Dodaj do ulubionych

29 tydzień

30.05.06, 10:39
jak sie czujecie? ile przytylyście? ile ważą wasze szkraby?
ogolnie jak sobie radzicie?
ja czuje sie w miare dobrze, przytylam 13 kg, Malutka jutro bedzie podgladana
i wazona zobaczymy
pozdrawiam już niedlugo ostatnia 1-0-tka!!!
Obserwuj wątek
    • zielaka Re: 29 tydzień 30.05.06, 12:40
      Witam!
      Ja jestem w 30 tygodniu. Przytyłam 12 kg. Czuję się dobrze, nic mi nie dokucza,
      no trochę brzuszek mnie swędzi, ale da się przezyć. Nie wiem, ile waży moja
      niunia, w 25 tygodniu ważyła 700 g, a teraz pewnie dużo więcej... Już zaczynam
      bać się porodu... Pozdrawiam i zycze zdrówka.
      • gosiapal Re: 29 tydzień 30.05.06, 13:49
        Ja też jestem w 30 tyg. Przytyłam bardzo dużo ok 16 kg ale usprawiedliwiam
        się ,że to na bliźnięta nie jest tak strasznie. Samopoczucie bardzo różne,
        brzuch ogromny a na dodatek się obniżył. Wczoraj wstępnie wyznaczono mi termin
        na 11 lipca na cc ( synek jest ułożony miednicowo). Dzieci wariują w brzuszku,
        że aż cały mi skacze i deformuje się. Czasem już ledwo żyję, aż się boję
        pomyśleć co to będzie jak się urodzą skoro mają tyle energi.
        Maluchy tydzień temu miały po 1400 g.Aby było bezpiecznie muszę przetrwać
        jeszcze 3 tygodnie, mam nadzieję, że się uda.
        Pozdrawiam
        • ika92 Re: 29 tydzień 30.05.06, 15:05
          Ja również jestem w 30 tyg. i przytyłam 7 kg. brzuszka nie mam dużego
          9więc nic mnie jeszcze nie swędzi), poszło mi raczej w boczki ( w
          biodra i uda również- niestety). Wczoraj miałam usg i Mała wazy 1160 gram.
          Pozdrawiam
    • muchacz Re: 29 tydzień 30.05.06, 16:01
      Cześć Dziewczyny. Ja w czwartek zaczynam 29 tydzień. Na razie przytyłam 7-8 kg
      i te kilogrami widać na moim brzuchusmileW zeszłym tygodniu Jacuś ważył ok 1050 i
      zdaniem lekarki jest długismile. Ja niestety od ponad 2 miesięcy nie opuszczam
      łóżka i liczę dni do porodu. Trzymam za Was kciuki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka