Dodaj do ulubionych

Dwie śliczne kreski!!

04.07.07, 11:01
Okres spóźniał mi sie 3 dni zrobiłam dzis rano test i wyszedł poztywnie!!czy
on sie niemyli???
czy ja napewno jestem w ciązy?Byłam juz dzis u gina kazała zrobic hcg w
sobote dopiero,zeby potwiedzic ciąże.Zbadała mnie również ale nic jeszcze nie
widać(jeste jeszcze wczesnie)...
Obserwuj wątek
    • agnrek Re: Dwie śliczne kreski!! 04.07.07, 11:04
      Gratuluję, testy w tę stronę się nie mylą smile Zdecydowanie za wcześnie poszłaś do
      lekarza, nie ma co iść przed 6-7 tygodniem, można tylko kontrolować przyrost
      bety co 48 godzin.
      • kasiurek3 Re: Dwie śliczne kreski!! 04.07.07, 11:11
        Gratuluję, będziesz Mamą!!! Testy tak jak napisała agnrek, raczej się nie mylą,
        zrób beta test, i go kontroluj, jak bedzie szybko rósł, to znaczy że faktycznie
        jesteś w ciąży!!!

Pozdrawiam, i Powodzenia!
        • kate692 Re: Dwie śliczne kreski!! 04.07.07, 11:17
          Super!!!Tak bardzo sie ciesze..cały czas mam usmiech na ustach...ale zarazem
          lęk i nie pokój.CZy wszystko bedzie oki...Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam.
          • anecik3 Re: Dwie śliczne kreski!! 04.07.07, 12:33
            moje gartulacje!!!testy raczej nie klamia,wiec jesli pokazaly sie dwie
            kreseczki to na 99,9% jestes w ciazy!!!
    • negali Re: Dwie śliczne kreski!! 04.07.07, 15:41
      kate692 moje gratulacje!

Cieszy mnie każda wiadomość o tym, że ktoś te kreseczki już widzi, ja na swoje
      czekam jeszcze...
      • anecik3 Re:negali 04.07.07, 16:07
        zycze Ci z calego serca bys sie tych dwoch kreseczek jak najszybciej doczekala!!
        • monica233 Re:negali 04.07.07, 17:17
          o rany boskie co chwilke laski zachodza w ciaze co jest jakis wysyp ciazowych
          czy co> hehehe no ladnie naparwde ci gratuluje i spokojnych 9 miechow i dbaj o
          siebie!!smileTak sie zapytam ile sie staraliscie?My staramy sie niestety 2 lata i
          11 miesiecysad i do tego pory sie nieudalosad
          • kate692 Re:negali 05.07.07, 09:54
            monica233, ja te dwie kreseczki zobaczyłam po 2 cyklu, w pierwszym były
            starania, ale nici..potem lekarz przepisał mi duphaston na wywołanie
            okresu,dostałm go 3 czerwca,potem znowu staraniasmile)a wczoraj zobaczyłam dwie
            kreseczki na teście, ale i tak cieżko mi uwierzyc ze jestem w ciąży..smile)

• nadave Re: Dwie śliczne kreski!! 05.07.07, 10:56
      Gratuluje!! I zycze zdrowiutkich 9 miesiecy! smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka