kuku1978 11.09.07, 10:01 Czy to normalne? Przychodzę z pracy i "padam". Na nic nie mam siły - czuję się wypompowana (10tc). Zasypiam w każdej pozycji. Nie mogę normalnie funkcjonować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagia78 Re: Brak sił i senność 11.09.07, 12:06 Ja niestety tez tak mam A im bardziej jestem zmeczona tym mam wieksze mdlosci.Zal mi meza ,ktory nie dosc ze ma nadgodziny w pracy to jeszcze musi wszystko robic w domu.Ale to juz 12tc mam nadzieje ze niedlugo dojde do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinezka82 Re: Brak sił i senność 11.09.07, 12:08 Ja jestem w 6tc i poza tym, że ok 21 zasypiam w każdej pozycji i muszę się czasem zdrzemnąć w ciągu dnia, to mam jeszcze takie ataki kompletnego braku sił w ciągu dnia, np. trzymam coś w ręce i czuję, że mi wypada a ja nie mam siły utrzymać. Wszystko to jest normalne Na szczęście nie mam innych męczących dolegliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Brak sił i senność 11.09.07, 13:05 Cholera, a co jest ze mną? Mdłości, niechęć do jedzenia, osłabianie, senność, puchną mi strasznie nogi (wcześniej tak nie miałam)- tylko ciąży nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
kuku1978 Re: Brak sił i senność 11.09.07, 15:33 zrób sobie morfologię i koniecznie OB a potem pędem do lekarza. Nie wolno lekceważyć takich objawów Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Brak sił i senność 11.09.07, 16:39 No właśnie ja jestem lekarzem) I nie mam już na siebie żadnego pomysłu... Na studiach przyzwyczaiłam się, że ja nigdy nie choruję, że nie wolno opuścić mi żadnego dnia zajęć (jak miałam grypę faszerowałam się thiocodinem i zakładałam maseczkę, moi znajomi przychodzili na zajęcia z ospą czy zapaleniem krtani)- i teraz ciężko uwierzyć, ze COŚ moze mi rzeczywiscie dolegać Chyba jednak się zmobilizuję i zrobię jakiekolwiek badania... Odpowiedz Link Zgłoś