 Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 18:39
                            Oj Balbinko - ja się spotkałam z taką nawiedzoną polonistką która miała z nami
                            zastępstwo i próbowała przez ten krótki czas zmusić nas do pisania jednym
                            ciągiem - nie odrywając ręki. Na szczęście szybko wróciła nasza polonistka smile
                            mój mężulo i jego brat uwielbiają grzebanie w aucie!! nosz nie ma dla nich
                            lepszej atrakcji niż cały dzień w garażu utaplani w smarze smile choć mój mężulo
                            trozkę taki czyścioszek jest i wszystko robi w rękawiczkach bo nie lubi mieć
                            brudnych rąk.

Melbuś a jak tam współpraca z twoim eks-em?? dobrze się układa?
                            kiedy masz szanse na własny lokalik?

A ja zajęłam się znowu szydełkowaniem - robie drugie kapcie dla babci mojego
                            mężusia. Już wam pisałam że pod choinkę zrobiłam jej jedne - była zachwycona,
                            ale strasznie jej szkoda "takich pięknych kapci" i w nich nie chodzi smile bo
                            mówi że to będą na specjalną okazję: jak goście przyjdą, ksiądz po kolędzie
                            albo lekarz na wizytę domową. No i jakby miała iść do szpitala to żeby były
                            ładne - no więc postanowiłam jej zrobić drugie smile

A co do nart - to tak jak myślałam. mężulo dopiero wrócił z garażu i obiecał że
                            jutro pojedziemy na cały dzień.
                  • althea35 Re: Dzieńdoberek sobotni! 14.01.06, 15:40
                    Abie, jak dobrze ze sie odezwalas! odzywaj sie, bo widzisz cos ie dzieje jak
                    zamilkniesz...

Udalo mi sie "odgruzowac" sofe, a maz dzielnie poodkurzal. Ide w koncu robic te
                    obiecane faworki.

Buzka!
    • erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 14.01.06, 16:00
      Balbinko!
      Balbinka napisała:
      <...ja miałam 2000kg, gdy przyjechalam do domku...no i
      popatrzcie jaka ze mnie baba...no i darłam sie( to mi do dzis zostalo...)

2000 kg ??? hehehe no nie przesadzaj!! smile))))

Co do zabiegu to mężulo od razu mi powiedział że lepiej poczekać na profka - on
      to zrobi profesjonalnie. Ale teraz już się dużo mniej boję.

Cytruś - czyli z mężusiem wszystko na dobrej drodzę widzę. To super wiadomość!!

Anialm - mój mężuś uważa że garaż to podstawa!! on mieszkania bez garażu nawet
      by nie oglądał smile)

Ktat - to super że wszystko w porządku - ale musi być fajnie tak podglądać
      maluszka smile)

OOO i nasza zguba Abie się znalazła!!!

Melbuś -ściskam mocno! @ to znak że za kilka dni znów będą staranka smile

Mężuś mój jak zwykle coś majsterkuje przy autku i nie wiem czy będzie miał
      jeszcze chęci jechać na narty... Zwłaszcza że mu powiedziałam że jest tam
      mój... hmmm.. kolega Jacek smile)
      Ale jeśli nie dziś to jutro na pewno pojedziemy!

Lalisiu a ty masz leżeć i dbać o Amelkę - niech przyjdzie na świat o czasie!!

To super że Madzia jest już w domu - teraz czekamy na fotę małej Magdalenki z
      mamusią!
      • balbinka74 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 14.01.06, 16:30
        Erga,masz świętą rację....czyliwazylabymwtedy 2 tony...hihiiiaja miałam 2000g

O, mozesz mi wynajac swego meza do grzebania przy samochodziku...a weź mojego
        na narty....
    • ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 14.01.06, 16:12
      no i po spacerze... to zesmy sie naspacerowali. ale zimno brr.
      Melbus u mnie tez powiedzmy ze posprzatae. kurna i nie doczytala o twojej @ -
      biedaku sad
      i tyle, ide z kasiazka na sofe.
      • melba7 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 14.01.06, 16:34
        E, zaraz biedaku...naprawdę, w ciągu tego miesiąca tyle złych rzeczy działo się
        wokół mnie,że to nawet lepiej, że nie jestem w ciąży...W następnym cyklu będzie
        lepiej, jestem spokojniejsza...i już nie kaszlę.Kasłałam przez 4 miesiące-cały
        okres współpracy z tą jak jaj tam no wiecie którą...czary czy co?jednak skłaniam
        się ku teorii,że większośc chorób ma podłoże psychologiczne...
        • fantaisie Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 14.01.06, 18:19
          Abie, dobrze Cię widzieć, wszystkie rozumiemy full roboty, ale pokazuj się
          chociaż co parę dnismile))
          Też się zastanawiam jakim cudem ktoś mógł nie zauważyć słonika na tej
          "autostradzie", jeżdżą debile! Albo zrobili to celowo... bo coś tam było w tym
          artykule takiego na końcusad

Mnie złe podkusiło i zeżarłam 7 czekoladek i mam gigant depresjęsad(((

Melbuś, paskuda przyszła, czyli przed Tobą same miłe chwile z Mężusiembig_grin

Ktat, dobrze że wszystko jest ok, no a jeszcze jak zobaczyłaś maleństwo na
          usg...to musi być więcej niż piekne!

Balbinko, cały czas sobie powtarzam, że na pewno znajdzie pracę, tylko dlaczego
          to tak długo trwa?? Marwtwię się i widzę że M. też się stresujesad

Faworki!!!!!!!! Też chcę!!!!!!!!!!!

Idę sobie coś poczytać, a jeszcze powiem Wam coś fajnego, otóż moja uczennica
          pojechała sobie właśnie na 1,5 miesiąca na Mauritius, bo jest zmęczona, a dodam
          tylko że dopiero co wróciła z Włoch i Szwajcarii.
          • althea35 Gotowe! 14.01.06, 18:24
            Faworki ma sie rozumiec!
            • erga4 Re: Gotowe! 14.01.06, 18:40
              daj spróbować smile
              • melba7 Re: Gotowe! 14.01.06, 18:43
                Lada moment zaczyna się przetarg-trwa 30 dni, czyli w połowie lutego mam szansę
                być u siebie.W pracy ok.Mój małzon zmajstrował filmik indyjski upamiętniający
                moje przejścia z eks współpracowniczką...wkleić?ostrzegam, z bluzgami, ale
                subtelnymismile
            • ma_ruda2 Re: Gotowe! 14.01.06, 20:03
              Althat - a moze przywieziesz troszk faworkow na spotkanie 30??

zartowalam ...
        • erga4 Sprawdziłam pocztę 14.01.06, 18:43
          i widzę maila on Moni - niestety nie ma załącznika - a miało być zdjęcie
          magdusi. Sprawdzcie czy u was też załącznik znikł...
          • melba7 Re: Sprawdziłam pocztę 14.01.06, 18:53
            u mnie jestsmile
          • althea35 Re: Sprawdziłam pocztę 14.01.06, 19:02
            Moja skrzynka pusta...
            • erga4 Re: Sprawdziłam pocztę 14.01.06, 19:03
              Melba - prześlij - plizzzzz
            • erga4 Re: Sprawdziłam pocztę 14.01.06, 19:03
              A i wklej link - chętnie posłucham bluzgów smile
            • erga4 znalazłam takie coś: 14.01.06, 19:04

jolmys.webpark.pl/
              Nasze brzuchatki może sprawdzą czy to prawda smile
              • melba7 link do filmiku 14.01.06, 19:09
                www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=523748
                • erga4 Re: link do filmiku 14.01.06, 19:13
                  Genialny!!!!!!!

Duży buziak dla twojego męża!!!!!!!
                • althea35 Melba! 14.01.06, 19:16
                  Dobre!!!
                • melba7 Re: link do filmiku 14.01.06, 19:18
                  zdjęcie poszłosmile
                  przepowiednia z tej stronki sprawdziła się u mnie i mojej mamy
                  • erga4 Boże jaka śliczna!!!! 14.01.06, 19:20
                    dzięki Melbuś - nosz cudeńko!!! ja ryczę... wzruszyłam się okropnie...
                    • althea35 Babeczki! 14.01.06, 19:35
                      Przeslijcie mi Magdusie!
                    • melba7 Re: Boże jaka śliczna!!!! 14.01.06, 19:35
                      Cudna jest...i ma taki pogodny wyraz buzismile
                      Ja chcę mieć córeczkęsmile
                    • ma_ruda2 Re: Boże jaka śliczna!!!! 14.01.06, 20:08
                      Laski, przelijcie zdjiecie, nie i ja obie porycze, co??plizzzzzzzzzzzzz
                      • ma_ruda2 Re: Boże jaka śliczna!!!! 14.01.06, 20:18
                        Wymienie ta cholerna klawiature!!!!!!!!!!! obiecuje!!!! mialo byc:
                        przeslijcie zdjecie, niech i ja sobie porycze!!!!!!!!!!!!! bosheeeeeeee!!!!!!
                        • althea35 Re: Boże jaka śliczna!!!! 14.01.06, 20:34
                          O rany! Jak ona jest slodziutka!
                • ma_ruda2 Re: link do filmiku 14.01.06, 20:07
                  Melbus - to jest genialne!!!!!!!! OSKAR dla twojego mezula!!!!!!!
                  • fantaisie Re: link do filmiku 14.01.06, 20:28
                    Melba filmik genialny!!! Chylę głowę przed geniuszem! Gratulacje!
                    Dziewczyny czy ja też mogę poprosić o zdjęcia Malutkiej?? Bardzo proszę!
                  • erga4 Re: link do filmiku 14.01.06, 20:31
                    Wysłałam wam fotkę Magdusi.

poryczmy sobie wszystkie - tak ze szcęścia, tak ze wzruszenia...

Gviazdeczko - dzięki za zdjęcia!!! Nosz brzusio masz cudny!!! nie
                    przypuszczałam że juz jest taki duży!! Ale pewnie będzie wielki - bo widzę że
                    tatuś wysoki to i dzieciątko bedzie niemałe smile)
                    • ma_ruda2 Re: link do filmiku 14.01.06, 20:35
                      Poryczalam sie......... dobrze ze M w sklepie i nie widzi ...
                      jaka ona sliczna, przesliczna. ja chce core!!!!!!
                      wstyd sie prznac ale zdjec gviazdki tez u mnie nie ma, Ergus moge cie prosic???
                      • fantaisie Re: link do filmiku 14.01.06, 20:51
                        Czy podpadłam, że nie mam zdjęć??? Ani Małej ani Gviazdki, buuuuuuuuusad(((
                      • gviazdka3 Dobry wieczór kobietki!!! 14.01.06, 20:51
                        I od razu proszę o cierpliwość!!!
                        Zaczęłam wysyłać zdjęcia do wszystkich (do Ciebie Marudko również),
                        jednak poczta znów coś szwankuje i po wysłaniu do pierwszych 10 osób
                        z listy nagle coś się zawiesiło i nie można dołączyć załączników,
                        spróbuję ponownie za parę minutek! Na pewno dojdą do Was wkrótce! :o)

Ja oczywiście przyłączam się do podziwiania małej Magdusi, dziciątko
                        to w końcu marzenie każdej z nas, a ona do tego jest taka śliczna!!!
                        I jak tu się nie wzruszyć...

Cytrusiu, widzę, żę sprawy idą do przodu i bardzo mnie to cieszy!!!

Abie, kamień spadł mi z serca po przeczytaniu Twojego spokojnego postu,
                        bo już moja głupia wyobraźnia zaczynała działać niekorzystnie... Cieszę
                        się kochana, że u Was wszystko dobrze!

Ktat, wiem co czujesz!!! Super, że maluszek ma się dobrze w brzusiu
                        u swojej mamusi! Masz może zdjęcie z tego USG???

Ergo, jestem znów pełna podziwu: najpierw słynne w całej Europie bomki
                        robisz, a teraz papućki dla babci?! Jesteś niesamowita!!!

Malbo, więc jednak @... :o( Dobrze chociaż, że inne sprawy idą ku dobremu!

Marudka pewnie dziś będzie słodko spała po takim miłym, mroźnym spacerku!

O Anięlm nawet nie pytam, pewnie imprezka już na całego u niej, hihi!!!

Balbinko, współczuję tych piątkowych zajęć na podypl., to musi być
                        wykańczjące!!! A pisałaś już w czym dokładnie się dokształcasz?! Bo
                        ja to taka ciekawska jestem! :o)

Dobra laski, nim położę się do łóżeczka, spróbuję posłać jeszcze te fotki,
                        może tym razem poczta "zadziała"...

Dobranoc i przyjemnej niedzieli życzę!!!
                        M.
                        • gviazdka3 Re: Dobry wieczór kobietki!!! 14.01.06, 21:03
                          Matko, ile literówek strzeliłam, aż mi wstyd!
                          Sorki, zwłaszcza Melbo, bo przekręciłam Twój nick!
                          No, a Erga oczywiście słynne bombki zrobiła...
                          Wybaczcie, spieszyłam się!!!

Poczta wciąż mi nie działa! A niech to...
                          • ma_ruda2 Re: Dobry wieczór kobietki!!! 14.01.06, 21:06
                            Gviazdko, przepraszam... spokojnie poczekam i tydzien na twoje zdjecia.
                            sciskam smile)
                            a co do literowek, to ja tu jestem ich krolowa!!!!!!!!big_grin
                        • fantaisie Re: Dobry wieczór kobietki!!! 14.01.06, 21:10
                          Gviazdko, właśnie dostałamsmile))dziękuję, jak Ty ślicznie wyglądasz z
                          brzuszkiem!!!!!! Wzruszyłam się...
                          • gviazdka3 Chyba się wreszcie udało!!! 14.01.06, 21:22
                            Wysłałam fotki chyba do wszystkich, mam nadzieję!
                            Dzięki za wszystkie słowa uznania pod adresem brzusia! ;o)
                            Szczerze?! Wyglądałabym dużo płaściej, gdybym zdjęcie zrobiła
                            przed południem, dziwnie, ale tak właśnie jest: rano mam
                            połowę tego brzucha co teraz, hihi! Ale wreszcie widać, że
                            będę mamą!!! :o)))

Teraz cierpliwie czekam na Wasze brzusie kobietki!!!
                            Dobranoc
                            • althea35 Re: Chyba się wreszcie udało!!! 14.01.06, 21:29
                              Ja tez dostalam zdjecia brzusia i dzidziusia! Sliczna mamusia, ze slicznym
                              brzusiem! No i widze, ze u was tez spora roznica wzrostu... ja tez siegam
                              mezowi mniej wiecej do ramienia.
                              Buziaki!
                          • ma_ruda2 Re: i ja, i ja......... 14.01.06, 21:23
                            ja tez dostalam zdjecia maluszka gviazdeczki i brzuszka rowniez gviazdeczki....
                            oboje wygladacie bosko!!! tez sie wzruszylamsmile Gviazdko sliczna jestes z tym
                            brzusiem, nawet ladniejsza niz bez........ boshe taki brzuch ............
                            sciskam i znow polykam lzy wzruszenia smile
                            • bebell Re: i ja, i ja......... 14.01.06, 21:35
                              heloł Kobiety!

Gviazdko- ale laska z Ciebiesmile)) nosz taka atrakcyjna Kobieta w ciąży, że głowa
                              małasmile) cudnie wyglądasz!!! i Dzidziulsmile))

Moniu- Magdalenka boska!!! taka śłodkasmile) nawet mój M się wzruszył jak ja
                              obejrzał i wyznał wstydliwie: super sa takie małe dziecismile)))

Malba- @ przyszła to i pójdzie i tego się trzymajmysmile))

Abie- dobrze, że się odezwałaśsmile)) mam nastepny test- chcesz??? ten jest
                              łatwiejszy i jednokrotnego wyborusmile)) jutro piszą poniektórzy!

Balbinko- Bebelkowi zawsze alkohol w postaci rumieńców wyłazismile) od pierwszego
                              kieliszka kwitnęsmile))

ściski

kasia

ps. lecimy do kina na 22.15smile)
                              ps2. aha, obcięłam włosy! na blond się nie zdecydowałamsmile)
                              • althea35 Bebelku 14.01.06, 21:39
                                Ty to pelna energii jestes! Podziwiam! A mnie sie nie chcialo isc na 21:00, bo
                                bysmy kolo polnocy wrocili.
                                Prosim o fotke krotkowlosego bebelka!
                                • balbinka74 Re: Bebelku 14.01.06, 23:19
                                  Prosimy o zdjęcia z nowa fryzurką! Po drinusiu to ja bardzo gadatliwa
                                  jestem...ale jeszcze nigdy mi sie film nie urwał....Podziwiam porę pójścia do
                                  kina....

Fantaise,najwazniejsze, by ciagle szukał i nie poddawał się!Uściskaj go ode
                                  mnie!!!

Erga, to ja proponuję mój stary smochodzik do dłubania...chyba pół roku nie
                                  starczy na wypucowanie tego co pod maska...gdy wkurzam sie na mojego, że on nie
                                  zaglada, nie chucha....to mówię,ze nasz samochodzik majuz ogromne pajęczyny pod
                                  machą...

Melbuś, filmik świetny!

Anialm imprezuje....Stokrocia świeczki stawia...gdzie matalka??

Gwiazdeczko, zaraz skoczę na pocztę....

• fantaisie Re: Bebelku 14.01.06, 23:41
                                    Dzięki Balbinko za słowa otuchy, jak moje szczęście oderwie się od kompa to go
                                    wyściskam, mam nadzieję że to nastąpi w najbliższym czasie, ale pisze jakiś
                                    program i świat sprowadza się tylko do tego! I szuka naprawdę bardzo uczciwie,
                                    tylko że sama wiesz jak to jest na rynku pracy. Dostało mu się za naiwność i
                                    teraz cierpisad

Bebelku, nowa fryzurka?? Też się zapisuję na zdjęciesmile
                                    Ale pora na kino, podziwiam, ja to jednak jestem leniwa bestia! Siedzę sobie
                                    teraz w ciepełku, popijam pyszną herbatkę-różaną w ślicznym w różyczki
                                    kubeczku...same przyjemności, a przede mną ciąg dalszy staraneksmile)
                                    • ma_ruda2 Re: Bebelku 15.01.06, 00:25
                                      widze ze juz nikogo nie ma sad a u mnie niespodziewani goscie... kolega M z
                                      wojska, oj bedzie sie dzialo big_grinD narazie zamknelam ich na balkonie - pala
                                      fajki - bo u mnie w domu sie nie pali smile) kolorowych snow laseczki. Balbinka -
                                      sciski mocne...smile
                                      Bebelek - jak i co za film?? pewnie jeszcze nie wrociliscie...
                                      • megi.1 Re: Bebelku 15.01.06, 00:33
                                        ma_rudko nie wszyscy śpiąsmile
                                        a chłopaków nie zapomnij wpuścić do mieszkania bo do rana to mogą zamarznąć na
                                        tym balkoniesmile)))

Kolorowych snówsmile
                                        • ma_ruda2 Re: Bebelku 15.01.06, 01:25
                                          wpuscilam chlopakowsmile szkoda mi sie ich zrobilo!! Megi - to twoj maz jest z
                                          netu??? wow - slow mi brakuje... chociaz, ja mam takie fajne kumpele z netu
                                          ze....
                                          • abie76 impreza, test i zdjecia 15.01.06, 01:52
                                            Wlasnie wrocilismy z imprezy, na ktora wcale nie mialam ochoty isc, zwlaszcza,
                                            ze Kamyczek zachowywal sie zle i nie przyjmowal zjedzonego przeze mnie makaronu,
                                            ale w sumie bylo fajowo. Dziecko chyba lubi glosna muzyke i podskoki, bo czuje
                                            sie dobrze. Bitter Lemon jest najlepszy na swiecie!

Bebell! Test chce. Moze odswieze moj zakurzony umysl. Bardzo poprosze.

Mam zdjecie Magduni od Moni (czy Erga ma jakis inne?), ale nie mam Gviazdkowego
                                            Brzusia z Mala Gwiazdeczka. tez poprosze o jakis FFW.

Megi, Wam zycze w takim razie milej rocznicy pierwszej randki smile

A wszystkim kolorowych snow i milej niedzieli.

Nocne usciski!
                              • ma_ruda2 Re: i ja, i ja......... 14.01.06, 21:40
                                Bebell - na co do kina????? i JAK TO OBCIELAS WLOSY???????? zdjecia, kotek
                                zdjecia, albo randka ze mna... boshe takie ladne wlosy obciela ..........
                                • megi.1 :))) 15.01.06, 00:31
                                  Magdusia cudnasmile)))

A duża Gviazdka i mała Gviazdeczka też prześlicznesmile))

Dziękuję za zdjęciasmile

My z M. właśnie skończyliśmy oglądfać "Kontakt" i chyba idziemy spaćsmile A jutro
                                  tzn. dziś mamy z M. rocznicę pierwszej randkismile Jaka ja byłam szalona, jechać
                                  przez pół Polski na spotkanie z chłopakiem poznanym na ircusmile. Dobrze, że była
                                  we mnie ta doza szaleństwa bo dzięki temu mam najwspanialszego męża na świeciesmile

Dobranocsmile
                                  • erga4 Re: :))) 15.01.06, 10:18
                                    hej hej!! witam w niedzielny poranek. Właśnie skończylam robić papućki-babcia
                                    zachwycona!! Ale nadal szkoda jej w nich chodzić smile)

Bebellku - czekm na fotkę z nową fryzurką. Ja ze zmianą fryzury czekam do
                                    wiosny - bo tak pod czapkę to lepiej mieć długie smile

Megi - no no - podziwiam twoje szaleństwo!! Czasami warto troszkę zaszaleć! to
                                    wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! smile
                                  • erga4 Re: :))) 15.01.06, 10:19
                                    Abie - ja mam to samo zdjęcie Magdusi co ty smile
                                    • althea35 Re: :))) 15.01.06, 10:59
                                      Witam niedzielnie w nienajlepszym nastroju... o wrzesniowym dziecieczku moge
                                      zapomniec. Nieproszona sie zjawila. Dlaczego, to tak boli...
                                      • erga4 Re: :))) 15.01.06, 11:05
                                        Althuś - tak mi przykro - ściskam cię mocno..
                                      • erga4 Re: :))) 15.01.06, 11:06
                                        coś wątek zwalnia - ma ktoś pomysł na nowy tytuł?? czy robimy
                                        karnawałowe cz. II ?
                                        • fantaisie Re: :))) 15.01.06, 11:37
                                          Antuś tak mi przykro, ja też czuję że nasze styczniowe starania są
                                          nietrafionesad(( i czekam aż ta zołza przyjdziesad
                                          Erguś ja wiem, że już prosiłam ale czy ja też mogę zobaczyć zdjęcia Magdusi??
                                          Megi czego się z miłości nie robi....smile)))
                                          • erga4 Re: :))) 15.01.06, 15:48
                                            Fantaisie - fota Madzi już do ciebie leci!!!
                                        • cytrusowa Re: :))) 15.01.06, 11:40
                                          althea - sciskam i lącze sie w bolusad

witam wszystkie niedzielnie, my jeszcze w pidzamach, powoli czas sie zbierac i
                                          do kosciola jechacsmile
                                          a od jutra do roboty czyli w moim przypadku do szkoly! nowy kurs, nowy
                                          nauczyciel i nowi ludzie, hmmm. wcale nie ejstem zadowolona z takiego obrotu
                                          sprawy - łudzilam sie, ze bedzie "stary" nauczyciel.
                                          no i do tego kurs zaczyna sie 15 min wczesniej - ja wiem, wiem, smiejscie sie ze
                                          mnie, ale w moim przypadku to strasznie duzo czasu - dojazd zajmuje mi 40 minut!
                                          wiec musze wstac co najmniej 20 minut wczesniejsad czy o 7, buuuuu
                                          • tycja78 Re: :))) 15.01.06, 13:07
                                            a mozenazwę nowego wątku z Trzema Królami ? oni tez przynieśli dary- NOwonarodzonemU!
                                            • tycja78 Pozdrawiam was w niedzielę! 15.01.06, 13:22
                                              w piatek tak mnie naszło na rybe po grecku ze się zawziełam i zrobiłam.
                                              Jedlismy ją do wczorajsmile

widzę ze zguby sie znalazły niektóre.
                                              Przykro mi z powodu słonika

Althea- bardzo ci kibicuję i szkoga ze tym razem sie nie udało.
                                              Za miesiąc sie uda.
                                              Spróbuj troche zwątpić, pomysleć ze sie juz nie uda,
                                              ze pewnie cykl zmarnowany ale starajcie sie i KONIECZNIE ŚWIECAsmile
                                              I zobaczysz ze sie uda.
                                              Pamietacie jak wam marudziłam na poczatku?
                                              Przez chwilę zwątpiłam ( ten wyjazd męza)
                                              A potem pojechaliśmy w gory i sie wyluzowaliśmy.
                                              Napewno w końcu sie uda!
                                              • ant25 Re: Pozdrawiam was w niedzielę! 15.01.06, 13:32
                                                Witam,

Gwiazdeczko głaszcze Twoj śliczny brzusio, a w nim mlenstwo
                                                Wyglądasz przeuroczo, ciaza Ci służy, az cała promieniejesz

Dziekuje za zdjecie małej MAgdusi, slicznie wyglada taka malunia ksiezniczka

Altheo przykro mi, przytulam, zobaczysz uda się, teraz zbieraj siły do
                                                nastepnych staran

Melba filmik supersmile
                                                • ma_ruda2 Re: Pozdrawiam was w niedzielę! 15.01.06, 14:02
                                                  witam, dopiero wyszlam z pizamy - siedzielismy wczoraj do 4 rano i to bez
                                                  kolegismile rabnieci jestesmy, ale spac nam sie nie chcialo!!
                                                  Althea - sciskam mocno, bardzo mocno ....
                                                  no i to by bylo na tyle, spadam na spacerek, mam nadzieje ze dzis dluzej
                                                  pospacerujemy smile
                                                • gviazdka3 Re: Pozdrawiam was w niedzielę! 15.01.06, 14:02
                                                  Hej dziewczynki!!!

Altheo, strasznie mi przykro..., mam nadzieję, że już ostatno raz
                                                  tak Cię ta niechciana @@@ załatwiła!!! Ściskam mocno!

Abie, wysłałam jeszcze raz swoje fotki, zobacz, może tym razem doszły,
                                                  bo o dziwo poczta bardzo szybko uporała się z wysyłką! ;o) A jeśli wciąż
                                                  ich nie masz - krzycz!!!

Cytruś, doskonale Cię rozumiem: 15 minut snu to caaaała wieczność! Ale
                                                  może nowy nauczyciel i znajomi będą w porządku i jakoś przeżyjesz te
                                                  wsześniejsze zajęcia!

Ergo, nie jesteś na nartach???!!! Spora część mojej rodzinki właśnie
                                                  śmiga na stoku w Wiśle, ale im zazdroszczę...

Hmmm i co ja to jeszcze chciałam napisać?!

Mój M. dziś w pracy, a i ja nie mogę się poobijać - znajomy z Urzędu Gminy
                                                  poprosił mnie w imieniu Wójta o przetłumaczenie jakiegoś tekstu na franc.,
                                                  w piątek goszczą posłów z Belgii, więc jak najszybciej mam się z tym uporać
                                                  (społecznie oczywiście)! Praca mi się wcale nie uśmiecha, no ale cóż...

Podrawiam gorąco wszystkich wypoczywających!!!
                                                  M.
                                                  • abie76 Gviazdeczko, dzieki 15.01.06, 14:33
                                                    dostalam zdjecia. Slicznie wygladasz. I dzidzia tez sie dobrze prezentuje smile
                                                    Bedziesz chciala wiedziec kto to jest?

my wlasnie wrocilismy ze sniadania smile Pospalismy po wczorajszej imprezie i
                                                    ostania rzecz, na ktora mielismy ochote, to isc do kuchni. Wiec poszlismy do
                                                    ulubionej knajpki na sniadanie. Pycha. A zwlaszcza chleb marchewkowy i marmolada
                                                    truskawkowa. Mniam. Poznym popoludniem sie postaram i beda zawijance.

Cytrusowa, a na kursie poznasz moze fajnych ludzi. Ja coprawda nie jestem
                                                    zadowolona z mojego nowego kursu i dlatego od marca musze cos zmienic, co
                                                    niestety wiaze sie z tym, ze szkola bedzie tylko raz w tygodniu, a boje sie,
                                                    zeczas mi sie przez to rozlezie. Poza tym chcialam Ci powiedziec, ze ja mam w
                                                    Kolonii bardzo dobra kolezanke, ktora jest ginekologiem w jednym ze szpitali,
                                                    wiec jesli chchesz do niej kontakt, napisz na priva.

zycze wam wszystkim milej niedzieli!
                                                  • melba7 Re: Gviazdeczko, dzieki 15.01.06, 14:39
                                                    Gviazdko, jak Ty ładnie wyglądasz!Do twarzy Ci z brzuszkiemsmilesmileI ten
                                                    charakterystyczny błysk w oku...smilewygladasz mi na chłopakawink))
                                                  • gviazdka3 Melbuś! 15.01.06, 16:20
                                                    Nie podlizuj się mojemu mężusiowi! ;o))) Jego marzeniem
                                                    jest mały synuś, z którym będzie majstrował w domowym
                                                    warsztacie! (Ostatnio nawet pokazał brzusiowi jakieś tam
                                                    narzędzie mówiąc "Popatrz Mateuszku, tutaj tatuś trzyma...")
                                                  • melba7 Re: Melbuś! 15.01.06, 17:06
                                                    załapałam o co chodzi z sygnaturką.Kto nie chce, niech nie klikasmilesmile
                                                    Która zakłada nowy wątek?
                                                  • althea35 Re: Melbuś! 15.01.06, 17:08
                                                    No teraz Melbus wszystko jasne!
                                                  • gviazdka3 Abie, 15.01.06, 16:17
                                                    Kiedyś, parę lat temu powtarzałam sobie, że jak będę się spodziewać
                                                    dzieciątka, jego płeć poznam dopiero podczas porodu... Ale teraz
                                                    wszystko mi się pozmieniało, bardzo chciałabym wiedzieć czy pod
                                                    moim serduszkiem mieszka mały synuś - marzenie tatusia, czy może
                                                    mała księżniczka - marzenie mamusi! Bardzo chciałabym dziewczynkę,
                                                    ale wiadomo - nie płeć jest tutaj najważniejsza! No i w przypadku
                                                    chłopca nie będzie "wojny" o imię, obojgu podoba się nam Mateusz,
                                                    a jeśli chodzi o córeczkę, oj będzie problem... Moje typy nie bardzo
                                                    widzą się mężusiowi, choć sam nie ma żadnych! Jeszcze parę tygodni
                                                    i wszystko będzie jasne! :o)))

A Ty?! Chcesz wiedzieć jakiej płci bobaska zmajstrowaliście?! ;o)
                                                    I macie może już jakieś wstępne imionka wybrane???
                                                  • melba7 Re: Pozdrawiam was w niedzielę! 15.01.06, 14:33
                                                    goscie pojechali, mogę się przywitaćsmile
                                                    Althea, czyli cykle nam się zsynchronizowały...Sciskam.Październikowe tez są
                                                    fajne, zajrzyj do mojej sygnaturki...smile
                                                  • althea35 Re: Pozdrawiam was w niedzielę! 15.01.06, 14:48
                                                    Melba, do tej twojej sygnaturki to ja zagladam ciagle... napisz sobie co tam
                                                    masz, bo ja ciagle zapominam i ciagle tam wlaze.
                                                  • melba7 Re: Pozdrawiam was w niedzielę! 15.01.06, 15:04
                                                    Althea, w sygnaturce jest mój październikowy Kubuś, w tym roku stuknie mu 10
                                                    latsmilezmajstrowany w lutym, miał się urodzić w listopadzie, ale ojawił się 28
                                                    październikasmile
                                                  • althea35 Re: Pozdrawiam was w niedzielę! 15.01.06, 15:20
                                                    Melba, to ze to jest twoj Kubus to ja wiem. Ale jak widze te link, to klikam za
                                                    kazdym razem prawie... no i zawsze ten sam Kuba mi wyskakuje.
                                                  • erga4 Re: Pozdrawiam was w niedzielę! 15.01.06, 16:07
                                                    hehehe - melbuś zrób opis tak jak ja z moją działeczką i wszystko będzie
                                                    wiadome smile

ok - zmykam bo jedziemy na narty - już pisałam że mężulo uznaje tylko stok
                                                    nocą.. smile)
    • stokrotka76 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 15.01.06, 17:48
      Cześć Dziewczynki!

Właśnie odebrałam pocztę i bardzo się wzruszyłam smile! Dziękuję Monisi i
      Gviazdeczce za zdjątka.

Magdusia jest prześliczna, kruszyneczka malutka! Po raz kolejny gratuluję
      prześlicznej córci! Aż mi sie normalnie łezka w oku zakręciła...

A nasza Gviazdeczka wygląda bosko! Brzusio śliczny i widać, że przyszła mamusia
      bardzo szczęśliwa smile)).

Ja się dziś czuję super, choć mam lekkiego kaca jeszcze smile. Wczoraj przyszli
      znajomi i wybawiłam się w końcu! Siedziałam do 3.30 rano i nawet tańce były smile.

A teraz sobie poczytam co naklikałyście.

Buziaki!
      • anialm Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 15.01.06, 20:25
        Witam Was wieczorowa niedzielna pora smile

Właśnie dojadamy poinprezowe jedzonko - sałateczke, koreczki smile Bylo bardzo
        miło.

Magdusia sliczna dziewczynka smile

Gwiazdeczko wygladasz ślicznie. Służy Ci ciąza, usmiechnieta i zadowlona
        przyszła mamusia smile no i Tatus tez zadowolny. Pokazywałam Bogdanowi zdjecie z
        USG, to mnie spytał czy cos tam widac. To tłumacze tu jest główka, tutaj
        brzusio a te kropeczki to paluszki smile mowi ze widzi... ale miał tak niewyrazna
        mine ze niejestem pewnasmile w kazdym razie ja dzidziusia widziałam i sie
        wzruszyłam ....

Melbus i Althea - ściskam mocno, oby wredota poszla sobie szybko....

Bebell - tez czekam z niecierpliwoscia na fotke z new fryzurką smile

cos jeszcze chciałam... nie pamietam...

Buzki!!!
        • gviazdka3 Aniulm ( i nie tylko) 15.01.06, 20:39
          Mężczyźni tak mają, że nic nie widzą na zdjęciach USG dopóki
          sami nie pójdą z przyszłą mamusią pooglądać maluszka u doktorka!
          Kiedy pokazaliśmy to zdjęcie szwagrom - braciom mojego M. to jeden
          już widział gdzieśtam siusiaczka, a drugi wyraźny nos! big_grinDD

Wiecie co?! Pomału padam, tak mnie boli kręgosłup od wielogodzinnego
          siedzienia przed kompem, męczę to tłumaczenia dla wójta i mam już dość!
          Niby nie jest tego bardzo dużo, ale chyba wyszłam z wprawy...
          A do tego jakoś cichutko dziś na forum (co chwilkę zaglądam), pewnie
          wszystkie odpoczywacie przed kolejnym tygodniem pracy!
          Miłego wieczorku wszystkim!!!
          • tycja78 Chmmm.. 15.01.06, 21:46

Nie wiem o co chodzi, obraziłyście się o coś ???-
            Jeśli powiedziałam coś nie tak ( a czasami palnę głupotę)
            to bardzo przepraszam!
            Chyba ze po prostu nie wyświetlaja wam sie moje wątki i dlatego nie odpowiadacie sad
            • gviazdka3 Jakie wątki Tycjo??? 15.01.06, 21:52
              Siedzę na kompie od wielu, wielu godzin (robię tłumaczenie),
              ale przy 580 postach niczego od Ciebie nie widzę! Dziwna sprawa!
              Chyba znów coś nam necik odmawia posłuszeństwa..
            • althea35 Re: Chmmm.. 15.01.06, 21:52
              Tycja, po prostu ruch tu maly... nie mam pojecia dlaczego.
              Dziekuje za kibicowanie! Ale pewnie mozesz sobie wyobrazic jak sie dzisiaj
              czuje i fizycznie i psychicznie. W dodatku pewnie stracimy rowniez nastepny
              cykl, bo akurat wyjezdzam w terminie staranek.

Buziaki!
              Poglaskaj brzuszek od e-cioci!
              • melba7 Re: Chmmm.. 15.01.06, 22:02
                Tycjo, ja tez tu zerkam, ale nic od Ciebie nie widzęsad
                Althea...kto wie...jestem prawie pewna,że moje dziecię poczęło się w 8 dc...wink
                Może jednak założymy nowy wątek?
            • fantaisie Re: Chmmm.. 15.01.06, 22:13
              Tycja-Kochanie, nikt się nie obraża. Faktycznie dzisiaj wyjątkowo spokojnie, ale
              dziewczyny dochodzą do siebie po imprezkachbig_grin Gviazdka dzielnie pracuje, ja
              dogorywam po przemrożeniu tyłka( nie miałam pod spodniami rajstop ani majtekbig_grin)
              więc popijam herbatkę z malinkami, oraz przysypiamsmile
              Co do rybki,to bardzo lubię taką opcję aczkolwiek ja niestety ogólnie jestem
              wszystkożerna, i teraz mam szlaban na pyszności, więc staram się nie patrzeć na
              Wasze teksty o jedzeniusmile)) a jeszcze dzisiaj napadło mnie na gofry, takie jak
              serwują nad polskim morkiem...
              • stokrotka76 Re: Chmmm.. 15.01.06, 22:26
                No właśnie, ruch tu malutki dzisiaj smile. Już doszłam do siebie, tylko spać mi
                się nie chce, bo obspałam się w ciągu dnia.

Dziś 30 dc. Jak narazie na @ się nie zanosi, choć brzuszek zaczynam czuć -
                wcześniej tylko jajniczki kłuły - ale to chyba dobrze, znaczy, że pracowały smile.
                Jak nie będzie @, to zatestuję chyba za 2 tygodnie, może 28 stycznia ... Kiedy
                i czy była owu to nie mam pojęcia...

Chyba się zmuszę i pójdę zaraz do łóżeczka, bo jutro nie wstanę. Dobranocka smile
          • fantaisie Witam wieczorkiem! 15.01.06, 22:05
            Dzięki za zdjęcie-Magdusi. Jest obłędne!!! Tak bardzo bym chciała córeczkę...
            oj, rozmarzyłam się!

Niestety nadal moje samopoczucie jest kiepskie, nie mam pojęcia dlaczego, ale
            czuję że nasz drugi cykl nic nie zmienisad Znacie to pewnie rewelacyjnie z
            własnych doświadczeńsad Jak totalna idiotka usiłuję znaleźć jakieś symptomy
            świadczące o ciąży, ale gucio mi z tego wychodzi. No dobra koniec użalania się,
            i tak nic to nie da!

Gviazdko może odpuść trochę, odpocznij, i tak to zrobisz. A tłumaczenie to nie
            taka banalna sprawa. Lepiej być w dobrej formie. I wiesz co, ja też wczoraj jak
            oglądałam zdjęcia to miałam przebłysk na synusiasmile)

Stokrotko to sobie nieźle poszalałaś, skoro kacyksmile ale tańce, bomba, tylko
            zazdrościć!

Anialm, czyli dzisiaj tzw.luzik po imprezowybig_grin dojadanko, odsypianko.

Melbuś i Althea, przed Wami kolejny namiętny miesiąc, i naprawdę trzymam kciuki
            żeby był owocnysmile) a październik to piękny miesiącsmile)) ja już październik sobie
            wybijam z głowy i myślę, że listopad jest ok!
            Buziaki
            • erga4 Re: Witam wieczorkiem! 15.01.06, 23:21
              Tycja - a cóż to za pomysły z tym obrażaniem??? ja przyznaję się - byłam na
              nartach, więc mogłam coś przeoczyć. Nóżki mnie bolą ale szukam twoich postów i
              nie widzę nic świeżego... może masz ten problem co Balbinka że znikają wasze
              pościki..

OK ja zmykam spać bo jutro raniutko do pracy. A we wtorek... oj staram się nie
              myśleć żeby się nie bać smile
              DOBRANOC!
    • erga4 Nowy wątek!! 15.01.06, 23:26
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=35033178

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka