monalisa.pl 02.08.06, 21:45 @ ma sie pojawic za 3, 4 dni ale ja nie wytrzymam do tego czasu i powiedzcie mi czy jest sens robic test (qiuck vue) jutro raniutko czy na moim miejscu byscie poczekały do spodziewanej @???? juz tyle kasy wydalam na testy ze szok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasolinka2 Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 02.08.06, 22:04 czeeesc!!! no ja bym na 100% nie wytrzymała ja sie juz cała trzese jak mam do jutra poczekac, to za 3 dni to by mnie chyba w kaftanie wywieźli... podobno juz 6 dniowa ciaze wykrywaja, .. albo chca JESZCZE wiecej na testach zarobic... nie wiem, a komus w ogóle wykrył test przed @? p.s. mnie boli brzuch, rano to chyba @ zobacze ,anie druga kreske ... chlip, chlip trzymaj sie dzielnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 02.08.06, 22:09 no sa jednostki którym sie udało zobaczyc 2 kreske po 6 dniach ale dla mnie to ewenemet io nie wierze w to co inngeo na 3 dni przed @ nie wiem czy wytrzymam - zobacze jutro trzyman mocnoooooo na Ciebie kciuki zebys nie dostala @!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fasolinka2 Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 02.08.06, 22:13 no ale jak Ci wyjdzie jedna wstretna kreska to co??? dalej sie bedziesz zadreczac, ze moze jednak... to moze jednak poczekac ( ale sie madrze, co;p)a sama polecialam do tej apteki az sie kurzyło... ) Odpowiedz Link Zgłoś
fasolinka2 Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 02.08.06, 22:14 no, ale z drugiej strony, jakby miały byc 2 kreski, to zawsze wiesz juz 3 dni wczesniej, nie??? najyzej zrobisz nastepny, (bo nie wierze, ze nie zrobisz ) Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 02.08.06, 22:30 no wlasnie chyba zrobie jutro rano i jak @ sie nie pojawi na dniach zrobie nastepny - a co mi szkodzi)) Odpowiedz Link Zgłoś
idachoj Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 02.08.06, 22:06 Poczekałabym i zrobiłabym test po spodziewanym terminie @.teraz może ci nic nie wyjść .Ja się też tak nacięłam. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 02.08.06, 22:10 wiem ale łudze sie ze bede ta ktorej sie udalo zobavzyc 2 kreski przed @ wiem ze sa i takie dziewczyny no nie wiem co robic - jutro rano zobacze jeszcze co mi do glowy przyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 02.08.06, 22:18 Sześciodniowa ciąża to ciąża 6 dni po zagnieżdżeniu, bo dopiero wtedy zaczyna się wydzielać gonadotropina kosmówkowa, wykrywana przez testy. Tego już żaden producent nie napisze, bo kobiety przestałyby kupować testy. Do zagnieżdżenia może dojść nawet 12 dni po owulacji, więc lepiej wstrzymaj się z tym testem. Po prostu szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolinka2 Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 02.08.06, 22:23 dobra dziewczyny!!! ja tam ide spac , bo zwariuje, a jutro z samego rana , jak nie bedzie @ wstretnej i wrednej, to szybki sikaniec a potem zamelduje co i jak!!!! Uroczyscie obiecuje, ze jak jutro raniutko wyjdzie neg, to przestaje sie ( chwilowo, of course) nakrecac!!! do jutra!!! walczymy dalej pa pa trzymam kciuki za nas wszystkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fasolinka2 Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 03.08.06, 06:25 jezdem... cała noc spałam jak na szpilkach i czekałam, zeby juz to "rano" przyszło... znowu jedna pieprzona kreska!!!!!! 2 negatywne testy powinny mi dac do myslenia i daly- stwierdziłam,ze zwariowalam, bo ja dalej gdzies tam wierze, ze moze sie pomyliły... moze jeszcze hcg malutkie, albo co.. niedługo to ja sobie chyba nawet ta drugą kreske wmówie... ryczec mi sie chce. monaliska a co u Ciebie? zrobiłas raniutko? napisz koniecznie, bo ciekawa jestem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emilka2007 Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 03.08.06, 06:36 U mnie tez tak bylo, przez dwa cykle test przed @ negatywny, zalamka, placz itd. No i dzoszlam do wniosku, ze teraz nie bede testowac przed tylko poczekam grzecznie do terminu spodziewanej @. Ale to czekanie jest okropne. Nawet sie nie juz nie nakrecam bo potem znowu bede ryczec ( Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowaania Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 03.08.06, 08:00 Poczekaj do @,tez uwazam,ze szkoda kasy.Zajmij sie czyms,praca,dom, spacery,wycieczki.Bedzie co ma byc... Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl fasolinka: 03.08.06, 08:15 nie martw sie!!! ja tez nie wytrzymalam i zrobilam rano bo obudzily mnie dziwne mdlosci - niestety 1 kreska! ale pocieszam sie tym ze jestem 4 dni przed @ wiec to nie zaden dramat chyba jeszcze (podobno zadkoooo pokazuje sie 2 kreska przed terminem @) TRZYMAM ZA WAS KCIUKI! Odpowiedz Link Zgłoś
marika_ja Ja też już nie mogę... 03.08.06, 08:20 Witajcie kobietki, właśnie dopiero wczoraj znalazłam to forum i od wczoraj to już się nakręcam na maksa!! Zwariuję!!! Dzisiaj mam 28 dc i powinna przyjść ta wredna... ale jeszcze jej nie ma na szczęście i mam nadzieję,że tak pozostanie. To był nasz pierwszy miesiąc starań ale ja już tak bym chciała... Mamy już synka-2 latka i 9 miesięcy i teraz czekam... Robiłam test w poniedziałek bo nie wytrzymałam, wyszedł neg, ale to było stanowczo za wcześnie,a teraz to już się boję zrobić, jeszcze poczekam kilka dni. Od kilku miesięcy, odkąd odstawiłam tabletki cykle miałam jak w zegarku - 28 dni. Jestem koszmarnie senna, zasypiam dosłownie wszędzie, ciągle tylko ziewam, piersi w sumie nie bolą ale jakieś takie sporo większe, jakoś mnie mdli i ciągle ssie mnie od żołądka, kurdę a może to wszystko mi się wydaje?? Nic to, poczekam sobie razem z Wami... Magda Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Ja też już nie mogę... 03.08.06, 08:24 hehe! moje sie tez powiekszyly ale nmie bola o dziwno wcale mam lekkie mdlosci i ciegle uczucie glodu! jem jem i jem senna jestem i rano w ogole nie mzona mnie dobudzic! do tego dochodza zachcianki rozne jedzeniowe, ale nie boli mnie podbrzusze itp juz sama nie wiem do @ 4 dni Odpowiedz Link Zgłoś
mrsbird Re: Ja też już nie mogę... 03.08.06, 09:25 Ja mam to samo, dzisiaj 27 dc, ale ostatni cykl miałam 34 dni. Ale objawy te same, zasypiam w drodze do pracy w autobusie, w pracy jestem nieprzytomna i dziwnie mnie mdli. Nie wiem czy to na prawde czy ja sobie to wszystko wmawiam i może moja sennośc spowodowana jest zmiana pogody, alebo jeszcze czymś innym. Można zwariowac, straszne jest to co przezywamy. Mężowi juz nie mówie, bo będzie mówił ze sie nakręcam. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Ja też już nie mogę... 03.08.06, 09:30 no wlasnie - same sobie cos wmawiamy - ale ludzka wyobraznia nie zna granic! ja sie wlansie o tym coraz czesciej przekonuje (2 testy robione przed @ i negatyw - do 3 razy sztuka - ost zrobie jak mi sie @ nie pojawi) Odpowiedz Link Zgłoś
fasolinka2 Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 03.08.06, 08:47 melduje lojalnie, ze przyszła @... najpierw płakałam oczywiście, bo co se mam w sumie żałować.. potem mi było żal kasy za te 2 testy... a co! zaczynamy od początku.. znowu. dzisiaj jedziemy nad morze- ja tak chciałam pieknie, przy zachodzie słońca powiedziec i w ogóle...ale cóż, jade i sie schleje z tej mojej żałości chyba, chlip, chlip... dziewczyny!!!! Trzymam kciuki za te (juz nie nasze) mdłości, duże piersi, senności i zawroty głowy!!!!!! Bądźcie dzielne!!!!!!! zamelduje sie po powrocie i bede pytac co i jak!!!!! samych kresek w liczbie mnogiej na testach życze!!!!!! buziaczki p,s i oczywiscie obiecuje uroczyscie, ze za miesiac to ja sie nakrecac nie bede!!!! sratatata ;p Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 03.08.06, 08:49 bardzo bardzoooo mi przykro domyslam sie ze to przykre! baw sie dobrze na urlopie, korzystaj z zycia, naciesz sie sexem, upij)) i na Ciebie przyjdzie pora! trzymam kciuki pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
qwert654 Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 03.08.06, 08:47 ja jestem jakieś 3-4 dni przed okresem i jak do tej pory miałam (tak mi sie wydawało) widoczne "obiawy" i jakieś dziwne przekonanie że się udało... No i ja tak czytam to forum to nie wytrzymałam (chociaż obiecałam sobie czekać do terminu) i dzisiaj raniutko zrobiłam test...niestety jedna kreska. oczywiście poczułam sie nieco zawiedziona ale to 2 cykl i trzeba się starać dalej. Chociaż nie wierzę że jeszcze nie zatestuje w tym cyklu oczywiscie jak niedostanę @ trzymam za was kciuki żeby się udało i żeby na wiosnę zakwiliły małe kryszynki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 03.08.06, 08:50 mam tak samo jak Ty i licze ze w łikedn bede testowala bo nie zobacze @ Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 03.08.06, 09:37 Mnie na 4 dni przed @ wyszedł już pozytywny test ale wiem, że różnie z tym może być. Najlepiej się nie nakręcajcie i niepotrzebnie nie wsłuchujcie w swój organizm bo jeśli objawy, które macie, miałyby być objawami ciąży to oznaczałoby, że hormonów ciążowych jest już na tyle dużo, że test wyszedłby pozytywny na 100%. Mimo wszystko trzymam za Was kciuki i przesyłam fluidki ciążowe ****************************************************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
marika_ja Re: dziewczyny!!! nie wytrzymam!!! pomocy:-) 04.08.06, 08:19 Kurna, no i nie wytrzymałam i dziś rano zrobiłam test, niestety jedna krecha i nic więcej, no ale @ jak nie było tak nie ma, a dziś 29 dc. Ale my się poprzytulaliśmy dopiero w 18 dc to może jeszcze nic straconego?? Już niby nie mam nadziei, ale zawsze jednak odrobinka się tli... A Wy już testowałyście? Magda Odpowiedz Link Zgłoś