Dodaj do ulubionych

IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!!!!!!

14.02.06, 11:50
Czesc brzuszate smile wczoraj Agatka byla zmeczona a ja nie mialam dostepu do
netu smile moj maz gral do 3 w nocy tongue_out
spotykamy sie jak zwykle o godzinie 17.00 na ul. Chmielnej pod kinem
atlantik i idziemy do restauracji "oficyna" na pyszna herbatke , szarlotke i
penne tongue_out
zapraszamy wszystkie nowe ciezarowki (starym dziekujemy - żart smile )
bede miala na sobie jak zwykle bialy, dlugi pikowany plaszcz i duuuuuuuuzy
brzuszek smile
na spoznialskie czekamy do 5 po 17.00 ( jest zimno ) zawsze mozna dolaczyc
do nas w restauracji ktora jest 20 metrow od kina po lewej stronie w
podworzu jak tam wejdziecie to kelner wam powie gdzie siedza brzuszki smile
PROSZE O POTWIERDZENIE PRZYBYCIA DO JUTRA DO GODZ 17.00 MUSZE ZAREZERWOWAC
STOLIK MUSZE WIEDZIEC ILE NAS BEDZIE smile
napewno bedzie : jaaaaaa(Aga), Aga , Agatka, Karolinka, Bożenka a dalej nie
wiem wiec prosze sie wpisywac buuuziaki kochane

moj maluszek
tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20060321/k/3455/preg.png
Obserwuj wątek
    • bozenka74 Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 14.02.06, 12:12
      Cześć
      Ja tylko tak nieskromnie potwierdzam
      Buziaczki
      Bożena
      • karolina2 Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 14.02.06, 14:18
        Oczywiście potwierdzam i do zobaczenia!
        • sabina9 Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 14.02.06, 14:25
          cześć!

ja też się zgłaszam na spotkanie!

do zobaczenia
          sabina
          • gusia3 Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 14.02.06, 15:57
            I ja potwierdzamsmile)))do zobaczenia!
            • atrawi Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 14.02.06, 17:04
              No cześćsmile Ja też oczywiście będę i nawet postaram się nie spóźnić (ale jak
              będzie - do końca nie wiadomowink). Dla nowych ciężarówek - pragnę jedynie dodać,
              że spotkanie jak zwykle odbędzie się w czwartek (16.02.2006). Pozdrawiam i do
              zobaczenia smile

Podziękowania dla Agi za napisanie tego ogłoszonka. Ja nie byłam już wczoraj w
              stanie nawet ruszyć palcemwinkDzięki kochana i całuję gorącokiss.Pa
              • vogue22 spotkanie jest w czwartek 16.02 :) 14.02.06, 18:06
                upssss zapomnialam napisac kiedy bedzie tongue_out o czym ja mysle tongue_out
                spotkanie jest w najblizszy czwartek 16.02.06 aleee ze mnie gapa tylko Agata
                zauwazyla blad tongue_out naszczescie smile
                mamy nadzieje ze sie nie spoznisz tym razem smile
                buuzka Aga
                • bozenka74 Re: spotkanie jest w czwartek 16.02 :) 14.02.06, 18:52
                  heheehe Aguś wszystkie pewnie nie zwróciłysmy na to uwagi bo to jest jakby
                  normalne, ale faktycznie nowe mogą nie wiedzieć. Ale na pocieszenie przypomnę
                  Ci że pisałaś o tym przy wątku VIII spotkanie, więc pewnie kilka osób juz
                  wiedziało wcześniej.
                  Juz się nie moge doczekać widoku Waszych buziaków i brzuszków.
                  Pozdrawiam
                  Biożena
                  • gosik_26 Re: spotkanie jest w czwartek 16.02 :) 15.02.06, 11:20
                    a ja niestety nie będę mogła być w czwartek na naszym spotkanku sad
                    od piątku mam zakaz łazikowania - tylko leżenie w domciu... strasznie mi smutno
                    z tego powodu...
                    mam nadzieje, ze moze na kolejne spotkanie się jakoś doczłapięsmile
                    w każdym razie - bawcie się dobrze smile))
                    pozdrawiamsmile
                    Gosia
    • emiraf Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 15.02.06, 11:37
      Witam, czy mogłabym do was dołaczyc...? Jestem w 33tc, i szkoda, ze tak pozno
      zajrzalam na to forum. Chetnie poznalabym inne przyszle Mamuski smile
      • gusia3 Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 15.02.06, 12:05
        Witaj emiraf!
        Oczywiscie,ze mozesz dolaczycsmileczekamy jutro na Ciebie i Twoje malenstwosmile))
        Pozdrawiam
        • emiraf Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 15.02.06, 12:08
          Super, w takim razie do zobaczysko jutro o 17.oo smile))
    • bozenka74 Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 15.02.06, 12:11
      Ale sie ciesze dziewczynki, ze Was znowu zobaczę i już się nie mogę doczekać
      tej pysznej szarlotki. Od naszego ostatniego spotkania zrobiłam sie z pulchnej
      w okrąglutką, ciekawa jestem Waszych brzuszków.
      Do juterka
      Buziaczki
    • edyta.zan Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 16.02.06, 11:43
      Sorki, ze tak pozno sie odzywam, ale nie bylam pewna czy przyjde. Wlasciwie
      nadal nei jestem pewna, bo zalezy jak sie bede czula, ale jak brzuszek nie
      bedzie sie buntowal to sie wybiore
    • edyta.zan Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 16.02.06, 20:31
      Jednak nie udalo mi sie wyrwac z domu.
      Mam nadzieje, ze szarlotka byla pyszna ;D i uda mi sie jej sprobowac nastepnym
      razem
      • bozenka74 Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 16.02.06, 20:53
        Edytko wszystko było pyszne jak zawsze tylko jeden kelner nam podpadł. Nie
        chciałabym być w jego skórze bo Aga obiecała, ze się tym zajmie.
    • bozenka74 Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 21.02.06, 09:49
      Zajrzyjcie proszę tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=611&w=37049632&a=37049632

Pomyliłam i wpisałam nie tam gdzie powinnam.

A tak w ogole to byłam dziś u lekarza i dowiedziałam się, że najprawdopodobnie
      bedę miała cesarkę. antoś się na wszystko wypiął i mam położenie miednicowo-
      posladkowe.
      Buuuuuu..........
      • vogue22 Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 21.02.06, 12:37
        Bozenko wszystko sie moze zmienic moja dzidzia ulozyla sie w 34-35 tc nie masz
        sie co martwic jeszcze wszystko przed nim smile
        ten link cos nie dziala wpisz jeszcze raz smile buziaki
        • bozenka74 Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 21.02.06, 19:42
          Powtarzam link:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=611&w=37049632&a=37049632
          Agnieszko chciałabym w to wierzyć ale po tym co dziś usłyszałam to raczej marne
          szanse. Z tego co lekarz mi mówił to mały jest już za duży i ma za mało miejsca
          na obroty, zresztą ja już jestem w 33tyg. zobaczymy. Przed terminem porodu
          jeszcze będę miała na pewno USG i wtedy się okaże. Ale ja cały czas czuję jego
          małe nóżki w lewym boku i tak jest odką poczułam ruchy, mały leniuch ułożył się
          tak i jest mu chyba z tym wygodnie. Zaczynam sie oswajać z tą myślą, że poród
          naturalny może przy drugim dziecku. Zresztą wymęczę Cię "jak było" i wyciągnę z
          Ciebie wszystkie wiadomości.
          Pozdrowionka
          Bożena
          • atrawi Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 21.02.06, 23:34
            Hej dziewczyny. No bardzo żałuję, że mnie nie było. Choróbsko mnie dopadło
            okropne wprostsad Na szczęście powoli z niego wychodzę, ale w niedzielę myślałam
            już, że schodzęuncertain NO ale teraz coraz mi lepiej, choć jak dla mnie to za
            powolutku to idzie (ale kto jest w stanie mnie zadowolićwink?) Widzę, że nie tylko
            ja mam nie najlepszy tydzieńuncertain Trzymajcie się dziewczyny, bo chcę was jeszcze
            zobaczyć przed rozwiązaniem. Słyszałam, że następne spotkanko prawdopodobnie u
            Agi?smile Aguś - daj znać i "wklej" no tę listę kto co ma zrobić do jedzenia. Ja
            już zapowiedziałam - zrobię jakowąś nieskomplikowaną sałateczkę. Bożenko - nie
            martw się za bardzo, przecież cesarka to nie koniec światasmile Moja mama miała
            dwie (a jakie udane dzieciaki wyszły;D) Trzymajcie się wszystkie ciepło, a
            kaszlącym babom w autobusach mówimy stanowcze NIE ( jak jakąś jeszcze spotkam to
            z pewnością zaduszę! Będziecie mnie i Franka odwiedzać w więźniu?) Pozdrawiam
            was bardzo serdecznie. Agata
            • bozenka74 Do Agatki 22.02.06, 10:14
              Agatko, dzięki za słowa otuchy, a Tobie życzymy z Antosiem duuuuuuużo zdrówka.
              Odwiedzać Cię nie będziemy bo na pewno tam nie trafisz. A jak złapiesz taka
              babę to szybko dzwoń po nas pomożemy Ci wybić jej kaszel z głowy wink
              Buziaczki.
              Bożena
              • vogue22 Re: to ja :P 22.02.06, 18:04
                czesc baby tongue_out
                zobaczymy jakie po jutrzejszym usg beda wyniki odstawiam 2 proszki od piatku
                wiec moze byc nieciekawie smile jak odstawilam 1 to zaczely sie mocne skurcze i
                kazano mi wrocic szybko do starej dawki nic nie obiecuje ze spotkanie bedzie u
                mnie ale goraco zapraszam mam nadzieje ze bedzie ok we wtorek ide do lekarza smile
                bede wiedziec dokladniej co, jak, kiedy bedzie cesarka smile na dzis spotkanie
                bedzie u mnie smile tel. wszystkie maja jak nie to wysle mailem razem z adresem
                nie bede tu pisac tongue_out myslalam sobie o jakims obiadku smile deserku cos do picia
                herbatke mam zwykla smile lub malinowa tongue_out jak kto woli co bedziemy jesc nie wiem
                hmmm
                jakas salatka
                jakies lody tongue_out (czekoladowo-waniliowe najlepiej tongue_out )
                ziemniaczki i pomidor lub ogorek do obiadku
                miesko ( zalezy ile nas bedzie najwyzej z aga kupimy na pol bo cielecinka jest
                droga smile ale pyyyycha ja aga zrobila )
                chlebek moze jakas wedlinke ( nie wiem )
                sok i cola tongue_out
                to chyba wsioooo
                aleeeeee niestety nie mam stolu smile wiec zostal mi kuchenny ale jest dobry tongue_out
                krzesel tez nie mam smile tylko naroznik i 2 taborety tongue_out nie bylo okazji kupic tongue_out
                hmmmmm to chyba juz wsio jak cos za duzo napisalam do jedzenia dajcie znac bo
                ja nie wiem smile buziaki
                Bozenko wszystko bedzie ok najwyzej powiem ci co i jak tongue_out
                Agatka wracaj do zdrowia bo nie przyjdziesz tongue_out hihihh (żart)
                Agus czeka cie robienie cielecinki u mnie od rana tongue_out
                no to chyba wszystko buuuuuuuuuuziaki brzuszate

• gusia3 Re: to ja :P 22.02.06, 18:15
                  Czesc kobietkismile
                  Agus,kupimy cielecinke i postaram sie ja zrobic,ale nie zachwalaj tak bo moze mi
                  tym razem nie wyjsctongue_out Czekam na wiesci od Ciebie.
                  Bozenko nie ma co sie martwic ta cesarka,wszystko bedzie dobrze,zobaczyszsmile
                  Agatko,jak samopoczucie? Mam nadzieje,ze juz wracasz do pelni silsmile
                  Buziaczki dla przyszlych mamsmile))
                  Papa
    • emiraf Re: IX SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY !!!!!!!!!! 22.02.06, 21:37
      Czesc dziołchy!!! Jak samopoczucie? Ja puchne...sad, rano ciężko mi nawet złożyć
      dłonie w piąstki. Aga dziękuję za adres do sklepu M jak Mama spodni ful a ja
      nie mogłam dobrac do swojej figury wiekszosc za male sad. Ale kupilam taka
      bluzeczke jak Ty smile)))
      Buziaki
      • vogue22 Re:to ja 23.02.06, 16:50
        czesc baby smile
        wrocilam od lekarza i mam prawie 3,500 kg dzidziusia smile
        wszystko jest ok ale nie pozwolili mi odstawic proszkow bo mam niiiisssssko
        dzidzie smile i jak odstawie to moge rodzic, dopiero w niedziele odstawiam 2
        tabletki smile mam adrianka 2 tyg do przodu wielkosciowo grubaskowo tongue_out
        Emilka mialas pecha co do spodni ale bluzke sie fajnie nosi tongue_out
        no i sie we wtorek wsio wyjasni i bede pisac czy spotkanie bedzie u mnie smile
        buuuziaki pozdrawiam Agus i Adrianek smile
        • emiraf Re:to ja 23.02.06, 18:19
          ale fajowo, 3500 prawdziwy chłopak,nie tam jakieś chucherko smile, Mały już się
          pcha na świat. powiem ci że zazdroszcze, ale tak pozytywnie, że niedługo
          Maluszek będzie z wami, będziesz mogła go przytulać i całować tongue_out. Czekamy na
          dalsze wieści Mamusiu Adrianka Agusiu smile)

Dominiś będzie z nami za
          tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060403/dt/6/k/e9f6/preg.png
        • bozenka74 Re:to ja 23.02.06, 18:56
          No Aga gratuluję, kawał chłopa nosisz i pewnie jeszcze przybierze do porodu.
          Ja dziś byłam w szpitalu praskim i pogadałam sobie na oddziale z personelem.
          Wiem co mam ze sobą zabrać i kiedy i gdzie się zgłosić. Zapisałam się też do
          szkoły rodzenia, mamy znowu gratisową sponsorowaną przez miasto. Zaczynam 1
          marca, zobaczymy co z tego wyjdzie.
          A propos ustępowania miejsca w autobusie to jeżdżę bardzo rzadko, ale dziś
          zostało mi ono udostępnione. Młodzież przyrosła do tych foteli a ja sobie
          wisiałam z boczku aż jakaś biedna kobietka się podniosła i wręcz prawie na siłę
          mnie posadziła. Trochę się głupio czułam bo mogłabyć moją babcią, ale
          tłumaczyła coś o ostrym hamowaniu i że nie wybaczyła by sobie jak by mi się coś
          stało.
          Jednak są dobrzy ludzie w autobusach, szkoda tylko, że nie Ci młodsi.
          Pozdrowionka
          Bożena
          • vogue22 Re:Bożenka w szpitalu 25.02.06, 18:41
            czesc baby
            w nocy ze srody na czwartek Bożenka pojechala rodzic tongue_out jest na patologii i
            bierze te same proszki co ja (fenoterol ) ale 6 razy dziennie bo jej Antos
            chce juz wyjsc moze we wtorek wyjdzie ze szpitala lezy w praskim smile
            dzwonila do mnie i jak narazie wsio jest ok i ma zamiar w czwartek do nas
            dolaczyc smile
            achhhh ta baba no tongue_out
            co do czwartku bede pisala we wtorek po wizycie u lekarza chyba ze juz tam
            zostane smile no to na tyle trzymajcie sie cieplutko buuuuuuuuuuziaki
            • lolinka2 Spotkanie 26.02.06, 11:43
              Czy mogę się przyłaczyć do Waszej spotkaniowej tradycji.....?
              Chętnie bym powymieniała doświadczenia z innymi brzuchatkami smile)
              Kiedy najblizsze??
              • bozenka74 Re: Spotkanie 11.03.06, 18:41
                Napisałam maila do Ciebie, pozdrowionka
                Bożena
            • atrawi Re:Bożenka w szpitalu 27.02.06, 00:04
              Noszsz, dopiero to przeczytałam. sad Pozdrów ją serdecznie ode mnie (bo pewnie
              jesteście w kontakcie) Niech się trzyma ciepło i oby dotarła na spotkanko. Swoją
              drogą co się te wasze chłopiska tak spieszą? Takie cholercia wyrywne, że ja nie
              wiem wink Pogadajcie może z nimi, a może niech ojcowie jakoś przemówią im do
              rozsądku, co? Całuję was i waszych niesfornychwink Trzymać mi się! Pozdrawiam
              jeszcze raz. Agata
              Ja jak widać powróciłam już do żywych. Jeszcze tylko jakieś resztki katerku, ale
              już końcówkasmile UFFFF.
              • emiraf Re:Bożenka w szpitalu 27.02.06, 11:15
                O kurcze, ale wszystko bedzie ok. I mnie zaczynaja jakies skurcze lapac, ale
                mam nadzieje, ze to tylko te przepowiadające smile. Oj te nasze chłopaki co ich
                ciągnie już na ten swiat, przeciez lepiej niz teraz to juz nigdy nie bedzie...wink
                Aguś a jak ty sie czujesz? Bylas na targach???? Pozdrawiam cieplutko wszytskie
                brzuchate i nie tylko.
                Dominis bedzie z nami za
                • gusia3 Re:Bożenka w szpitalu 27.02.06, 12:32

• vogue22 Re:Bożenka w szpitalu a ja w domku ;p 27.02.06, 18:22
                    czesc baby smile
                    z Bozenka lepiej jutro juz moze wyjdzie dzidzia 2100 wazy smile i jest do dolu
                    glowka tak jak powiedzialam Antos sie pokrecil i ulozyl sie ladnie smile
                    bylam na targach kupilam pare pierdulek dla siebie i dla mamy ale nic ciekawego
                    nie bylo wieksze targi beda pod koniec marca na torwarze ale ja juz sie na
                    nie nie zalapie
                    jutro ide do lekarza dowiem sie wkoncu co i jak !!!! juz mam dosc dzis
                    zapomnialam proszka jednego i mnie pobolewa brzuch ale co tam i tak mialam
                    odstawic smile jezeli bedzie wszystko dobrze to w czwartek u mnie sie widzimy w
                    razie czego kto co robi ???
                    my z aga napewno cielecinke smile i co do niej moga byc buraczki ktore wezme od
                    tescia ze sklepu bo robi najlepsze tongue_out (chyba ze ktos mi wykupi ) i jakas
                    surowka ( mizeria lub pomidor ze smietanka ) ziemniaczki itd.
                    jakas salatka cos na slodko ?
                    daje wam pole do popisu bo ja nie wiem co jeszcze chcecie, herbata u mnie jest
                    i wody wam zalowac nie bede !!!!! ;p hihihh

moj bombelek 3500 ;p
                    tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;28/st/20060321/k/93c4/preg.png
                    • emiraf Re:Bożenka w szpitalu a ja w domku ;p i ja i ja 27.02.06, 20:18
                      Cieszę się, że z Bożenką ok, no a na wieści od ciebie czekamy jutro smile. W takim
                      razie jeżeli spotkanie u ciebie wypali, to zaopatrzę nas w colę, i słodkości:
                      ptysie kajmakowe, babeczki owocowe i lody, co...?
                      Pozdrawiam cielputko
                      Emilia
                      • bozenka74 Re:Bożenka w szpitalu a ja w domku ;p i ja i ja 28.02.06, 13:03
                        Cześć Dziewczyny
                        Wróciłam do domku, cieszę sie bardzo że mnie wypuścili z tych czterech ścian.
                        Jestem teraz tak jak Aga na czterech fenoterolach ale zaczełam od 6 i tak
                        powoli mi zmiejszali aż w końcu puścili do domu. Widzę, że nie mam co pisać bop
                        Aga juz wszystko opisała i to ze szczegołami.
                        Pozdrawiamy Was bardzo gorąco
                        Bożena z Antosiem
                        • emiraf Re:Bożenka w szpitalu a ja w domku ;p i ja i ja 28.02.06, 13:17
                          Bożenko cieszę się, że jest dobrze. Miałaś jakieś skurcze? Coś cię bolało? Mam
                          nadzieję, że dotrzesz na czwartkowe spotkanko, cio? ponegocjuj z Antosiem, ze
                          jak jeszcze poczeka to bedzie słoneczko kazdego dnia, zielono, kwitnące
                          kwiatuszki, liscie na drzewach i ptaszki ćwierkać będą na jego powitanie. Teraz
                          to zimno albo śnieg albo plucha, łyse drzewa itpsmile)))
                          3maj się cieplutko
                          Pozdrawiam
                          Emi
                          • bozenka74 Re:Bożenka w szpitalu a ja w domku ;p i ja i ja 28.02.06, 15:19
                            Miałam bardzo twardy brzuch (to podobno były skurcze) i lekkie bóle w dole
                            brzucha tak jak po uderzeniu. Pojechałam z nadzieją, że nazwą mnie panikarą i
                            zaraz wrócę do domu, ale niestety po badaniu wyszło, ze mam skurcze i skróconą
                            szyjkę oraz lekkie rozwarcie (ordynator powiedział, ze na opuszek ale czyj to
                            juz nie mówił, hehehe). Zaraz mnie nafaszerowali prochami i mam jeszcze całą
                            petardę leków do domu. Najważniejsze, ze już jestem w domu i jest wszystko w
                            porządku. Jutro rano lecę do swojego lekarza i jak mi pozwoli to wieczorkiem
                            mam szkołę rodzenia, a w czwartek mam nadzieję się z Wami spotkać tylko nie mam
                            koncepcji co mam przytaszczyć, może mi któraś podpowie.
                            Buziaczki dla mam i lokatorów brzuszków przesyłają Bożena i Antoś z tatusiem
                            • gusia3 Re:Bożenka w szpitalu a ja w domku ;p i ja i ja 28.02.06, 17:09

• vogue22 Re:teraz co u mnie :) 28.02.06, 19:25
                                hej hej stare baby smile
                                wrocilam od lekarzasmile w sobote 11.03.06 o 10.30 bede miala dzidzie hahahaha w
                                czwartek widzimy sie u mnie smile fenoterol odstawiam w poniedzialek 06.03 i moge
                                rodzic smile
                                ja i Aga robimy cielecinke smile(Aga o ktorej bedziesz ???)
                                Emilka cola i slodkosci
                                Agata deklarowala sie na salatke smile
                                Bozenka hmmmmm ziemniaki i jakies warzywa na salatke moze pomidor lub mizeria
                                co lubicie bardziej ???
                                Karolina hmmmm wymyslaj cos bo ja nie wiem ;p
                                ja juz nie wiem co pomyslcie napiszcie co chcecie ???
                                bede wysylac smsa z adresem ale napiszcie do jutra kto bedzie bo trzeba isc na
                                bazarek po swieze miesko smile a troche czasu sie dusi smile i musze wiedziec ile
                                kupic smile
                                no to chyba wsio buuuuuuuuziaaa
                                Adrianek i Aga caluja w polika tongue_out
                                • karolina2 Re:teraz co u mnie :) 28.02.06, 19:49
                                  No to fajnie, że się spotkamy. Tylko co ja mam przynieść? Może drugą sałatkę?
                                  • vogue22 Re:Karolina :) 28.02.06, 20:25
                                    moze byc 2 salatka byle bez zielonego smile jaka zdecyduj sama smile trzeba bedzie
                                    chlebek i wedlinke kupic do tych salatek ;p hahahaah buziaki
                                    • sabina9 Re:Karolina :) 28.02.06, 22:39
                                      cześć!

cieszę się, że u Was same dobre wieści! Ja niestety już poza wawą, więc nie
                                      zobaczę się z Wami w czwartek - tak więc życzę udanego spotkania (do tego, że
                                      będzie udane nie mam najmniejszych wątpliwości! smile)

Smacznego i do zobaczenia następnym razem - już pewnie w powiększonym składzie!
                                      Aga - będę trzymać kciuki 11-tego i czekam na wiadomość!!

Pozdrowienia dla Was i Waszych brzuszków
                                      sabina
                                    • edyta.zan Re:Karolina :) 01.03.06, 09:19
                                      Bedzie jeszcze jakis kawalek podlogi dla ciezarowki? ;P
                                • emiraf Re:teraz co u mnie :) 28.02.06, 22:27
                                  Ok,cieszę się, że się zobaczymy.Alez tobie fajnie już niedługo będziesz miała w
                                  ramionach Adrianka smile))).Do zobaczyska brzuchate!!!Buzia
                                  • vogue22 Re:teraz co u mnie :) 01.03.06, 11:12
                                    zapraszam Edytko adres masz na poczcie wyslalam maila smile aga
                                    • bozenka74 Re:teraz co u mnie :) 01.03.06, 11:44
                                      Moje drogie kochane koleżanki
                                      Czy będę na tym spotkanku u Agi to się jeszcze okaże, dziś przed 16 mam byc u
                                      lekarza i jeśli nie położy mnie do łózka to przyjadę. Rozmawialam z położną i
                                      niezawesoło się zapowiada moje bieganie, raczej do końca ciąży bedę miała
                                      areszt domowy. Buuuu......
                                      • gusia3 Re:teraz co u mnie :) 01.03.06, 14:19

• bozenka74 Napiszcie jak minęło spotkanko 02.03.06, 22:30
      Jestem tak bardzo ciekawa jak sie bawiłyście
      • edyta.zan Re: Napiszcie jak minęło spotkanko 03.03.06, 01:29
        Oczywiscie bardzo fajnie i sympatycznie.
        Zaczne moze od podziekowan dla gospodyni, ktora postanowila przyjac pod swoj
        dach zgraje ciezarowek smile

Program imprezy rozpoczal sie od pysznej cielecinki z ziemniaczkami i mizerii.
        A pozniej to juz jak kto chcial, mieszalismy ciastka z salatkami, przegryzajac
        lososiem i wszystko popijajac odrdzewiaczem, znaczy cola.

• bozenka74 Re: Napiszcie jak minęło spotkanko 03.03.06, 11:06
          Szkoda, że mnie nie było, buuuuuuuuu............
          Moze następne spotkanko zorganizuję u siebie, to jeszcze musimy przemyśleć.
          Buziaczki
          • vogue22 Re: Napiszcie jak minęło spotkanko 03.03.06, 11:45
            czesc słoneczka
            Bozenko spotkanie bylo super (tak mi sie wydaje ) mielismy salatki w tym jedna
            owocowa smile ciasteczka i cukierki tongue_out łososia z cytrynka i cielecinke bylooooo
            pyyyychaaa pogadalysmy, posmialysmy sie i ogladalysmy brzuchy hahaha
            bylo troche zdjec ze slubu (bylam taaaka szupla a teraz hahahaa)
            Agacie podobala sie moja spluczka w kibelku ale nie wiem zabardzo o co
            chodzilo smile) ale bylo smiesznie smile
            co wiecej przyjechaly chlopy i je zabraly smile

a mi zostało 8 dni smile i bedzie Adrianek ze mna tongue_out no chyba ze wyjdzie wczesniej
            jak odstawie proszki w poniedzialek hahaha mysle ze ze jakies 4 tygodnie
            zaprosze was po trochu i zobaczycie mojego synusia smile
            Emilka pamietaj o lakierach dla mnie smile
            buuuuuuuuuuuuuziaki
            • gusia3 Re: Napiszcie jak minęło spotkanko 03.03.06, 13:11
              Hej!
              Potwierdzam-spotkanko bylo suuuper!!!!
              Agus,dzieki za goscinesmile
              Trzymajcie sie cieplutko!
              Do nastepnego spotkanka.
              Aga z Zuzinka.
            • emiraf Re: Napiszcie jak minęło spotkanko 05.03.06, 12:12
              Spotkanie było zarąbiste, szkoda że poznałam was tak późno ...Jedzonko pyszne,
              towarzystwo pierwsza klasa, no i te śliczne Agi zdjęcia ze ślubu. Nie wiem czy
              wiesz, ale pierwsza z nas powrocisz do poprzednich rozmiarów smile. O lakierach
              pamiętam i nawiedzam telefonami koleżanke, aby odnalazła tel do tej babki.Acha
              byłam u lekarza, Dominik jeszcze na razie nie ma zamiaru opuszczac mego
              brzucha, jeszcze nie zszedł do kanału rodnego. Może to i lepiej niech jezcze
              troche podróśnie smile.
              Aguniu a jak się czujesz? napisz jak po dostawieniu leków w pon.
              Buziaki dla Mam i ich Skarbów spod serducha

• bozenka74 Warto przeczytać!!!! 03.03.06, 16:00
      Dziewczynki grzebiąc w necie dokopałam się fajnego artykułu. Gorąco polecam.
      kobieta.gazeta.pl/rodzicpoludzku/1,70807,3172660.htmlPozdrowionka
      Bożena i Antoś
    • plava_katja Jak tu u Was miło...:) 03.03.06, 16:59
      Tak sobie poczytałam i stwierdzam, że niesamowicie miło musi być na tych
      spotkaniach smile Żałuję, że tak poźno zajrzałam... Widzę, że za moment kilka
      kobietek juz urodzi i brzuchatek nie będzie. A ja mam termin dopiero na 28
      kwietnia. W sumie to niecałe 2 miesiąca, ale w porównianiu z Wami kawał czasu wink
      Pozdrawiam serdecznie smile
      • edyta.zan Re: Jak tu u Was miło...:) 04.03.06, 09:09
        No to prawie sasiadujaco, bo ja na 1 maja smile
        • plava_katja Re: Jak tu u Was miło...:) 04.03.06, 10:50
          He, he... jesli przypadkiem będziesz rodziła w bielańskim, to może spotkamy się
          na porodówce wink
          Pozdrawiam
          • atrawi Re: Hej dziewczyny! 04.03.06, 21:55
            No super było na spotkanku.smile Jedzenie pyyyycha (do dziś mi się śni po nocachwink
            Ja niestety ulotniłam się najszybciej, ale powiem tylko na swoje
            usprawiedliwienie, że natychmiast po przyjściu do domu poprostu upadłam do wyra
            i spałam słodko do samego rana. Ten brzuch mi już chyba tak ciążywink Pozdrawiam
            was ciepło i do zobaczenia (mam nadzieję). Wcześniej jednak czekamy z
            niecierpliwością na wieści od Agibig_grin Chyba będziemy siedzieć i wpatrywać się w te
            telefony cały dzieńbig_grin Trzymajcie się ciepło. Agata
            Aga - Całuję cię mocno w brzuchokiss (kiedyś ci wytłumaczę co mnie zachwyciło w
            twoim klozecie;D)Odezwę się jeszcze. Pa
            • bozenka74 Re: Hej dziewczyny! 04.03.06, 22:16
              To zaczyna być coraz bardziej intrygujące, chyba nieodpuszczę sobie następnego
              spotkania u Agi - muszę zobaczyć ten sedes, wink
              Buziaczki
              Bożena
    • bozenka74 Ja już tak nie chcę... 07.03.06, 16:25
      Cześć dziewczynki, co tam u Was słychać?
      Aga już niedługo się rozsypie na dwoje a ja chyba zaraz za nią, jeśli nie
      wcześniej. Dziś byłam u lekarza, nie było mojego tylko jakiś nadety nibydoktor
      nawet nie zapytał po co przyszłam tylko zrobił głupią minę i powiedział, że
      powinnam jechac do szpitala a n ie do niego. Ledwo i z wielka łaską wypisał mi
      zwolnienie, uwaga, na tydzień. Hehehe... Dobrze, ze za tydzień bedzie już mó
      gin, z nim jakoś się dogaduję. Jestem zbulwersowana całą tą sytuacją i na
      dodatek na dyżurze była ta położna której nie lubię, Boże co za dzień -
      koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      I od tej pani też mi się dostało, niby nic nie powiedziała ale mnie poleciały
      łzy i nie mogłam nad nimi zapanować, leżałam pod KTG i wyłam. Głupie babsko!!!
      Koniec końców wyszło, że mam leżeć i nic nie robić tylko oddychać.
      Moze jutro będę miała lepszy dzień
      Buziaczki
      • atrawi Re: Do Bożenki 08.03.06, 10:32
        Hej Bożenko. Nic ty się nie przejmuj tylko leż grzecznie w domu. Głupie babsko
        pewnie miało ciotę (Czy to może taka pinda z ciemnymi,krótkimi włosami? Też jej
        nie znoszę, bo jest nadęta i się zachowuje jakby robiła łaskę że ci to pieprzone
        KTG zrobi. Rura jedna) A czemu ona nie zawołała lekarza dyżurnego żeby cię
        zbadał? Czy może zawołała kogoś? Jeśli nie, to następnym razem żądaj koniecznie
        badania. Lekarz to zupełnie co innego, a w twojej sytuacji to oczywiste że
        powinien się pojawić.
        Ty miałaś wczoraj zły dzień, mi dziś też nie wesołouncertain Zdaje się że mam dziś
        dzień paranoi (ja zwykle jest to środa) czuję się nie najlepiej, całą noc
        drętwiały mi ręce a rano obudziłam się z jedną mega spuchniętą (opuchlizna
        powoli schodzi) i chyba zostanę dziś w domu.
        Nic to oczywiście w porównaniu do twoich problemów (bo moje są jednak zwykle
        urojone) ale może cię to pocieszy że każdy ma gorsze dnismile Pozdrawiam cię
        serdecznie i ściskam mocno. A babami się , powtarzam, nie przejmuj bo to ci
        bardziej może zaszkodzić niż skrzywiona gęba jakiegoś babsztyla. (Pewnie mąż ją
        zdradzawink)Pa i do zobaczenia (mam nadzieję) Agata
        • bozenka74 Do Agatki 08.03.06, 12:27
          Dziękuję Ci Kochana, tego mi było potrzeba.
          Ja nie byłam w szpitalu tylko w przychodni na Rembielińskiej i to była taka
          blondi a jest też czarnulka ale bardzo sympatyczna i ją lubię.
          A w gabinecie lekarskim byłam około 5 minut. Lekarza nie interesowało co mi
          dolega tylko to, ze do niego przyszłam a powinnam jechac do szpitala i to był
          jego zarzut. Ale było minęło. Leżę sobie i wypoczywam bo wieczorkiem mam
          zajęcia na szkole rodzenia. Dla rozrywki układam ubranka Antosia w szafce i
          przebieram co zabrać ze sobą do szpitala, powolutku pakuję torbę, mój mąż
          chodzi przy mnie jakbym była z bardzo kruchej i drogiej porcelany trochę się z
          tym głupio czuję bo nie lubię jak ktoś mnie wyręcza, ale staram się to jakos
          przyżyć. Tłumaczę sobie że to już tylko około miesiąca i dobrze, że nie miałam
          takich przygód na początku ciąży bo bym chyba kota dostała.
          Buziaczki
          Pozdrawiamy gorąco
          Bożena z Antosiem
          • emiraf Re: Jakies wiesci o Adze...? 09.03.06, 14:40
            czesc Mamuski! Macie moze jakies wiesci o Adze? Czy ona juz po cc czy jeszcze
            smiga smile? A tak poza tym to czy odbedzie sie w nast.czwartek jakies spotkanko?
            Pozdrowionka
            • gusia3 Re: Jakies wiesci o Adze...? 09.03.06, 15:56

• vogue22 Re: Jakies wiesci o Adze...? 10.03.06, 11:00
                czesc babule smile
                dzis juz troche lepiej sie czuje jutro o 8.30 jade do kliniki mam nadzieje ze
                nie bedzie bolalo bardzo smile
                tel. do oficyny 826-69-30 lub 509-141-289 ja zawsze dzwonilam na stacjonarny smile
                no mnie juz nie bedzie na spotkaniu ale moze na nastepnym jak bedzie cieplej to
                sie zjawie
                buuuziaki pozdrawiam jak wroce do domu i bede miala troche sily napisze co i
                jak a tak wogole bede dzwonic smile
                buuziaki pozdrawiam was mamuski
                Agusia i Adrianek smile))))))))))
                • karolina2 Re: Jakies wiesci o Adze...? 10.03.06, 11:05
                  Trzymaj się jutro dzielnie. Wszystko Ci wynagrodzi widok Adrianka.
                  Buziaki.
                  • gusia3 Re: Jakies wiesci o Adze...? 10.03.06, 11:09

• sabina9 Re: Jakies wiesci o Adze...? 10.03.06, 11:56
                      Trzymamy kciuki!
                      Będzie dobrze, szybko i radośnie!

Pozdrowienia i czekamy na wieści!

sabina
                      • bozenka74 Re: Jakies wiesci o Adze...? 10.03.06, 14:27
                        Aga my też jesteśmy z Tobą a raczej z Wami
                        Bożena i Antoś
                        • vogue22 Re: Jakies wiesci o Adze...? 10.03.06, 16:50
                          dzieki dziewczyny za slowa otuchy smile bedzie dobrze pozdrawiam was cieplutko i
                          bede pisac co i jak smile buuuuuuuuzia smile

Ps. moj maz pytal sie czy jutro bedzie mogl wziac na rece dzidzie smile ja mowie
                          mu ze dopiero za tydzien tongue_out i uwierzyl, ale sie usmialam ;p
                          • bozenka74 Re: Jakies wiesci o Adze...? 10.03.06, 16:57
                            Najważniejsze to mieć dobry humor, hehehe. A faceci w tych sprawach są bardzo
                            naiwni, chociaz ten mój chodzi ze mna na szkołę rodzenia i jest skubaniutki
                            coraz mądrzejszy.
                            Buziaczki.
    • bozenka74 Już mnie dawno nie widziałyście 10.03.06, 21:02
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28219346&a=38267853
      Buziaczki
    • bozenka74 Adrianek jest juz na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.03.06, 18:17
      Dziś o 11:10 poprzez CC urodził się Adrianek. 3 cm i 3600g, mama i synek są
      szczęśliwi i czują się dobrze (na tyle ile można po cesarce). Dostali 10pkt.
      Aga powiedziała, że mały sie potwornie głośno drze, hehehe.
      Sciska Was wszystkie bardzo mocno.
      I ja z Antosiem też się przyłączamy.
      Bożena
      • bozenka74 Re: Adrianek jest juz na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.03.06, 18:24
        Mała pomyłka w cm hehehe ale juz ja poprawiłam, za szybko chciałam Wam to
        przekazać.
        Jeszcze raz pozdrawiam.
    • bozenka74 Adrianek jest juz na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.03.06, 18:18
      Dziś o 11:10 poprzez CC urodził się Adrianek. 53 cm i 3600g, mama i synek są
      szczęśliwi i czują się dobrze (na tyle ile można po cesarce). Dostali 10pkt.
      Aga powiedziała, że mały sie potwornie głośno drze, hehehe.
      Sciska Was wszystkie bardzo mocno.
      I ja z Antosiem też się przyłączamy.
      Bożena
      • edyta.zan Re: Adrianek jest juz na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.06, 11:17
        Gratulacje dla mamusi i synka. Ech, ta ma juz za soba (moja byc odrobine
        zazdrosna) smile
        • gusia3 Re: Adrianek jest juz na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.06, 13:11

• atrawi Spotkanie ? 13.03.06, 13:58
            No właśnie, dziewczyny, spotykamy się w ten czwartek? mam pisać ogłoszenie?
            Odpowiedzcie szybko, to napiszę dziś lub jutro. Trzeba przecież zarezerwować
            miejscasmile (Ktoś się zgłasza na ochotnika?)Ja co prawda wytrzymuję ostatnio do
            jakiejś 19, a potem tracę już kontakt z rzeczywistością, ale chętnie bym się z
            wami jeszcze zobaczyła (bo to może już ostatni razwink) Pozdrawiam i czekam na
            odzew. Agata
            • gusia3 Re: Spotkanie ? 13.03.06, 14:07
              Hej!
              No wlasnie,wydaje mi sie,ze warto sie spotkac,bo to juz koncowkasmile))
              Agatko,napisz ogloszenie,a co do rezerwacji,ja niestety nie mam
              tel.stacjonarnego,ale jak nikt sie nie zglosi na ochotnika, to moge zarezerwowac
              dla nas miejsca.Moze tym razem spotkamy sie o 16.00? Wydaje mi sie,ze wiekszosc
              z nas jest juz na zwolnieniu,a Te ktore jescze pracuja, dojda do Oficyny.
              Pozdrawiam
              Aga
              • bozenka74 Re: Spotkanie ? 13.03.06, 15:02
                Buuuuu......... Ja w tym tygodniu nie dam rady, wielka szkoda. Jakbyście jednak
                się nie zdecydoawły na ten czwartek tylko na następny bardzo by mnie to
                ucieszyło. Akurat w ten czwartek mam spotkanie mieszkańców osiedla z prawnikiem
                bo zarząd nas robi w konia i chce wycykać na kasę i to sporą w przypadku mojego
                mieszkanka to około 40 tys. więc chyba mnie zrozumiecie mam nadzieję.
                Pozdrawiamy gorąco
                Bozena i Antoś
                • karolina2 Re: Spotkanie ? 13.03.06, 17:03
                  Ja bardzo chętnie przyjdę, może być o 16, bo już nie chodzę do pracy.
                  Karolina
                  • vogue22 Re: jestem w domku 15.03.06, 15:06
                    hej baby smile ja juz pojedyncza tongue_out
                    Adrianek jest boski
                    wspolczuje wam jednego cyce taaaak bola ze hej wczoraj myslalam ze bede karmic
                    butla bo nie wytrzymam ale zacisnelam zeby i jakos idzie boli jak cholera ale
                    coz Adrian najwazniejeszy
                    cesarka super porod w latrosie byl zajebi.... teraz biegam jak mlody bog smile
                    troszke pobolewa przy sklonach ale i tak jest super
                    Adrianek ma zoltaczke ale nieduza i nie trzeba bylo naswietlac
                    juz mnie obsiusial przy przewijaniu bo strasznie nie lubi zimnych chusteczek i
                    siusia na prawo i lewo teraz smacznie spi a ja powinnam tez isc spac bo juz sie
                    nie wysypiam jak tylko zakwili zrywam sie na rowne nogi czy wsio wporzadku i w
                    ten sposob spie 1 godz w nocy smile dosypiam w dzien
                    jak chcecie adres znacie zapraszam smile zawsze mozecie wpasc na herbatke

pozdrawiam was goraco buuuuuuuziaki
                    • bozenka74 Re: jestem w domku 15.03.06, 16:34
                      Agus nie rozpedzaj się tak z tymi zaproszeniami tylko odpoczywaj, teraz musisz
                      się zaaklimatyzować a goscie i tak Ci dopiszą. Ja się deklaruję odwiedzić Was
                      może nawet przed rozwiązaniem, może uda mi się w marcu jeszcze, ale pod koniec.
                      Musisz mieć czas na oswojenie się z nową dla Was sytuacją.
                      Uszy do góry jestesmy z Tobą mimo iż troszkę daleko.
                      Pozdrowionka
                      Bożena i Antoś
                    • emiraf Re: jestem w domku 15.03.06, 23:33
                      Cześć Agitko smile, moje gratulacje!!!Cieszę, że masz już to za sobą i teraz
                      możesz cieszyć się do woli swoim Skarbem. Super, żę czujesz się wspaniale i
                      życzę tak dobrego samopoczucia przez cały czas smile. Chętnie Ciebie odwiedzę, ale
                      to za jakiś czas, jak się oczywiście nie rozsypię na dwoje. Na razie mam
                      katarek i mały kaszelek, więc nie mogę was odwiedzic i narazic na jakieś
                      zarazki. 3majcie się cieplutko. Szalona Mamuśko, szkoda że cię nie będzie na
                      jutrzejszym spotkaniu sad. Buziakki
                      Emi i Dominik
                      • gusia3 Re: jestem w domku 16.03.06, 09:52
                        Hej Agus!
                        Ciesze sie,ze jestescie juz w domku i ze wszystko oksmile
                        Co do odwiedzinek,dziewczyny maja racje,musisz troszke odpoczac,przyzwyczaic sie
                        do nowej sytuacji.A my na pewno do Was przyjdziemy!!!!Jeszcze bedziecie miec nas
                        dosycsmile)))
                        Trzymajcie sie cieplutko.
                        Do zobaczenia i uslyszeniasmile
                        Pa
                        Aga i Zuzia
    • justom Spotkanie ciezarówek z Warszawy 17.03.06, 14:26
      Czesc dziewczynki! Mialam przyjemnosc wczoraj uczestniczyc 1 raz w spotkaniu
      ciezarowek.Bylo bardzo milo.Dla niepewnych, przypominam- blondynka,36 tc,
      Otwock.Podaje Wam watek, o ktorym wam wspominalam i ktory czytalam na
      forum "ciaza,porod" nie uwierzycie co myślał sobie mój mąż.... Gwarantuje
      poprawe nastroju i ubaw po pachy!
      Pa,pa
      Justi

Gazeta.pl > Forum > eDziecko > Ciąża i poród Piątek, 17 marca 2006

Ciąża i poród

nie uwierzycie co myślał sobie mój mąż...
      Autor: smoczek5 Data: 19.08.05, 14:24

poszliśmy do sklepu zaopatrzyć się w pierwsze pieluszki, bo czas najwyższy.
      Stoimy sobie przed półką, trochę zagubieni ilością tego wszystkiego. Nagle
      dostrzegam pampersy newborn i z satysfakcją pokazuję mu - to te! A mój mądry
      mąż bierze je do ręki i czyta 2 do 5 kg i robi wielkie oczy, a ma wielkie nawet
      wtedy jak ich tak nie wyłupia i mówi - no nie chcesz dziecko trzymać z
      pięciokilogramową kupą w pieluszce, przecież nikt tyle na raz nie robi! No
      chyba, że ja czegoś nie wiem. To taka paczka starczy nam na parę mniesięcy!Obok
      stały jakieś większe pieluszki. Pokazuję mu więc te (ciągle myśląc, że on
      żartuje) i mówię - tak popatrz, a te przyjmują aż 18 kilo kupy to dopiero
      technologia! I wtedy załapał, że coś jest nie tak i dostaliśmy takiego ataku
      śmiechu, że nie zdążyłam do kibelka.ON NAPRAWDĘ TAK MYŚLAŁ!A on jest zupełnie
      normalny i inteligentny. Nie wiem, ostatnio ma alergię i bierze jakieś leki.
      Może to przez nie taki spadek formy...

• kasia19765 Re: Spotkanie ciezarówek z Warszawy 17.03.06, 16:20
        Az sie poplakalam ze smiechu wink)))))
        • emiraf Re: Spotkanie ciezarówek z Warszawy 17.03.06, 16:40
          Ha ha ha smile dobre, muszę poszpreać na tym forum i wynaleźć podobne. Dzisiaj mam
          gorszy dzień i przyda się dobra dawka humoru smile.

Emi i Dominiś
          który będzie za
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka