evcia33 14.05.07, 13:40 Ostatnią miesiączkę miałam 7 maja. Ponieważ moje cykle są bardzo różne od 25- 31 dni zastanawiam się kiedy mogą przypdać dni płodnę.Kiedy najlepiej starać się o dziecko.Czy któraś z Was ma podobny problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genovefa Re: dni płodne 14.05.07, 18:47 NIKT ci nie powie, kiedy masz dni plodne. Mozesz sie tego dowiedziec albo dzieki monitorigowi cyklu u lekarza, albo stosujac zasady NPR czyli mierzyc temperature, badac sluz i szyjke macicy albo stosujac testy owulacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
mezatkaap Re: dni płodne 15.05.07, 10:51 www.echo.3w.pl/cgi-bin/echo/zdrowie/zdrowie/chk/07 +/- Odpowiedz Link Zgłoś
sobotkowa Re: dni płodne 16.05.07, 10:11 Może kup sobie testy owulacyjne, chociaż moja koleżanka je stosuje od maja ubiełego roku i nadal nic. Po prostu oni się kochają chyba tylko wtedy.... Moim zdaniem najlepiej jest się po prostu często kochac i nie mysleć kiedy one przypadną. My tak próbowaliśmy jeden miesiąc (prawie codziennie) i od razu się udało Odpowiedz Link Zgłoś